Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

QUOTE(Mortale @ 2012 02 26, 13:44)
ne nebedariau naujo. na negaliu pasakyt, nes nebepamenu, visgi ne menuo praejo  smile.gif

aisku smile.gif

na vat ir vel nesuprasi kaip geriau smile.gif

as prisimenu, kad girdejau is tokio benjamino ir mano sponsores

kad jeigu free ar silver geriau free

na o db pasirodo kad ne geriau:(

Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 02 26, 16:05)
aisku smile.gif

na vat ir vel nesuprasi kaip geriau smile.gif

as prisimenu, kad girdejau is tokio benjamino ir mano sponsores

kad jeigu free ar silver geriau free

na o db pasirodo kad ne geriau:(

ne nu o kuo tas free gali buti geriau? gi viskas atsideda dviem menesiams.pats suletini savo darbo procesa. beto su free negauni tu pagrindiniu dovanojamu doleriu.
Atsakyti
Tai ir taip aišku, kad kuo aukštesnis statusas, tuo daugiau privilegijų, kaip Free gali būti geriau negu Silver ? smile.gif

Taip, aš nuo Silver pradėjau, bet su komanda. Kam kita situacija, aišku, geriau nuo aukštesnio statuso wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 02 26, 14:07)
ne nu o kuo tas free gali buti geriau? gi viskas atsideda dviem menesiams.pats suletini savo darbo procesa. beto su free negauni tu pagrindiniu dovanojamu doleriu.

as visai jau susipainiojau biggrin.gif

nu mergickos - prasom mane apsviest biggrin.gif:D:D:D kad as zmoniu neklaidinciau:D:D:D

tad free

augina bidus 60 dienu ir po 60 dienu perka naryste kuria jau nori, tam kad gauti pelna

silveris

auginam bidus, nzn ar turi iskart vipus!? gauna prieiga prie matricos, reikia klientu kas dar?!

cia as kalbu apie toki atveji JEIGU NETURI REFU!!!!!! nes mano dauguma refu neturi savu refu smile.gif

tai kaip tada geriau!?
Atsakyti
Narystę gali pirkti kada tik nori, tų 60 d. bėgy smile.gif

Vipai atsiranda dviem būdais: arba juos reikia nusipirkti (taip pat bet kada), arba sulaukti, kol patys atsiras po 60 d.

Tik Free statusas pirkti VIP neturi teisės.
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 02 26, 11:41)
Cia dirbu beveik 5 menesius. Ir beveik visi mano cia zinomi zmogeliai maximum tik pirmaji menesi turi koki diamond, o veliau visi palieka silveriais, nes neverta visa laika tiek daug uz naryste moket smile.gif nes toliau visvien viskas panasiai vyksta smile.gif o tu bidu nori kam? 4u.gif  zadi sedet aukcione ir bidint? nes jie tik tam ir skirti, o darbui tavo cia jie nieko neitakos  smile.gif Jei nori, turiu laiko ir galiu tau viska papasakot, tam tikras strategijas ir tt smile.gif kaip geriau, kaip neverta ar panasiai, nes pradzioj ateje zmogeliai daug klaideliu pridaro  smile.gif

Sveiki,noreciau patikslinti kad is deamond statuso negales sugryzti i gold arba silver,pats esu deamond dabar smile.gif
Atsakyti
Gali, net naujas tam skirtas skyrelis supporte atsirado wink.gif

Bet kad nebūtų susirašinėjimo ten su jais (ir taip apkrauti, o ir personalas naujokai, patys dar nelabai įraukia biggrin.gif ..) , galima sulaukti, kol permes į Free, ir tada Upgrade skyriuj atsiranda visi statusai, kokį nori, tokį imi. Mes taip darom wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 26 vasario 2012 - 18:19
QUOTE(Servizas @ 2012 02 26, 18:38)
as visai jau susipainiojau biggrin.gif

nu mergickos - prasom mane apsviest biggrin.gif:D:D:D kad as zmoniu neklaidinciau:D:D:D

tad free

augina bidus 60 dienu ir po 60 dienu perka naryste kuria jau nori, tam kad gauti pelna

silveris

auginam bidus, nzn ar turi iskart vipus!? gauna prieiga prie matricos, reikia klientu kas dar?!

cia as kalbu apie toki atveji JEIGU NETURI REFU!!!!!! nes mano dauguma refu neturi savu refu smile.gif

tai kaip tada geriau!?

per free naryste augini pointus kurie po 2 men pavirsat mazdaug i 130 VIP.
Atsakyti
Eva-Eva gal galetu nuoroda imesti kur yra tas robotukas kur automatiskai reklamas talpina,noreciau pasiskaityti smile.gif Aciu is anksto:)
Atsakyti
http://zeeksmartz.com/ 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz nuoroda tikrai paprastai ir greitai veikia tas robotukas:) as ZeekRewards partneriu tapau pries menesi ir esu labai patenkintas:)
Atsakyti
Analogiškai thumbup.gif

Jei kartais laiku nepapostins skelbimo, viskas OK, kartais kiek pavėluoja, bet visada įdeda.
Atsakyti