Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 01 26, 21:18)
eisiu vasari , bet meginsiu be talono turbut pakliuti nes nezinau kada laisva busiu wink.gif smile.gif kaip Tau sekasi ?? smile.gif)

Na nezinau kaip ir pasakyt, tyrimai kaip rasiau geri, bet savijauta tai nelabai kokia. Daznai pyla prakaitas, smaugia kakla(lyg ir nesinervinu), uzsidedu golfa tai smaugia. Kartais permusimai buna. Nu zodziu smile.gif tikekimes ,kad pageres viskas.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 27, 11:07)
Na nezinau kaip ir pasakyt, tyrimai kaip rasiau geri, bet savijauta tai nelabai kokia. Daznai pyla prakaitas, smaugia kakla(lyg ir nesinervinu), uzsidedu golfa tai smaugia. Kartais permusimai buna. Nu zodziu smile.gif tikekimes ,kad pageres viskas.

o Loretita, esi po operacijos ????ar kazka maisau???
man taip buvo po operacijos, ir tie permusinejimai, ir tie spaudimai kaklo, bet kai sutvarke hormonu, kai pati su savimi susitvarkiau, tai galiu sakyti, kad gyvenu vel biggrin.gif
Atsakyti
as tai jau 3 savaites geriu vitaminus, bet tik dabar apsiziurejau, kad juose yra jodo... kazi nepakenksiu?
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 27, 08:52)
sakykit paneles, kokius vitaminus ar papildus geriat vartodamos tiroksina????ar nieko nevartojat apart tiroksino ??? g.gif , kazkaip paskutiniu metu pradejo koja traukti, tai net nezinau ar cia reik magni pagert, ar palaukt vasaros ir naminiu uogu, kad atsistatytu viskas  biggrin.gif

Na jau taip yra,kad geriau jauciosi papildydama savo organizma vitaminais ir visokiais elementais.Negaliu visko valgyti ir tiek valgyti kiek visko noriu nes tada svoris labai auga.Tai tada ko truksta papildau papildais.Siuo metu vartoju vit.D.,ginkmedzio ekstrakta,nakvisu alieju,zuvu taukus,chondrotina su gliukozaminu,labai patinka Basica.Hormonams moterims dabar Eurovaistinej akcija Menopace original.Spaudziu morku sultis ir po 0,5l.dienoj geriu tai nei spuogai odos nepuola ir oda kaip is soliariumo grazi blizganti sveika.Visada turiu Neurorubino ir kai depresija ar neaiskus kuno skausmai,tai susileidziu i raumenis,laikas nuo laiko pageriu Q10papilda..Na gal paskaicius atrodo kaip reklaminis skelbimas,bet realybe jau yra tokia,kad mano darbas ir kasdienybe reikalauja daug energijos ne tik fiziskai bet psihologiskai.Kai pradejau sirgti ir nezinojau kuo sergu,nieko nebenorejau nebegalejau ryte atsikelti i darba,nu norejau mirti bet kad nebutu skaudu lotuliukas.gif
Siandien einu i darbeli ir visaip dar buna,o jeigu be papildu tai manau jog vel atsidurciau i ta laikotarpi kai pradejau sirgti.Tai kad galvoju jog tie papildai jeigu padeda tai kodel ju neisgerus.Jie nera blogesni uz psichiatro israsytus psichotropinius vaistukus.As jau vis dazniau galvoju jog man reiketu pas ji pasirodyti,nors dauguma mediku pataria neskubeti ir ieskoti kitu budu pagyti nuo depresijos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 27, 14:16)
o Loretita, esi po operacijos ????ar kazka maisau???
man taip buvo po operacijos, ir tie permusinejimai, ir tie spaudimai kaklo, bet kai sutvarke hormonu, kai pati su savimi susitvarkiau, tai galiu sakyti, kad gyvenu vel  biggrin.gif

Man operacija daryta pries 30metu. Dabar yra mazgas, bet jis remisijoi, o TTH 1,17, buvau jau rasiusi. Bet man kazkodel neramu del skydliaukes, galvoju pas koki daktara nueiti, o gal neiti g.gif . Kaip jus patartumet?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 27, 23:13)
Man operacija daryta pries 30metu. Dabar yra mazgas, bet jis remisijoi, o TTH 1,17, buvau jau rasiusi. Bet man kazkodel neramu del skydliaukes, galvoju pas koki daktara nueiti, o gal neiti g.gif . Kaip jus patartumet?

Sakyciau,jog reiketu pasirodyti gyditojui.Paciai butu ramiau ir nekiltu abejotinu klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 01 28, 00:13)

na nepamaisis kad ir nueisit, ramiau paciai bus ax.gif ., o gal jus be skydliaukes buvote pastojusi????nes man labai idomu kas ir kaip buna g.gif
Atsakyti
4u.gif
perskaiciau vienam leidinyje kad mes hipotiroidininkes esame rizikos grupeje del atearoskerozes ir osteoparozes doh.gif t.y mums gali buti aukstas cholesterolis ir trukti kalcio.............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 28 sausio 2012 - 16:30
QUOTE(Lucero @ 2012 01 28, 16:28)
4u.gif
perskaiciau vienam leidinyje kad mes hipotiroidininkes esame rizikos grupeje del atearoskerozes ir osteoparozes  doh.gif t.y mums gali buti aukstas cholesterolis ir trukti kalcio.............

Lucero, 4u.gif
niekas neturi sutarties su sveikata ir visiems gali nutikti bet kas, bet nereiškia, kad taip ir bus. Nesijaudink avansu smile.gif Aukštyn nosytę, viskas bus thumbup.gif privalai tuo tikėti 4u.gif
Atsakyti
Lucero, maziau skaityk. Jei gilinsimes del visko, kad gali buti ar nebuti, tai gal jau is anksto renkimes ikapemis ir gulkim karstan, nebeapsimoka ir begyvent.
Atsakyti
Sveikos moteros,
noriu paklaust. 3 savaites geriu tiroksina (cistu rado ant skydliaukes). Kazkokia keista savijauta - sutriko miegas, krito apetitas, vangi pasidariau... Ar cia galetu buti toks vaistu poveikis? mastau.gif
aciuks.gif
Atsakyti
man kazkaip negerai siandien po pabuvimo lauke... kuno temperatura nesiekia net 36 bet pila prakaitas pila karstis... savijauta tokia lyg buciau su auksta tempe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 28 sausio 2012 - 18:45