Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

[quote=Eva-Eva,2012 02 26, 18:10]
Gali, net naujas tam skirtas skyrelis supporte atsirado wink.gif

O gal galėtum nuorodėlę įmesti smile.gif Būtų įdomu pasiskaityti
Atsakyti
Ji ofiso viduj, užrakinta.

Contact
Affiliate
Services ---->
To Submit New Issues, Click Here -->
---> QuickPick : Subscription,Downgrade
Atsakyti
Giliau paslėpti tur būt negalima biggrin.gif
Tai dabar jie į paklausimą atsakys ?
Ačiū už konsultaciją
Atsakyti
Atsakys, tik savaitgaliais dingsta eilutė "sukurti naują bilietą", nes ofisas nedirba.
Atsakyti
Ar tik man atrodo, ar čia iš tikrūjų prirašytą pasakų g.gif
http://www.supermama...howtopic=817576
Atsakyti
Pakako 2 sekundes pažiūrėti (jau nekalbant apie dubliuotą temą).

Užtenka sakinio "Svarbiausia, jog čia galima uždirbti iš oro!!". blink.gif No Comments.

Žinau, kas čia toks smile.gif ...

Šiaip ar taip, man kartais už lietuvius nepatogu, kai prašmatnų biznį pateikia vos ne kaip buksą, o tokie išsireiškimai, kad " uždarbis už skelbimo padavimą" priverčia žagsėt.
Neturiu čia omeny konkretaus žmogaus, turiu omeny nemažos dalies lietuvaičių požiūrį į savo verslą.

Ačiū dievui, mūsų komandos šitos problemos nėra smile.gif
Nes kai užeini paklausyti konferencijos, lietuvaičiai klausia ne apie biznį, o ar vedančiąjam "ant alaus užtenka". ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 28 vasario 2012 - 21:50
Šiaip palaikau kolegų iniciatyvas, viskas OK. Problema ta, kad kai pateikimas ne kaip rimto dalyko, tokia publika ir ateina. Tai stabdis. Ne kartą teko įsitikinti, specialiai dariau skirtingus skelbimus, kaip pateiki, tokie ir ateina. Kai kurie jau geriau neitų. "Ant alaus" yra ir kiti būdai.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 02 28, 22:01)
Šiaip palaikau kolegų iniciatyvas, viskas OK. Problema ta, kad kai pateikimas ne kaip rimto dalyko, tokia publika ir ateina. Tai stabdis. Ne kartą teko įsitikinti, specialiai dariau skirtingus skelbimus, kaip pateiki, tokie ir ateina. Kai kurie jau geriau neitų. "Ant alaus" yra ir kiti  būdai.

drinks_cheers.gif as irgi ji pazistu smile.gif

manau nuomones sutampa smile.gif

as tai psl dar nedariau, kiekvienam zmogui skiriu laiko tiek kiek reikia svarbiausia kad jis noretu dirbti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Servizas: 28 vasario 2012 - 22:13
Taip... Šiandien mūsų spykeris konferencijoj gerai davė į kaulus tiems, kas tingi patys iniciatyvą parodyt, kas nežiūri rimtai, tingi aiškintis, ir nesugeba už save prisiimti atsakomybės ,gudrauja, arba neišsiaiškinę taško etiketes. Man patiko smile.gif

Lietuviams reiktų pasispaust, ir pakelti lygį, nors dar kartą sakau, - sveikinu iniciatyvas, man patiko Robertas iš paralelinės komandos, veda vebinarus neblogai, informatyviai. Bet tai, kad pasiklausyti ateina tie, "kam ant alaus" pakanka, ir dar ironizuoja, įžeidinėja, tai reiškia, kažkur pakeliui padaryta psichologinė klaida. Man labai dėl to gaila. Norisi ir Lietuvoj matyt profesionalų darbą.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 02 28, 22:22)
Taip... Šiandien mūsų spykeris konferencijoj gerai davė į kaulus tiems, kas tingi patys iniciatyvą parodyt, kas nežiūri rimtai, tingi aiškintis, ir nesugeba už save prisiimti atsakomybės ,gudrauja, arba  neišsiaiškinę taško etiketes. Man patiko smile.gif

Lietuviams reiktų pasispaust, ir pakelti lygį, nors dar kartą sakau, - sveikinu iniciatyvas, man  patiko Robertas iš paralelinės komandos, veda vebinarus neblogai, informatyviai. Bet tai, kad pasiklausyti ateina tie, "kam ant alaus" pakanka, ir dar ironizuoja, įžeidinėja, tai reiškia, kažkur pakeliui padaryta psichologinė klaida. Man labai dėl to gaila.  Norisi ir Lietuvoj matyt profesionalų darbą.

na as supratau is viso to forumo ad ten 2 komandos : 1 suaugusiu tai butu Roberto ir moksleiviu - studentu tai butu to saifo smile.gif

tai ir viskas aiskiai pasakyta smile.gif
Atsakyti
Panašu į tai smile.gif Bet tai negerai. Per daug rimtas verslas, kad nerimtai pateikti. Iš tikro sau meškos paslaugą daro. Tarp kitko, jaunimas irgi yra rimta,s ne visi "ant alaus". Turiu komandoj jaunus ir rimtus žmones, dirba, kad NU ! smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal butu galima kur rast koki paprastai ir aiskiai parasyta pradziamoksli ? ax.gif Noreciau pabandyti, per galva gi niekas neduos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sniegena*: 01 kovo 2012 - 18:30