QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2007 02 11, 21:13)
sveiki,norejau paklaust,ar as apie lina digriene,cia kalbama,kuri dirba,kovo 8 ligoninej?
Siaip ji dirba Vilniaus gimdymo namuose.

QUOTE(Renateles_Mamyte @ 2007 02 11, 21:13)
sveiki,norejau paklaust,ar as apie lina digriene,cia kalbama,kuri dirba,kovo 8 ligoninej?
šitoj, bet dabar ši ligoninė vadinasi Vilniaus gimdymo namai (VGN)

aciu,nes ruosiuosi gult i ligonine operacijai,tai jinai darys kartu su vedeja
Gera gydytoja. Aš pas ją vaikštau centro poliklinikoje. Prirašė man vaistų, kad išvengiau operacijos

sveikos,
as jau po operacijos,likau patenkita,gera prieziura,irtaip malonus gydytojai,sesutes.
,nekokie,mano reikalai buvo,nevietinis nestumas
,teko pasalinti kiausintaki,nu bet viskas bus geras
.

Super gydytoja

O gal galit kuri pasakyti, kiek reikia moketi uz gimdyma dabar, jei is anksto su gydytoja susitari?

Anksčiau ji dirbo Radviliškyje. Sakot, nepraradusi jausmų?
ne apie tą tada kalbat. Ko paklausi, to nesulauksi. Žodžiu, nesinori plėstis, bet - profesionali? taip. Maloni? - ne.

QUOTE(dangiuk @ 2007 09 18, 21:15)
Anksčiau ji dirbo Radviliškyje. Sakot, nepraradusi jausmų?
ne apie tą tada kalbat. Ko paklausi, to nesulauksi. Žodžiu, nesinori plėstis, bet - profesionali? taip. Maloni? - ne.

baisiai nemaloni

is pradziu sako, kd mano analizai geri, o jau kita diena, tie patis analizai, sako blogi daug ketonu

exoskopu ziurejo, ziurejo pilvuka, grimasas rode tipo kazkas blogai ar "nieko nesuprantu", exoskopavo turbut 10min. ir po to sako jog nezino del ko tos problemos, n kita diena atejo kita gyd. ir per pora minuciu paziurejo kas yra..
o kai ateina vizituoti, paklausia, ar viskas gerai, jei sakai, kd garai, tai patenkinta nueina, o karta priejo, sako, kaip jautiesi? viskas gerai? (as nespejau jai atsakyti) nu ir gerai, ir nueina, as sakau man negerai, tai grizo tokia pikta ir nepatenkinta

ir dar atvejis. kaimyne mano, su kuria vienoj palatoj gulejom, labai veme ir buvo baisiai nusilpusi. ta gyditoja atejo jos pakviesti exoskopuoti, tai ta nestuke gulejo, atsargei atsisedo pasedeti, nes kai staigei atsistos pacios zinot kas gali atsitikti, o gyditoja ja apibare, sako greiciau, as gi laukiu

taigi ticia uzsirasiau sios gyd, varda pavarge, kd pas ja nepapulciau, kd zinociau kokia ji

QUOTE(Dana123 @ 2007 09 19, 22:28)
Nė kiek nesistebiu..... daug nelabai gražių dfalykų galėčiau papasakot, bet tiek to.... tik tiek, kad yra tikrai geresnių gydytojų.