Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Jurkele @ 2012 01 21, 18:25)
tai ir yra tos privacios, kad galetum bele kada eiti ir pasidaryti tyrimus, nemokamai tik poliklinikose, nors kai eidavau i poliklinikas, mokedavau, ciut ne tokia pacia kaina kaip ir privaciai.
as irgi perejau is kazanaviciaus pas sidlauska ax.gif , o tau saulute isoperuota skydliauke????ar tu ja dar turi????

o man buvo mintis is sidlausko begti pas kazanaviciu....
gal galetum biski palygint abu gydytojus?

man neoperuota, pakolkas nereik...
pries kaledas dariau poliklinikoje tyrimus, tik tth, bet mokejau apie 25lt....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 01 21, 20:17)
o man buvo mintis is sidlausko begti pas kazanaviciu....
gal galetum biski palygint abu gydytojus?

man neoperuota, pakolkas nereik...
pries kaledas dariau poliklinikoje tyrimus, tik tth, bet mokejau apie 25lt....

Ir kaip rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2012 01 21, 21:21)
Ir kaip rezultatai?

normaliai sakyciau 1,46... bet jau reik pas sidlauska... sausio pradzioj reikejo, bet neturiu laiko... blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o jums ausyse arba vienoj ausy retkarčiais nespengia? Man retkarčiais vienoj spengia, paskutinį kartą net užgulė trumpam. Pasiskaičiau, kad tai gali būti ir dėl skydliaukės sutrikimų.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 21, 21:10)
Merginos, o jums ausyse arba vienoj ausy retkarčiais nespengia? Man retkarčiais vienoj spengia, paskutinį kartą net užgulė trumpam. Pasiskaičiau, kad tai gali būti ir dėl skydliaukės sutrikimų.

Buna kad cypia,bet tik trumpam.As vis galvodavau kad del auksto kraujospudzio.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 21, 22:10)

buna....
Atsakyti

Man taip pastoviai cype doh.gif
Atsakyti

Pas dantista kai buvau ir akmenukus salino tai taip spiege ausy - galvojau apkursiu, bet cia gal tikrai negali buti nuo skydliaukes g.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

dekui uz info smile.gif Man jau paranoja kazkokia, sian pas tevus buvom, tai blioviau gal 10kartu, vis aiskinau, kad ir jiem pasitikrint reikia... tiesiog visur matau simptomus.... mama su sese vis anemiskos, vis hgb zemas, mamai dar su sirdim problemos, antidepresantus jau nezinau, kiek metu geria... ir siaip, po mudvieju su sese 20kg turbut priaugo, tetis vis pavarges, pilva irgi nemaza turi, prisiverst ka daryt sunku, su sirdele irgi problemu vis islenda, kaliai visokie krenta, o sese irgi juodais paakiais istisai... Vienu zodziu, neina su zemaiciais susitart zmoniskai - jei isitikine, kad nieko ner, tai neikalbesi... bet kita vertus, man jau ir paciai negera, kaip uzsiciklinau ant to... Ir MB isprasiau, kad bent TTH nueitu issitirt... Jam laaaaabai pas daktarus nepatinka eit, laukt, o tuolad badomam but, bet paskutiniu metu man jis labiau pavarges ir liudnesnis atrodo, o ir jo mociute su skydliauke problemu turi, tai sakau, pasitikrint gi geriau nei istisai speliot - bus norma, atstosiu gi nuo taves biggrin.gif Tai sutiko, gal pavyks antradieni irgi Kardiolitoj prieit smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Gal kas nors turi parsisiuntusios Mary Shomon "The thyroid diet" knyga? Knisu google, bet nerandu kazkodel...
Atsakyti

QUOTE(meškutė999 @ 2012 01 21, 23:06)
Man taip pastoviai cype  doh.gif

man irgi spengia ausyse doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kotryna, mano ir mama ir sesuo turi bedu su skydliauke, sesei ta pati hipo...
Atsakyti