Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. L.Digrienė

QUOTE(dangiuk @ 2007 09 21, 23:20)
Nė kiek nesistebiu..... daug nelabai gražių dfalykų galėčiau papasakot, bet tiek to.... tik tiek, kad yra tikrai geresnių gydytojų.

tai papasakok,kad zinotume mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi labai aktualu tiek teigiami, tiek neigiami atsiliepimai apie sia gydytoja. Lankausi pas ja(poliklinikoje) viso nestumo metu...liko pora menesu iki gimdymo ir galvoju ar tartis su ja ar ieskotis kito gydytojo...
Nors siaip greitai perprantu zmones, bet niekaip nesuprantu, kokia ji... Netgi nezinau ar ja pasitikiu ar ne, nes tai manau vienas is svarbiausiu dalyku gimdant...
Atsakyti
QUOTE(amelituke @ 2008 04 13, 09:30)
Man irgi labai aktualu tiek teigiami, tiek neigiami atsiliepimai apie sia gydytoja. Lankausi pas ja(poliklinikoje) viso nestumo metu...liko pora menesu iki gimdymo ir galvoju ar tartis su ja ar ieskotis kito gydytojo...
Nors siaip greitai perprantu zmones, bet niekaip nesuprantu, kokia ji... Netgi nezinau ar ja pasitikiu ar ne, nes tai manau vienas is svarbiausiu dalyku gimdant...

Gimadžiau pas ją prirodžius kitai gydytojai Saltanavičienei. Nei gera nei maloni, nors ir buvo tartasi. Ant gimdymo stalo susimokėjau tai dar buvo pora kartų atėjusi. Kadangi gimdymas antaras, gereitas ir be komplikacijų, tai bet kuris gydytojas būtų buvęs gerai. Pažįstamai buvo prasčiau, gimdė pas ją susitarusi, darė nejautrą, susimokėjo ant gimdymo stalo, tai gavo komentarą "mažai". Turėjo komplikacijų, labai skaudėjo galvą, nugarą, patarimų ir priežiūros nebebuvo, išvažiavo gavusi pažadą, kas sumokėta bus vėliau. Bet po tokio rūpinimosi nebebuvo už ką.
Iš viso su tais užsimokėjimais košmarai kažkokie, taigi ji dar ir atlyginimą gauna. O apie malonų elgesį net sumokant neina net kalba... O šiaip kai gulėjau VGN ji man buvo vienintelė apskritai nemaloni gydytoja, su kažkokia amžinai nepatenkinta veido išraiška vaikšto, tai kai pamačiau pas ką tariuosi gimdyti tai buvo minčių net neskambinti...
Žodžiu vienintelis patarimas, turbūt apskritai nesitarus gimdyti, jeigu viskas OK gydytojas bet kuris padės, jie gi atsakomybę pilną neša, net ir susitarus komplikuotais tavejais visko būna, pasikliauti galima tik savimi, savo pojūčiais, Dievuliu...
Atsakyti
na ka as galiu pasakyt gimdziau pas Digriene ir esu labai ja patenkinta...beje tariausi ta pacia diena kai gimdziau...bet likau ja patenkinta nors pries tai kai gulejau vgn ir man inai pasirode niurus zmogus...o gimdymo metu ir pajuokaudavom ir pasijuokdavom ir prieziura buvo labai gera gimdymo metu ja dazniau maciau nei akusere...o ir po gimdymo kasryta ateidavo pasiteiraut kaip mes jauciames...nei kokiu komplikaciju turejau nei ka nors ir gimdymas buvo ne trumpas ir nelengvas...
Atsakyti
QUOTE(pliusiuke @ 2008 04 21, 13:43)
na ka as galiu pasakyt gimdziau pas Digriene ir esu labai ja patenkinta...beje tariausi ta pacia diena kai gimdziau...bet likau ja patenkinta nors pries tai kai gulejau vgn ir man inai pasirode niurus zmogus...o gimdymo metu ir pajuokaudavom ir pasijuokdavom ir prieziura buvo labai gera gimdymo metu ja dazniau maciau nei akusere...o ir po gimdymo kasryta ateidavo pasiteiraut kaip mes jauciames...nei kokiu komplikaciju turejau nei ka nors ir gimdymas buvo ne trumpas ir nelengvas...

O kieknors mokejai, kai tareisi???
Atsakyti
Pirmus kartus kai buvau pas ją, pastebėjau,kad tokia rimta, bet nemandagumo nepastebėjau, ir apžiūrėdavo neskaudžiai, nu šiandien kai nuėjau doh.gif pradėjo TUjinti mane, atsisėdau ant tos kėdės ir kažkaip buvo nepatogu, sako ko čia malies ant tos kėdės? ir skaudžiai apžiūrėjo, nežinau, galvoju jeigu pastočiau tikrai nenorėčiau pas ją eiti ir tuo labiau gimdyti, negaliu pasakyti ar ji profesionalė ar ne, bet jau vien toks nemandagumas mane purto, ir vėl ieškotis kitos ginekologės reikia doh.gif jeigu ne jos tas nemandagumas, tai gal ir vaikščiočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MiKaSe: 15 gegužės 2008 - 21:22
Pagimdziau savo dukryte birzelio 4d.
Gimdziau Trakuose, vaziavau nesitarusi ir gimdziau pas gydytoja Streiziene.
Tik nuvaziavusi suzinojau, kad gyd. Digriene, pas kuria pankiausi visa nestuma kaip tik dirba Trakuose (beje, VGN ji nebedirba, kaip supratau).
Tai likau labai patenkinta ir savo gydytoja, nes tiek per saremius, tiek per gimdyma ji vis ateidavo paziureti kaip man sekasi. O po gimdymo uzsukdavo kasdien, pasiteirauti kaip sekasi.
Man ji tikrai buvo maloni, nors griezta, bet vietoje ir laiku.
Tai mano atsiliepimai apie sia gydytoja patys geriausi.
Atsakyti
as ir pas ja gimdziau trakuose, tai galiu pasakyt, kad daktare ne pati maloniausia ir svelniausia, bet savo darba padaro gerai, sakyciau nuotaikos zmogus, bet kokiu atveju dekinga jai uz savo mazyle smile.gif
Atsakyti
gimdžiau pas ją pernai. man tiko ir patiko smile.gif mandagi, bet perdaug nesicackinanti, o per gimdymą tai iš vis labai gerai buvo. gimdyčiau ir antrą kartą pas ją, bet jei ji nebe VGN tai nežinau ar iki Trakų važiuočiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turejau gruodyje nesivystanti nestuma, mane prieme Lina Digriene, man tada ji paliko tikrai siltus prisiminimus, buvo maloni , profesionali ir net atsiimant atsakyma buvo atejusi mielai pakonsultuoti. noreciau dabar pas ja gimdyti, gal zinote kiek reikia moketi tariantis?
Atsakyti
Tikrai thumbup.gif gyditoja, as pas ja visa nestuke.gif lankiausi, ir gimdyti su ja turejau, bet jau taip sutapo, kad atostogu isejo, tai labai nusiminiau, bet kai pagimdziau tai aplankius mane buvo ax.gif
Atsakyti
As pas ja lankiausi nestumo metu ir esu labai patenkinata labai profesionali ir griezta moteriske kartu ir mamiska man labai patiko 4u.gif
Atsakyti