Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Elija* @ 2012 02 01, 09:41)

Lucero[/b] , tas rankas ,kurioj vietoj tau skauda ? Man ziauriai suka sanarius is peties ,skausmas i mente nueina ...nezinau ar sieti su skydliauke ar ne ... atakuoja visa organizma , kasdien kazkur naujai suskausta... dar kepenis labai skauda  verysad.gif

4u.gif skauda man rankas tai nuo pat peties iki pat pirstu galo, zodziu per visa ranka gelia.... doh.gif kartas nuo karto taip uzeina, baisu...
Atsakyti
man snd skauda sirdele...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 02 01, 22:19)
man snd skauda sirdele...

blink.gif ar fiziskai?? permusa gal?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 02 01, 22:38)
blink.gif  ar fiziskai?? permusa gal?

nzn, taip spaudzia....
Atsakyti
sveikos mergaites ax.gif isoku cia pas jus kaip pilypas is kanapiu, nes nezinau kur dar paklaust blush2.gif dare man krauja endokrinologe ir pasiteravus telefonu nieko nesake blink.gif liepe ateit ax.gif echo kai dariausi paziurejau i kortele tai uzkliuvau uz TPO<2,0
TTH 0,85
Tiroksinas 17,7

ar nervuotis man iki kitos savaites? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamuoliukas: 01 vasario 2012 - 22:15
QUOTE(kamuoliukas @ 2012 02 01, 23:11)
sveikos mergaites  ax.gif isoku cia pas jus kaip pilypas is kanapiu, nes nezinau kur dar paklaust blush2.gif dare man krauja endokrinologe ir pasiteravus telefonu  nieko nesake blink.gif liepe ateit ax.gif echo kai dariausi paziurejau i kortele  tai uzkliuvau uz TPO<2,0
TTH 0,85
Tiroksinas 17,7
ar nervuotis man iki kitos savaites? biggrin.gif

tiroksinas juk vaistas, kaska ne taip paziurejote g.gif
TTH ribos 0,4-4,0
Atsakyti
nu va teks laukt kitos savaites biggrin.gif kaip as cia taip perskaiciau biggrin.gif

man tai idomu kaip tas TPO<2,0 ,nes seses tai 45,6 blink.gif zalia as cia visiskai uztai ir grybauju ax.gif tyriausi tik ,kad kardiologas liepe

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamuoliukas: 02 vasario 2012 - 13:26
bet kokia as kitokia kai truksta tiroksino ir kai netruksta, negaliu atsistebeti kad taip zmogu itakoja tiroksinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 02 02, 23:48)
bet kokia as kitokia kai truksta tiroksino ir kai netruksta, negaliu atsistebeti kad taip zmogu itakoja tiroksinas smile.gif

Taip,tiroksinas turi labai didele itaka zmogaus organizmui.Mes sergancios hipotiroze nuo jo esame priklausomos kaip nuo narkotiku.Netgi ir geriant ji mums buna kad skauda visa kuna (lomkes lotuliukas.gif ),ir visi kiti negalavimai,nuotaiku pokyciai.Na as cia visko neminesiu,juk mes tai zinome kaip daugybos lentele lotuliukas.gif (o as ja primirsau).

Kur visos mergaites dingot,ar gal susalot?Padidinkit tiroksino,sirdele dazniau plaks,ir susilsit lotuliukas.gif .
O as dziaugiuosi,prasidejo savaitgalis 4u.gif .
Atsakyti
ka as galiu pasakyt...
pagaliau savaitgalis...
Atsakyti
Laba vakara -visas su savaitgaliu ir kad smagus ir lengvas butu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 02 03, 22:11)
Laba vakara -visas su savaitgaliu ir kad smagus ir lengvas butu  clap.gif  clap.gif  clap.gif

dekui, labai tikiuosi, kad pailsesiu...
Atsakyti