Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

Ka kolkas suprantu pasidalinsiu biggrin.gif
galima registracija yra nemokama ir mokama, jei nemokama negali vip pirkti ar kaupti ir realiu pinigu uzdirbti kuriuos gali nusiimti po to ar taip suprantu? Todel daug naudingiau yra mokama. bet niekur neuzmaciau kiek kainuoja silver gold ir daimond, tai jei silver duoda 110 bidu, 100 nemokamu tai silver naryste man kainuo 10 doleriu? ar veliau galiu pakelti savo naryste i gold tarkim?
ai dar man tada reikia sponsoriaus taip? ir kur toki man rasti? lotuliukas.gif blush2.gif
as uzsiregistruoju, susimoku kas toliau? g.gif jauciuosi tupai kazkaip gal snd tiesiog ne mano diena lotuliukas.gif perziurejau visas evelinos programeles idetas pradedantiesiems nu vistiek nedasunta iki galo viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 26, 00:52)
Ka kolkas suprantu pasidalinsiu  biggrin.gif
galima registracija yra nemokama ir mokama, jei nemokama negali vip pirkti ar kaupti ir realiu pinigu uzdirbti kuriuos gali nusiimti po to ar taip suprantu? Todel daug naudingiau yra mokama. bet niekur neuzmaciau kiek kainuoja silver gold ir daimond, tai jei silver duoda 110 bidu, 100 nemokamu tai silver naryste man kainuo 10 doleriu? ar veliau galiu pakelti savo naryste i gold tarkim?
ai dar man tada reikia sponsoriaus taip? ir kur toki man rasti?  lotuliukas.gif  blush2.gif
as uzsiregistruoju, susimoku kas toliau?  g.gif  jauciuosi tupai kazkaip gal snd tiesiog ne mano diena  lotuliukas.gif  perziurejau visas evelinos programeles idetas pradedantiesiems nu vistiek nedasunta iki galo viskas  doh.gif

sponsoriu pilna temute - pasirenki kuri nori, nes visi dirba zeeke

jeigu turi pinigu investavimui pradek nuo maziausiai goldo - jeigu neturi pradek nuo free- silveris neapsimoka

dedi kiekviena diena reklama ir lauki kol auga tavo bidai 60d.

kol lauki per ta laika viskas tampa aiskiau ir suprantama ir zinai ka daryt ir kaip smile.gif

sekmes darbuose

p.s. pasidalinsiu-per paprasta autosurfa pagavau 8 klientus smile.gif

dziaugsmo buvo:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Servizas: 26 vasario 2012 - 08:41
QUOTE(Servizas @ 2012 02 26, 09:40)
sponsoriu pilna temute - pasirenki kuri nori, nes visi dirba zeeke
jeigu turi pinigu investavimui pradek nuo maziausiai goldo - jeigu neturi pradek nuo free- silveris neapsimoka

dedi kiekviena diena reklama ir lauki kol auga tavo bidai 60d.

kol lauki per ta laika viskas tampa aiskiau ir suprantama ir zinai ka daryt ir kaip  smile.gif

sekmes darbuose
p.s. pasidalinsiu-per paprasta autosurfa pagavau 8 klientus smile.gif

dziaugsmo buvo:)

Nesutinku. Jei pinigėlių yra atliekamų siūlau registruotis deimantu (99dol/mėn). O nuo free nepatariu, kam dar laiką gaišti unsure.gif , nes po free tu vistiek turi pirkti mokamą statusą. Šitas statusas tik tiems, kas nori pažiūrėti, kas kaip veikia, ar tikrai bonusai auga ir t.t. Bet juk visa šita galima daryti ir su mokamu statusu. O silveris yra labai taip sakyčiau populiarus thumbup.gif
Atsakyti
tai man dabar reikia sponsoriaus au!!!!! kas noretumet lotuliukas.gif kas netingesit man padeti apmokyti ir kas daug tasku ar auksta statusa turit, nes kaip suprantu nuo to priklauso kiek man bidu galesit padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 26, 13:06)
tai man dabar reikia sponsoriaus au!!!!! kas noretumet  lotuliukas.gif  kas netingesit man padeti apmokyti ir kas daug tasku ar auksta statusa turit, nes kaip suprantu nuo to priklauso kiek man bidu galesit padovanoti  biggrin.gif

Cia dirbu beveik 5 menesius. Ir beveik visi mano cia zinomi zmogeliai maximum tik pirmaji menesi turi koki diamond, o veliau visi palieka silveriais, nes neverta visa laika tiek daug uz naryste moket smile.gif nes toliau visvien viskas panasiai vyksta smile.gif o tu bidu nori kam? 4u.gif zadi sedet aukcione ir bidint? nes jie tik tam ir skirti, o darbui tavo cia jie nieko neitakos smile.gif Jei nori, turiu laiko ir galiu tau viska papasakot, tam tikras strategijas ir tt smile.gif kaip geriau, kaip neverta ar panasiai, nes pradzioj ateje zmogeliai daug klaideliu pridaro smile.gif
Atsakyti
Sveiki, na pagaliau prabilo forumas smile.gif

Pasakysiu taip - kuo čia gerai ? Ogi tuo, kad savo strategiją gali pats susireguliuoti. kai pas mane ateina naujokutis su klausimais - klausiu aš. Kelių dalykų - kiek žmogus nori paskirti bizniui, ar pirks VIP iškarto, ir kokia situacija su potencialiais klientais.

Jie su klientais nelabai, o žmogus nori gero starto, patariu rinktis Diamond bent pirmam mėnesiui, tada suregistruoti kuo daugiau klientų (po 500 bidų kiekvienam), ir tada jau pirkti VIP.

Jei startuoti minimaliai, vis gi patarčiau Silver, nes su Free nerimta, ir paprastai Free registruojasi tie, kurie lyg tiki, lyg ne, lyg "užeisiu pažiūrėsiu", skelbimų neduoda, ir nori kažką ten įžiūrėt g.gif ....
Free geras variantas stipriai pasiryžusiems, bet pinigėlio neturintiems.

O kas tinginiukas, griebkit Diamond, o ne Free biggrin.gif

Kas neperka VIP iškarto, laukia 60 d., klientų juk nereikia, kol VIP nėra. Bet statusą geriau rinktis mokamą, nes tik mokamas statusas gali padalinti bidus į priekį, ir ateičiai sukaupti išdalinimų kapitaliuką.

Išvis tai stengiuosi žmogų sulaikyti nuo skubotos ir neapgalvotos registracijos, nes tikrai, paskui - oi, taigi reikėjo taip.... Kokia prasmė registruotis, kol dar nesupratai niuansų wink.gif Geriau kelias dienas pasėdėti, išsiaiškinti, ir jau tada žinai, kodėl startuoji BŪTENT taip, o ne kitaip.

Kas suprantat rusiškai, kasdiena prezentacijos čia (atimkit 2 valandas) .
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 02 26, 09:48)
Nesutinku. Jei pinigėlių yra atliekamų siūlau registruotis deimantu (99dol/mėn). O nuo free nepatariu, kam dar  laiką gaišti  unsure.gif , nes po free tu vistiek turi pirkti mokamą statusą. Šitas statusas tik tiems, kas nori pažiūrėti, kas kaip veikia, ar tikrai bonusai auga ir t.t. Bet juk visa šita galima daryti ir su mokamu statusu. O silveris yra labai  taip sakyčiau populiarus thumbup.gif

parasiau MAZIAUISIAI nuo goldo

jeigu rinktis free ir silver tada free

na cia mano nuomone smile.gif

kiekvienas sprendzia pagal savo kisene smile.gif

Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 02 26, 11:06)
tai man dabar reikia sponsoriaus au!!!!! kas noretumet  lotuliukas.gif  kas netingesit man padeti apmokyti ir kas daug tasku ar auksta statusa turit, nes kaip suprantu nuo to priklauso kiek man bidu galesit padovanoti  biggrin.gif

tie dovanojami bidai skirti aukcionui smile.gif

pasizaidimui - o gal pavyks smile.gif

kas bus sponsorius tik Tamstai sprest, nes reikia kad su sponsoriu butu vidinis rysis smile.gif
nes jeigu nesusikalbesit tai ir darbas bus bet koks

sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
Na, aš savo Silveriu labai patenkinta smile.gif Du mėnesiai ir 5 dienos, rezultatas
VIP: 1,118.46 Points.
Su klientūra problemų nebuvo, todėl statusą kelsiu šiek tiek vėliau - kai komanda išaugs iki kokio 100 (dabar 77), kad matricos procentą pariebinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 02 26, 12:09)
Na, aš savo Silveriu labai patenkinta smile.gif Du mėnesiai ir 5 dienos, rezultatas
VIP: 1,118.46 Points.
Su klientūra problemų nebuvo, todėl statusą kelsiu šiek tiek vėliau - kai komanda išaugs iki kokio 100 (dabar 77), kad matricos procentą pariebinti  biggrin.gif

Evelina o tu pradejai iskart nuo silver?

koks silverio pliusas?! o as zinau viena gauni jau $ uz praeita diena ir augini vipus o free augina tik bidus kurie tampa vipais po 60 d.

jeigu neturi refu tai manau silverio net neapsimoka- arba parasykit jus savo priestaravimus smile.gif

dar yra vebinarai lietuviu kalba smile.gif

pirmadieni - ketvirtadieni lietuviu kalba

rekomenduoju klausytis pirmadieni antradieni smile.gif

aj dar pamirsau, kad gauni nuo narystes didesni PV tada matricos pelnas didesnis smile.gif

tai ir vel prie silverio netinka jeigu refu neturi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Servizas: 26 vasario 2012 - 13:06
QUOTE(Servizas @ 2012 02 26, 15:04)
Evelina o tu pradejai iskart nuo silver?

koks silverio pliusas?! o as zinau viena gauni jau $ uz praeita diena ir augini vipus o free augina tik bidus kurie tampa vipais po 60 d.

jeigu neturi refu tai manau silverio net neapsimoka- arba parasykit jus savo priestaravimus smile.gif
dar yra vebinarai lietuviu kalba smile.gif

pirmadieni - ketvirtadieni lietuviu kalba

rekomenduoju klausytis pirmadieni antradieni smile.gif
aj dar pamirsau, kad gauni nuo narystes didesni PV tada matricos pelnas didesnis smile.gif

tai ir vel prie silverio netinka jeigu refu neturi smile.gif

Niekas niekur bidu neaugina, free augina pointus, kurie veliau virsta VIP PT, praari 2 mnesius su free ir pavirsat kokie 125-130 VIP, praktiskai pradedi vos ne nuo pradziu, nes jei iskart pasiemi mokama naryste tai toks skaiciukas pasiekiamas labai greit. Mano manymu free visai neapsimoka, apsiuostinet neverta-dirbi arba ne. O jei nera pinigeliu bent free narystei tai geriau jungtis tada kada ju bus. nes free tik laiko gaisimas-cia tik mano nuomone. Man paciai kai buvau dar visai zalia sponsore nepaaiskino kad free yra visiskas niekalas, tai ir prisijungiau. po savaites apsimokejau naryste, nebegavau visu dovanojamu pradiniu doleriuku, teko pradet viska nuo nulio.
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 02 26, 13:26)
Niekas niekur bidu neaugina, free augina pointus, kurie veliau virsta VIP PT, praari 2 mnesius su free ir pavirsat kokie 125-130 VIP, praktiskai pradedi vos ne nuo pradziu, nes jei iskart pasiemi mokama naryste tai toks skaiciukas pasiekiamas labai greit. Mano manymu free visai neapsimoka, apsiuostinet neverta-dirbi arba ne. O jei nera pinigeliu bent free narystei tai geriau jungtis tada kada ju bus. nes free tik laiko gaisimas-cia tik mano nuomone. Man paciai kai buvau dar visai zalia sponsore nepaaiskino kad free yra visiskas niekalas, tai ir prisijungiau. po savaites apsimokejau naryste, nebegavau visu dovanojamu pradiniu doleriuku, teko pradet viska nuo nulio.

taip, taip pointai:) visa laika painioju su bidais is zeekler:D

tai padariai nauja acc?

per kiek laiko uzaugo tas 132 vip?

Atsakyti
ne nebedariau naujo. na negaliu pasakyt, nes nebepamenu, visgi ne menuo praejo smile.gif
Atsakyti