Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 18:11)
Vida  verysad.gif  tikrai sunku, isivaizduoju kokia tau baime.... verysad.gif  laikykis, siaip pagal rezultatus tau reiktu dar didint doze....

o as suzinojau kad mano atpo 1300  doh.gif  o buvo 1000......... ka as netaip darau???

o nuo ko cia taip tau kyla tas ATPO?????
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 01 30, 18:19)
o nuo ko cia taip tau kyla tas ATPO?????

ne neisivaizduoju doh.gif doh.gif

loretita, as nepamenu kada ten reik kokia diena registruotis pas levingeri?paskutine menesio diena?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 16:11)
Vida  verysad.gif  tikrai sunku, isivaizduoju kokia tau baime.... verysad.gif  laikykis, siaip pagal rezultatus tau reiktu dar didint doze....

o as suzinojau kad mano atpo 1300  doh.gif  o buvo 1000......... ka as netaip darau???

o idomu per kiek laiko atsistato hormonai?jauciu greitai nevyksta,prireikia ne vieno gal men?
Atsakyti
o vida, kiek dabar geri mg? nu per du menesius tikrai turi atsistatyti, va man pilnai nukrito per du men
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 18:00)
o vida, kiek dabar geri mg? nu per du menesius tikrai turi atsistatyti, va man pilnai nukrito per du men

Geriau 100mg ,bet dabar beveik 3 sav.150mg.Iki tyrimu buvau gerus 2.5sav. po 150mg.Gal man kas antra diena pagerti pvz po 175mg g.gif Pas gyd.ketvirtad.,bet ji tik bendrosios praktikos,cia UK labai sunku gauti siuntima pas endokrinologa doh.gif
Atsakyti
as tai gerciau daugiau, juk logiskai mastant ciA ir endokrinologas didintu... gaila kad negali dabar greit pasitart su kokiu endokrinologu. gal kur nors internete butu galima uzklausti? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif .Skaitau ir matau turim nauju kolegiu.Ir smagu ir labai liudna.
Dabar skaitau apie antikunu skaiciu.As turejau 1600 ir jauciausi tarytum visiskai neprotauciau,visada nezmoniskai salta,pavargusi ir nieko nenorinti nei matyti nei veikti,cholesterolis 9,del kalio trukumo reikejo lasaliniu.
Kiek esu buvusi pas endokrinologu tai visi kaip vienas sakydavo kad nereikia labai kreipti demesio i antikunus,jog atvyksta ligoniai net su 11000antikunu.Man antikunai turi labai didele itaka.As nebijodavau ir nebijau savavaliskai padidinti tiroksino doze,pakeisti tiroksino hormonus T4 i T3.Musu sveikata musu turtas,nepastoves kiekvienas daktaras prie musu.
Kazkada jau rasiau kad tiroksinas aiskiai parodo kada jo gana musu organizmui,tai sirdutes padaznejes plakimas,prakaitavimas,daznesnis begimas i tualeta ant didelio reikalo.Na kiekvienai gali buti skirtingu hipertirozes pozymiu.Kai pajunti kad gana,tai vel sumazini doze.Juk ir gyd. Levingeris sako nera reikalo lakstyti pas musu,nes dozes galit pasireguliuot pacios,jei nera mazgu.Viena Kauno kliniku endokrinologe sake koks organas suserga ta reikia ir gydyti,kai paprasiau kad isoperuotu skydliauke del antikunu.Tai kaip jauciuosi tap ir pasirenku visokiausius maisto papildus,atsizvelgiu i vaistinese esancias akcijas.
Deje nieko negaliu patarti nestukems.Tik zinau,kad negerai vaisiui tiroksino trukumas.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 01 30, 22:01)
Sveikos mergaites 4u.gif .Skaitau ir matau turim nauju kolegiu.Ir smagu ir labai liudna.
Dabar skaitau apie antikunu skaiciu.As turejau 1600 ir jauciausi tarytum visiskai neprotauciau,visada nezmoniskai salta,pavargusi ir nieko nenorinti nei matyti nei veikti,cholesterolis 9,del kalio trukumo reikejo lasaliniu.
Kiek esu buvusi pas endokrinologu tai visi kaip vienas sakydavo kad nereikia labai kreipti demesio i antikunus,jog atvyksta ligoniai net su 11000antikunu.Man antikunai turi labai didele itaka.As nebijodavau ir nebijau savavaliskai padidinti tiroksino doze,pakeisti tiroksino hormonus T4 i T3.Musu sveikata musu turtas,nepastoves kiekvienas daktaras prie musu.

4u.gif 4u.gif Mano tth dabar 2.25 o atpo 1300.... savijauta siaip sau tokia, manau per mazai tustinuosi, svoris auga sakyciau unsure.gif tai va, geriu 100 mg, bet man nuojauta sako pagerti po 125.... smile.gif nes kai man tth buvo 1 as problemu su svoriu neturejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 30 sausio 2012 - 21:09
QUOTE(Lucero @ 2012 01 30, 21:07)
4u.gif  4u.gif  Mano tth dabar 2.25 o atpo 1300.... savijauta siaip sau tokia, manau per mazai tustinuosi, svoris auga sakyciau unsure.gif  tai va, geriu 100 mg, bet man nuojauta sako pagerti po 125....  smile.gif nes kai man tth buvo 1 as problemu su svoriu neturejau

Na stai Lucero,pati matai ir supranti savo organizma ko jam taip labai reikia,saunuole 4u.gif .As nesiulau,bet nenumirsi pakoregavusi doze.Tik kad tu prakaituoji turetum pavartoti daugiau kalio ir magnio,kitaip jausiesi labai pavargusi.Ir siaip mes nesame labai jau energingos.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 01 30, 22:29)
Na stai Lucero,pati matai ir supranti savo organizma ko jam taip labai reikia,saunuole 4u.gif .As nesiulau,bet nenumirsi pakoregavusi doze.Tik kad tu prakaituoji turetum pavartoti daugiau kalio ir magnio,kitaip jausiesi labai pavargusi.Ir siaip mes nesame labai jau energingos.

thumbup.gif drinks_cheers.gif aha, atradau super papilda panangin, nu dar jokie nera taip padeje man zinok, iskart sirdis atsistato smile.gif
Atsakyti
Siandien ziurejau laida apie akmenu gydomasias savybes.Pradejau daugiau skaitineti internete,nes seniau nesidomejau.Pasirodo skydliauke gydo:
akvamarinas, gintaras, kalnų krištolas, melsvas chalcedonas, lazuritas.
Pradejau ziureti kazka is gintaro,gal kokia apyranke nusipirksiu
Atsakyti
Turiu as ta lazurita smile.gif o man nukritus tth ne tik kad prakaituoju, bet ir labai troskina unsure.gif
Atsakyti