Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(Forget-it @ 2012 06 24, 07:44)
Ačiū  blush2.gif
Bet daug kas priklauso nuo jų pačių, jei duodi o jie neima, tai su plaktuku neįkalsi...
Mano visi išlaikė, bet ne ypač gerai... Prieš pat turbūt aš pergyvenau daugiau negu jie, o jie man sakydavo, na ko jūs, mums tik išlaikyt reikia... O kai gavo nedaug tai raudojo... Galvoju, kiek dirbot tiek turit...
Aišku per tiek metų pastebiu, kad vaikinai sumanesni nors ir dirba daug mažiau... Po kolkas vyriškas protas vis tiek vyriškas, na neaišku kaip bus su ateities kartomis...

drinks_cheers.gif Sutinku del vaikinu. Net nezinau kodel taip yra g.gif Mano visi geriausi ivertinimai vaikinu.
Atsakyti
QUOTE(July @ 2012 06 24, 21:28)
drinks_cheers.gif  Sutinku del vaikinu. Net nezinau kodel taip yra  g.gif  Mano visi geriausi ivertinimai vaikinu.

Tiktai. biggrin.gif jų tartis visada gražesnė. atrodo, kad jiems ir nereikia mokytis tarimo.
Ne visiems smile.gif aišku. tongue.gif
Atsakyti
jau pradeda imti neviltis
mokyklose tiesiog prestizas isidarbint...be pazinciu.
auginau du vaikus, tai reali darbo patirtis - nepilni 4m, konkurso jokio nepraeiciau, kaip ir buvo vakar , kuomet 9 zmones i viena vieta. laipsnio jokio, net vyr.mokytojos nespejau pasidaryti, per vaiku auginima.
tai ka daryt, kai 30+, negi gyvam list i zeme, ar nusizemint visur prasdyt, kad ikistu per pazintis? siaubas. ant kaktos gi neparasyta man, kad as gabi, kad pazymiai buvo geri, vidurkis aukstas, kad privaciai mokiniu turiu ir patirties privataus mokymo tai virs 10metu gal (bet be verslo liudijimo, tai negaliu garsiai skelbtis - su verslo liudijimo tai apie 5m tik.) vat taip ir krentu is darbo rinkos.
Atsakyti
to gyven444-
kas paremta popieriais-dokumentais-istatymais-visada yra SALTA, 2009 po streiko kai gimnazijoj i rankas gaut pradejom 2000 su virsum-jau ir verslininkai nebesijuoke is musu profesijos-na o dabar nusirito Lietuva iki lygio-kada svogeriai sueina i biudzetines istaigas, deja...
reikia spyrio kartais i uz...kali, kad zmogus atrastu save-nenuleisk ranku ir iseiti atrasi-jei ka ikvepimui si istorija WHO MOVED MY CHEESE http://mrlassen.wiki...d_My_Cheese.pdf
thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. 4u.gif Tarp jūsų esu naujokė. doh.gif Esu pradinių klasių mokytoja ir dar mokau anglų kalbos . Šiais metais mano mokiniai ketvirtokai. Mes mokomės iš EARLY SCHOOL ENGLISH 3. Bet kur gauti kompaktinę plokštelę tos knygos. verysad.gif Ar ji buvo išleista? blink.gif Ačiū už informaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2012 06 27, 20:39)
Sveikos, mergaitės.  4u.gif Tarp jūsų esu naujokė. doh.gif  Esu pradinių klasių mokytoja ir dar mokau anglų kalbos . Šiais metais mano mokiniai ketvirtokai. Mes mokomės iš EARLY SCHOOL ENGLISH 3. Bet kur gauti kompaktinę plokštelę tos knygos.  verysad.gif Ar ji buvo išleista? blink.gif  Ačiū už informaciją ax.gif

tikriausiai yra, bet aš turiu ne orginalą, o kažkieno įrašytą. turiu ir kasetę
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2012 06 27, 21:39)
Sveikos, mergaitės.  4u.gif Tarp jūsų esu naujokė. doh.gif  Esu pradinių klasių mokytoja ir dar mokau anglų kalbos . Šiais metais mano mokiniai ketvirtokai. Mes mokomės iš EARLY SCHOOL ENGLISH 3. Bet kur gauti kompaktinę plokštelę tos knygos.  verysad.gif Ar ji buvo išleista? blink.gif  Ačiū už informaciją ax.gif

Turiu kasetes, bet su jomis nepatogu, tai kažkada iš kažkur parsisiunčiau failiuką, turiu kompe mokykloje. Jei kada rasiu ir naminiame kompe, pasiūlysiu, o jei ne, galėsiu pasiūlyti vasaros pabaigoje.
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2012 06 27, 20:39)

tikrai yra, mes darbe turime
Atsakyti
Turiu Early school English kompaktinę plokštelę, 3 ,
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 26, 11:38)
jau pradeda imti neviltis 
mokyklose tiesiog prestizas isidarbint...be pazinciu.
auginau du vaikus, tai reali darbo patirtis - nepilni 4m, konkurso jokio nepraeiciau, kaip ir buvo vakar , kuomet 9 zmones i viena vieta.  laipsnio jokio, net vyr.mokytojos nespejau pasidaryti, per vaiku auginima.
tai ka daryt, kai 30+, negi gyvam list i zeme, ar nusizemint visur prasdyt, kad ikistu per pazintis? siaubas. ant kaktos gi neparasyta man, kad as gabi, kad pazymiai buvo geri, vidurkis aukstas, kad privaciai mokiniu turiu ir patirties privataus mokymo tai virs 10metu gal (bet be verslo liudijimo, tai negaliu garsiai skelbtis - su verslo liudijimo tai apie 5m tik.)  vat taip ir krentu is darbo rinkos.

Tikrai neverta nuliusti. Mano situacija buvo tokia pati,taciau viena diena pasiseke,o ir kategorija pries savaite igijau po metu sugrizimo.. Kad ,,grozio konkursai'' vyksta i mokytoju vietas,tai 1oo%. Pazintys-nezinau.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(lakunozmona @ 2012 07 02, 19:24)
Tikrai neverta nuliusti. Mano situacija buvo tokia pati,taciau viena diena pasiseke,o ir kategorija pries savaite igijau po metu sugrizimo.. Kad ,,grozio konkursai'' vyksta i mokytoju vietas,tai 1oo%. Pazintys-nezinau.Sekmes

don;t worry be happy
Atsakyti
kaip matau visos atostogaujat
Atsakyti