Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 10, 16:42)
Tam pačiam klientui duoda rankomis dar tiek pat išdalinti, Bid Give Manager-yje, kairėj.  Bet tik vieną kartą.

Eva, pati padariau bandymeli, duoda ir daugiau kartu smile.gif
Atsakyti
Kartų daug, turiu omeny, kiekį tą patį. Jei silveris registracijos metu atiduoda 50, tai duoda tam pačiam klientui tai 5, tai 10, bet ne daugiau 50 sumoj - šitą turiu omeny smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Pradėjau prieš 3 savaites, esu ZeekRewards Deimantas. Pasirinkau sponsorių eilę Ilja Manina ir Alekseju Chizenko, nes iš 16 metų MLM praktinės patirties puikiai žinau, kad sponsorių reikia turėti labai gerą ir patikimą.

Komanda gan greitai auga, matricoje yra apie 50 žmonių (virš 30 mano tiesioginiai) friends.gif

Prieš priimant sprendimą, daug skaičiau įvairios informacijos, pražiūrėjau daug video apie kompaniją ir webinarus, tad sprendimas buvo priimtas tada, kai įsitikinau, kad kompanija tikrai labai rimta ir nėra haipas ar kažkas panašaus.

Mano verslo filosofija paprasta: padėk savo žmonėms visais klausimais, parodyk pavyzdį, apmokyk ir mokykis pastoviai pats, tada tavo komandos žmonės bus turtingi, laimingi ir eis visur paskui tave group.gif

Bus džiugu čia surasti naujų draugų ir bendraminčių! lithuania.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2012 03 11, 01:27)
Sveiki 4u.gif Pradėjau prieš 3 savaites, esu ZeekRewards Deimantas. Pasirinkau sponsorių eilę Ilja Manina ir Alekseju Chizenko, nes iš 16 metų MLM praktinės patirties puikiai žinau, kad sponsorių reikia turėti labai gerą ir patikimą.

Komanda gan greitai auga, matricoje yra apie 50 žmonių (virš 30 mano tiesioginiai) friends.gif

Prieš priimant sprendimą, daug skaičiau įvairios informacijos, pražiūrėjau daug video apie kompaniją ir webinarus, tad sprendimas buvo priimtas tada, kai įsitikinau, kad kompanija tikrai labai rimta ir nėra haipas ar kažkas panašaus.

Mano verslo filosofija paprasta: padėk savo žmonėms visais klausimais, parodyk pavyzdį, apmokyk ir mokykis pastoviai pats, tada tavo komandos žmonės bus turtingi, laimingi ir eis visur paskui tave group.gif

Bus džiugu čia surasti naujų draugų ir bendraminčių! lithuania.gif

Sveiki,
o kaip as noreciau, kad pas mus atsirastu toks Ilja blush2.gif blush2.gif eiciau paskui visur - jis man atrodo tikras verslininkas, nors is pradziu visai nepatiko! komanda irgi labai patinka bet butent tik jo - iskart matos stiprus savo srity smile.gif

nu ka o apie save smile.gif jau turi man minusot dovanotus bidus:( ehhh liudnoka, bet ka padarysi reikia reiskia reikia:) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 03 11, 14:24)
Sveiki,
o kaip as noreciau, kad pas mus atsirastu toks Ilja  blush2.gif  blush2.gif eiciau paskui visur - jis man atrodo tikras verslininkas, nors is pradziu visai nepatiko! komanda irgi labai patinka bet butent tik jo - iskart matos stiprus savo srity smile.gif

nu ka o apie save smile.gif jau turi man minusot dovanotus bidus:( ehhh liudnoka, bet ka padarysi reikia reiskia reikia:)  mirksiukas.gif

Na juk galima klausytis Iljos mokymų ir eiti taip kaip jis eina mirksiukas.gif
Nėra ko pergyventi dėl dovanotų bidų, juk jie ir buvo skolinti, jie padėjo užauginti daugiau mirksiukas.gif
Su šventėm visus! lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 03 11, 13:29)
Na juk galima klausytis Iljos mokymų ir eiti taip kaip jis eina mirksiukas.gif
Nėra ko pergyventi dėl dovanotų bidų, juk jie ir buvo skolinti, jie padėjo užauginti daugiau  mirksiukas.gif
Su šventėm visus!  lithuania.gif

vebinarai tai ne tas pats smile.gif aisku jie kazkiek padeda, bet savo omandai jie daro kitus kur ne visi papuola smile.gif
Atsakyti
Paskui lyderį eiti gerai, o dar geriau - juo tapt;) Ilja atidirbo jau, vargšas, nustatė skaipe darbo valandas biggrin.gif Bet tam ir dirbam gi, kad paskui būtų už ką turėti daug laisvo laiko biggrin.gif Taip kad patiems reikia daryti, ir nelaukti nei spiloverių, nei kad kas patrauktų ar pastumtų wink.gif

Su šventėm victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 03 11, 14:34)
vebinarai tai ne tas pats smile.gif aisku jie kazkiek padeda, bet savo omandai jie daro kitus kur ne visi papuola smile.gif

Tai kad mes tai pa2iai komandai priklausom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2012 03 11, 13:37)
Tai kad mes tai pa2iai komandai priklausom mirksiukas.gif

nu kad ne, nes kai as pradejau cia dirbt jus dar nedirbot o apie ta Ilja as beveik nieko nezinojau sad.gif
Atsakyti
Pas Rusus kelios linijos, pas Lietuvius irgi kelios, bet čia žiūriu nemažai Manino chebros smile.gif Tiesa, zeekomania.com kompanija nepraleido... Būsim laikinai arba zikomania.com, arba pertemps saitą atgal į seną domeną, bet jau su rakčiukais dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 03 11, 14:47)
nu kad ne, nes kai as pradejau cia dirbt jus dar nedirbot o apie ta Ilja as beveik nieko nezinojau sad.gif

Kie žinau iš sponsoriaus, tai prikalusom Iljos šakai tongue.gif Bet bet kuriuo atveju, rezultatas priklauso nuo paties mirksiukas.gif
Atsakyti