Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Jurkele @ 2012 01 22, 21:38)
nezinau  unsure.gif , man kai isoperavo skydliauke, tai pradejau nuo 75, o dabar jau kai atstate i savo vieta hormonus, tai geriu po 125mg, nors mano svoris 55, tai net nezinau pagal ka jie skaiciuoja. jauciu ziuriu kaip hormonai tvarkosi taip ir palieka

tai kiek tu gertum sverdama 65 unsure.gif unsure.gif bet tai tu kudute, nevalgai daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 22 sausio 2012 - 20:43
QUOTE(Lucero @ 2012 01 22, 21:42)
tai kiek tu gertum sverdama 65 unsure.gif  unsure.gif bet tai tu kudute, nevalgai daug?

valgau valgau biggrin.gif ., bet kai prigasdino su tom dozem, o as ir pati zinau kaip man blogai buna kai hormonai sokineja, tai tenka biski ir prisilaikyti smile.gif nu bet su saldumynais tai negaliu prisilaikyti, niekaip schmoll.gif ., kaip jus panos susitvarkot su saldumynu valgymu?????
Atsakyti
Labas visoms,pagaliau siandien pridaviau tyrimus-tsh ir ft4,dar uzsimaniau kepenu fermentus pasidaryt,tik nezinau ar man ju reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 23, 13:53)
Labas visoms,pagaliau siandien pridaviau tyrimus-tsh ir ft4,dar uzsimaniau kepenu fermentus pasidaryt,tik nezinau ar man ju reikejo.

o as kita savaite suzinosiu atsakymus, nujauciu kad reiks didint iki 125 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 23, 08:29)
valgau valgau  biggrin.gif ., bet kai prigasdino su tom dozem, o as ir pati zinau kaip man blogai buna kai hormonai sokineja, tai tenka biski ir prisilaikyti  smile.gif nu bet su saldumynais tai negaliu prisilaikyti, niekaip  schmoll.gif ., kaip jus panos susitvarkot su saldumynu valgymu?????

Sveikos 4u.gif

As tai dar nezinodama, kad sergu, pastebejau, kad nuuuuuu negaliuuuuuuu be saldumynu... aisku, daznai tas su emocijom buna susije, bet kita vertus, kartais uzeina tooooks noras, kad nepatingiu ir pries pardei uzsidarant, kai taip salta, nusliauzt iki pardes tik kad prisipirkciau nesamoniu visisku (paskutinisyk taip buvo po tyrimu, manau, del soko ir kazkokios depresijytes...). Bet nuo rugsejo vis geriu chromo papilda. Del apetito saldumynam tikrai padeda susiimti... Bet man dabar iskilo klausimas, ar ji galima vartot skydliaukininkam ir tuolab - kai pradesiu tiroksina gert? M. Shomon knygoj nieko apie ji kol kas neradau...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 23, 13:22)
o as kita savaite suzinosiu atsakymus, nujauciu kad reiks didint iki 125 doh.gif

As jau ryt zinosiu atsakymus.
Atsakyti
beje, mergaites, man klausimas vel atsirado - o jei pvz sugalvociau poliklinikoj darytis tth - ar yra sansas mokamai pasidaryt be gydytojo siuntimo? ar butinai reikia pirma pas seimos daktara regintis? Bandau ikalbet tevus pasitikrint...
Atsakyti
QUOTE(Kotryna7 @ 2012 01 23, 15:26)
beje, mergaites, man klausimas vel atsirado - o jei pvz sugalvociau poliklinikoj darytis tth - ar yra sansas mokamai pasidaryt be gydytojo siuntimo? ar butinai reikia pirma pas seimos daktara regintis? Bandau ikalbet tevus pasitikrint...

Jei mokamai, siuntimo nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 23, 14:22)

bet pas tave neoperuota skydliauke, tai galbut ir bus jau per daug to 125mg. o as vasario gale eisiu ziuret, kaip gyvena mano hormonai.
ar yra paneliu kurios su tiroksinu geria ir tybona dar????
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 23, 17:38)
bet pas tave neoperuota skydliauke, tai galbut ir bus jau per daug to 125mg. o as vasario gale eisiu ziuret, kaip gyvena mano hormonai.
ar yra paneliu kurios su tiroksinu geria ir tybona dar????

Mano irgi neoperuota,o tiroksino gerdavau 100-150priklausomai nuo savijautos ir tyrimu.Kai pradejau thybona tai tiroksino bereikia 25. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 01 23, 20:51)
Mano irgi neoperuota,o tiroksino gerdavau 100-150priklausomai nuo savijautos ir tyrimu.Kai pradejau thybona tai tiroksino bereikia 25. smile.gif

Gal ir durnas klausimas,bet kas per waistas thybon?
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 23, 20:59)
Gal ir durnas klausimas,bet kas per waistas thybon?

Tiroksinas yra skydliaukes hormonas T4,o thybonas yra skydliaukes hormonas T3.Kai mes geriame tiroksina tai musu organizmas dar turi ji pergaminti i T3.O kai geriame thybona tai organizmui lieka daugiau energijos kitiems tikslams.Thybone dar yra kazkokio narkotiko kuris stimuliuoja organizma.Todel yra spartesne medziagu apykaita.Man susitvarke menesines.Turetum paskaityti per google apie thybona arba liothyronina. smile.gif
Atsakyti