Sveiki,
Rimtai svarstau prisijungti prie zeek rewards, taciau kaip suprantu dabar kompanijoje nebera 5cc paslaugos...ar yra tikimybes (jei taip, kokia ji) kad mane kazkas susiras automatiskai, kad as galeciau atiduoti savus 500 bidu (jei as busiu diamond narys). Ta prasme, man neieskant zeekler nariu, ar gali mane kazkas susirast automatiskai?
Aciu uz atsakyma!
Automatiškai nieko nebūna, yra tikimybė, kad klientas ateis iš sklebimų, kuriuos kasdiena duodam. Žinoma, Daimondui tokia tikimybė didesnė, kai šalia siūlo 50, o tamsta - 500
Tačiau tuo remtis nereikia, nes tai loterija - ateis-neateis... Nervuotis dėl klientų taip pat nereikia- yra tam puikiausi servisai už kelis dolerius ar mažiau, kiek reikia, tiek ir pasidarai

Nereikia pergyvent del tu klientu, paduodi keliems draugams papramogaut, ir prisiregistruos. butent man, pirmieji zeekler klientai buvo mano draugai

Aišku, ypač jei deimantas
Galima ir tiesiog paprašyt paslaugos, o galima ir paaiškinti, kaip ten dalyvauti, daug kas užsikabina, nes ir azartiškai, ir šiaip fain. Visokius durnus Farmvilius žaidžia, tai ko gi čia nepažaidus? Tarp kitko yra entuziastai, kurie aukcione uždirba daugiau, negu bizny - tiek taktikas pagavo

Ir aš prisidedu prie sveikinimų

Aciu uz informacija,
Visu pirma su eva sutinku, kad jei yra servisiuku uz doleriukus ir dar uz tai klienturos duoda...tai man pats tas, nes negaila uzaugintu pinigeliu,
bet kaip sako mortale...su draugais ar artimaisiais dalintis, tai ne kazin ka islosi ziurint i tolima ateiti...nes mano tikslas pirkti VIP (ne investuot)ir augint procenteli...o trumpalaikis virtualus piniginis pasitenkinimas nevilioja...
dar klausimelis evai...ar priauginti vipai irgi zusta po 90 dienu, ar tik pirkti? na turiu omeny vip pt???
P. S. gal galima butu is evos gaut mokamu servisiuku, kur savo bid padalint???na jei ne viesai tai i az?jei ne tai i az bent zinia kodel ne?
Visu pirma su eva sutinku, kad jei yra servisiuku uz doleriukus ir dar uz tai klienturos duoda...tai man pats tas, nes negaila uzaugintu pinigeliu,
bet kaip sako mortale...su draugais ar artimaisiais dalintis, tai ne kazin ka islosi ziurint i tolima ateiti...nes mano tikslas pirkti VIP (ne investuot)ir augint procenteli...o trumpalaikis virtualus piniginis pasitenkinimas nevilioja...
dar klausimelis evai...ar priauginti vipai irgi zusta po 90 dienu, ar tik pirkti? na turiu omeny vip pt???
P. S. gal galima butu is evos gaut mokamu servisiuku, kur savo bid padalint???na jei ne viesai tai i az?jei ne tai i az bent zinia kodel ne?

Visi vipai sudega po 90d., Poin Retirement Calendar pažymėtas kiekvienas vipas, kuris kada degs. Nebūna nepirktų vipų, ar priaugintų, ta prasme, kad tie, kurie užauga, jie jus irgi pirkti, kadangi ta vadinamoji reinvesticija iš tikro yra "REpirkimas"
Su servisiukais viskas paprasta - einam į google, ir ieškom Paid to Sign Up, Bux Monitoring, Paid Offers. Konkrečių neduosiu, ir pasakysiu, kodėl: kai vienas servise susidubliuja keli aukciono saitai, tiesiog gaunasi taip, kad vienas moka, o registracijos eina kitam. Todėl reikia stengtis su niekuo nedaryti viename. Na, dar žiūrint, kokiu būdu servisas tas registracijas pristato, jei visi vykdytojai sukasi vienam saite - blogai, tada ten reikia vienam būti. Jei servisas kažkur iš šono tiekia, tada galima ir sau, ir tarkim referalams daryti užsakymą. Čia reikia pačiam pratestuoti, išsirinkti, kainas palyginti.

Su servisiukais viskas paprasta - einam į google, ir ieškom Paid to Sign Up, Bux Monitoring, Paid Offers. Konkrečių neduosiu, ir pasakysiu, kodėl: kai vienas servise susidubliuja keli aukciono saitai, tiesiog gaunasi taip, kad vienas moka, o registracijos eina kitam. Todėl reikia stengtis su niekuo nedaryti viename. Na, dar žiūrint, kokiu būdu servisas tas registracijas pristato, jei visi vykdytojai sukasi vienam saite - blogai, tada ten reikia vienam būti. Jei servisas kažkur iš šono tiekia, tada galima ir sau, ir tarkim referalams daryti užsakymą. Čia reikia pačiam pratestuoti, išsirinkti, kainas palyginti.
QUOTE(Aistulle @ 2012 03 10, 01:28)
Aciu uz informacija,

Hmmm tikriausiai nesupratai kas buvo noreta pasakyti. Bidus reikia tik ISDALINTI, o ka zmones su tais bidais daro tai jau nesvarbu, o padavus artimiesiems islosi is to kad klientu SKAICIUS jau bus, tokiu atveju kai kazkada reikes padalinti rankiniu budu jau bus kam, nes nesvarbu tai artimas ar tolimas, tai vienas ir tas pats klientas. net nesvarbu ar jis dalyvauja tame aukcione ar ne, yra jo registracija ir viskas-tas tau ir butiniausia, kad turetum kur tuos bidus ismetyt

Tavo tikslas pirkti VIP. Tai ir yra investavimas. 1VIP lygus 1 Doleris.
O VIP po 90 dienu zusta visi, neesme kokie jie pirkti ar nea, uzdirbo tau jie apie 125 procentus ir pasisalina

Mūsų statistika 
2011
Birželis - 1,18%
Liepa - 1,27%
Rugpjūtis - 1,41%
Rugsėjis - 1,45%
Spalis - 1,48%
Lapkritis - 1,53%
Gruodis - 1,45%
2012
Sausis - 1,45%
Vasaris - 1,52%

2011
Birželis - 1,18%
Liepa - 1,27%
Rugpjūtis - 1,41%
Rugsėjis - 1,45%
Spalis - 1,48%
Lapkritis - 1,53%
Gruodis - 1,45%
2012
Sausis - 1,45%
Vasaris - 1,52%
QUOTE(Mortale @ 2012 03 10, 13:50)
Hmmm tikriausiai nesupratai kas buvo noreta pasakyti. Bidus reikia tik ISDALINTI, o ka zmones su tais bidais daro tai jau nesvarbu, o padavus artimiesiems islosi is to kad klientu SKAICIUS jau bus, tokiu atveju kai kazkada reikes padalinti rankiniu budu jau bus kam,
Tai bidus galima dalinti tiems patiems 2-3 klientams? ar nereikia kiekvieną kartą naujų klientų?
Tam pačiam klientui duoda rankomis dar tiek pat išdalinti, Bid Give Manager-yje, kairėj. Bet tik vieną kartą.