Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

oj ne - man toks greitumas nepatinka biggrin.gif:D:D:D:D

nusipirkau vip, gera valanda ju nebuvo o isdalino per 20s. net nespejau pagaut - nors sedejau spoksodama, kada cia mano vipai atsiras biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Ir man nelabai patinka tas greitumas cool.gif Nebespėju visai pagaut, jau ir nebesistengiu, tiesą pasakius. Žiūriu tą pačią minutę įkrenta ir išdalina. Bet ką jau padarys, gal taip nustatė savo techniką. Teks klientų daugiau ieškoti g.gif
Atsakyti
biggrin.gif ... Na žiūrėsim, ar čia dėl pagerinimo, ar kas nors pasikeitė. Nu rimtai, o gal aš turiu kokį klientą - simpatiją, ir noriu viską jam jam jam atiduot ? biggrin.gif ...
Atsakyti
sveiki,
zinokit man atrodo, kad dabar nebus galima dalinti rankiniu budu tu vipu g.gif

siandien pagavau vipus priskiriau savo klientui o veliau ziuriu kad parasyta company pool 4u.gif
Atsakyti
Jie nieko nesakė bent jau. Tik perspėjo, kad gali būti visokių nuplaukimų remonto metu, ir kad sistema atsimena, ir viskas su pavėlavimu, Žiūrėsim wink.gif
Atsakyti
Informacija apie tai, kur ir kaip kreiptis, jei prireikia pagalbos, nedidelė ekskursija.
Atsakyti
Eva-Eva tu turi webmoney?!
Atsakyti
Pinigų ar sistemą ? biggrin.gif Sistemą turiu.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 21, 17:58)
Pinigų ar sistemą ?  biggrin.gif  Sistemą turiu.

einam i skype
Atsakyti
Interviu su vykdomąja direktore Don Wright Olivares smile.gif
Atsakyti
Vystėm čia su kolegom vieną mintį dėl klientų Zeekui, ir pasipainiojo vienas variantas. Kolega užvedė temą atskirai, nes tai kompanija, kur produktas kaip tik reklama, testuosim.
Pagalvojom, kad jei jau mokėti už klientus, tai geriau dar paraleliai ir uždirbti neblogai smile.gif Produktas kol kas veikia su pasikosėjimu, nes, bliamba, kaip tik nauja kompanija, taip ir amžini remontai biggrin.gif , kaip ir Zeeke. Bet gerai tas, kad kai statai savo reklamą, yra tikslinės auditorijos nustatymas, tarkim, galima klientus Zeekui gauti iš tematiškai susijusių puslapių, koks nors šopingas, nuolaidos, žaidimai, ir panašiai, o tai turėtų duoti būtent gyvus klientus, kas gerai kompanijai wink.gif Na žodžiu, galit užmest akį.
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 03 24, 13:17)
Vystėm čia su kolegom vieną mintį dėl klientų Zeekui, ir pasipainiojo vienas variantas. Kolega  užvedė temą atskirai, nes tai kompanija, kur produktas kaip tik reklama, testuosim.
Pagalvojom, kad jei jau mokėti už klientus, tai geriau dar paraleliai ir uždirbti neblogai smile.gif  Produktas kol kas veikia su pasikosėjimu, nes, bliamba, kaip tik nauja kompanija, taip ir amžini remontai  biggrin.gif , kaip ir Zeeke.  Bet gerai tas, kad kai statai savo reklamą, yra tikslinės auditorijos nustatymas, tarkim, galima klientus Zeekui gauti iš  tematiškai susijusių puslapių, koks nors šopingas, nuolaidos, žaidimai, ir panašiai, o tai turėtų duoti būtent gyvus klientus, kas gerai kompanijai wink.gif  Na žodžiu, galit užmest akį.

zinok, gera ideja- bet taip man nuo tu visu zeeku jau taip sukasi galvoj! sakis visus projektus jau palikau ramybei apart zeeko ir dar vieno smile.gif kaip manai ten refu i zeeka galima surast!? ne i zeekler as ten ju turiu daugiau nei reikia, noriu i zeeka smile.gif
Atsakyti