Nesigavo man taip
Ačiū Dangiuk
Nesigavo man taip
Plyšo viskas
O čia net pakeltas netrūksta, kur paslaptis
Nesigavo man taip
mano tai plonesnis lapas gaunasi,gal todel ir taip tas sviestas persigere ir sukepe,per daug plonas,na visiskai padejus ant stalo atrodo,kad nieko nera,kita syki reikes kitaip daryti ir tikrai svarbiausia neperkildinti,nes poto nebesitampe bent man.
as krastus nupjoviau
as krastus nupjoviau
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 01 17, 11:52)
mano tai plonesnis lapas gaunasi,gal todel ir taip tas sviestas persigere ir sukepe,per daug plonas,na visiskai padejus ant stalo atrodo,kad nieko nera,kita syki reikes kitaip daryti ir tikrai svarbiausia neperkildinti,nes poto nebesitampe bent man.
as krastus nupjoviau
as krastus nupjoviau
Jau gi merginos jums sakė, perkepėt jūs savo šimtalapį, o ne per plonas buvo. Kuo ploniau, tuo geriau.
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 01 17, 11:52)
visiskai padejus ant stalo atrodo,kad nieko nera
atidžiau skaitykit - ten du lapai sukloti, ir jie šviečia kiaurai... ne plonume esmė, o perkepime
Kraštus nupjaunu ir aš, jei ne sau kepu.
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 17, 11:44)
Ačiū Dangiuk
Nesigavo man taip
Plyšo viskas
O čia net pakeltas netrūksta, kur paslaptis 
Nesigavo man taip
Sąžiningai - nežinau...
Ak vat kaip... nupjaunat kraštus
gudruolės. O aš ir galvoju kaip juos ten išplonint, nes vis tiek storiau gaunasi.
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 17, 15:16)
Ak vat kaip... nupjaunat kraštus
gudruolės. O aš ir galvoju kaip juos ten išplonint, nes vis tiek storiau gaunasi.
nea, gudraujam
Kepiau ir šį savaitgalį, tai šįkart gavosi tikras bulkienojus
kitaip jo nepavadinsi. Ir suprask, kad nori. Tešla siaubingai lipo, sunkiai tampėsi. Produktai tie patys, matyt per trumpai minkiau.
Kaip džiaugiuos šitą temą atradus
Bandysiu kept
Va, tik paklaust norėjau, ar galima kept iš "paprastų" miltų, net nežinočiau kur čia ieškot Karališkųjų atitikmens
Ir apie tuos nupjaustomus kraštelius, o kur tą atpjautą tešlą dėt, nieko tokio ją riebesnę į naują blyną įminkyt ar jau išmetimui tos nuopjovos?
Bandysiu kept
Va, tik paklaust norėjau, ar galima kept iš "paprastų" miltų, net nežinočiau kur čia ieškot Karališkųjų atitikmens
Ir apie tuos nupjaustomus kraštelius, o kur tą atpjautą tešlą dėt, nieko tokio ją riebesnę į naują blyną įminkyt ar jau išmetimui tos nuopjovos?
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 23, 21:39)
Kepiau ir šį savaitgalį, tai šįkart gavosi tikras bulkienojus
kitaip jo nepavadinsi. Ir suprask, kad nori. Tešla siaubingai lipo, sunkiai tampėsi. Produktai tie patys, matyt per trumpai minkiau.
Nieko, per kančias į žvaigždes
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 23, 22:58)
Va, tik paklaust norėjau, ar galima kept iš "paprastų" miltų, net nežinočiau kur čia ieškot Karališkųjų atitikmens
Ir apie tuos nupjaustomus kraštelius, o kur tą atpjautą tešlą dėt, nieko tokio ją riebesnę į naują blyną įminkyt ar jau išmetimui tos nuopjovos?
bandykit imt bet kokius su atitinkamomis raidelėms
iškepu bandelių
Laba diena. Gundausi ir as kepti sita skanesta ir vyras vis padejuoja, kad viska kepu, o to niekaip neprisiruosiu
, pasakykit jus man ar labai sudetinga ji iskepti?
QUOTE(dangiuk @ 2012 01 24, 06:08)
Pas mus (Vokietijoj), nerašo jokių raidelių
O, gera mintis su bandelėm
Jurga29, nors aš šimtalapio nekepus dar, bet man atrodo svarbiausia mielinę tešlą mylėt ir viskas pavyks
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 24, 23:34)
Pas mus irgi nerašo. Aš kepiau ir iš 405, ir iš 550.






