Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 04, 14:35)
as jau ruosiuosi si menesi pas Sidlauska nueiti... tik reik sulaukt algos, nes kai tik pas ji nueini taip 200lt

Na ir kaina,vaje.
Atsakyti
sau_lu_te O kodėl privačiai einate o ne poliklinikon?Ir kiek dažnai tenka lankytis pas endokrinologus dėl skydliaukės?
Atsakyti
o as dabar po menesio eisiu i jurininku klp, pas varanaviciene. gal kuri esate buvusi? kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 04, 16:28)
as cia grubiai parasiau...
konsultacija 50 arba 100... ir tyrimai apie 70lt lyg praeita karta mokejau... bet nedarem antikuniu, sakiau si kart gal reiktu ir antikunius pasidaryt...

na pas mane kai skydliauke isoperuota, tai antikuniu nereik darytis, tai as tik 3 pagrindinius skydliaukes pasidarau ir tada viskas matosi kaip ir kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 02 04, 17:54)
o as dabar po menesio eisiu i jurininku klp, pas varanaviciene. gal kuri esate buvusi? kokie atsiliepimai? 4u.gif

As esu buvusi pas Varanaviciene,ir mano dukra buvo.Mums patiko,labai maloni,isklausanti ir suprantanti ligoni,svelni gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 02 04, 20:17)
As esu buvusi pas Varanaviciene,ir mano dukra buvo.Mums patiko,labai maloni,isklausanti ir suprantanti ligoni,svelni gydytoja.

tai liux. pas ja kokios eiles doh.gif gavau tik kovo gale....
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 02 04, 19:19)
tai liux. pas ja kokios eiles doh.gif  gavau tik kovo gale....

Dukra lauke 2,5men.
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 02 04, 18:51)
sau_lu_te O kodėl privačiai einate o ne poliklinikon?Ir kiek dažnai tenka lankytis pas endokrinologus dėl skydliaukės?

kad poliklinikoj nelabai kas yra...
Atsakyti
as irgi esu nusivylusi poliklinikos endo, tai kaip sakau, sveikatai nepritaupysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 02 04, 22:02)
as irgi esu nusivylusi poliklinikos endo, tai kaip sakau, sveikatai nepritaupysi  ax.gif

kad pas mus ten kazkokia yra, bet ji i savaite karta dirba ir ten eiles kosmines... tai gal tiek to... ir kazkokia ji man nepatikima...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 04, 22:24)
kad pas mus ten kazkokia yra, bet ji i savaite karta dirba ir ten eiles kosmines... tai gal tiek to... ir kazkokia ji man nepatikima...

Na tokiu atveju sakyciau jei tik yra galimybe eiti privaciai, geriau taip ir padaryti ax.gif
Atsakyti
vel tas rugstingumas sukilo, nuo vasaros tikrai nebuvo doh.gif unsure.gif negi taip veikia padidinta tiroksino doze unsure.gif ai, o gal stresas.... skrandis pirmiausia nuo nervu pareina.. bet jau man jis buvo apsitvarkes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 05 vasario 2012 - 02:05