...tai nieks nekapat
tada rodau as
su obuoliais
QUOTE(drugelis. @ 2012 02 04, 16:30)
Kur nuotraukos?
nebus nuotrauku si karta viskas gavosi gerai,ir sluoksniukai,ir visa kita-tik beda,kad per daug sukepinau kita kart zinosiu,kaip tiksliai daryti,kad pavyktu tobulas
kaip MB sake,kad uz torta skaniau nes,anie jau per gerkle lenda
Papildyta:
Pasta jums puikus jie gaunasi,tik man noretusi,labiau sukepusios apacios
QUOTE(keno @ 2012 02 05, 19:40)
... o man nesinori labai sukepta
sveikutes norejau parodyti ir savo simtalapi,bet neiseina ikelti nuotrauku
Sveikos,
Siandien vel kepiau antra karta simtalapi,skonis jau beveik toks koks is dzukijos motereles kai perkam,bet kazko apacioje permazai karameles susidare,sviesta sudejau visa,cukraus liko keli saukstai,gal to ir pritruko?Dar si karta nenupjausciau krastu,tai man atrodo,gal ir nebutina ju nupjaustyt.Kaip jums jis atrodo?
http://www_fotoz_lt/...jpg?=1329150564
Siandien vel kepiau antra karta simtalapi,skonis jau beveik toks koks is dzukijos motereles kai perkam,bet kazko apacioje permazai karameles susidare,sviesta sudejau visa,cukraus liko keli saukstai,gal to ir pritruko?Dar si karta nenupjausciau krastu,tai man atrodo,gal ir nebutina ju nupjaustyt.Kaip jums jis atrodo?
http://www_fotoz_lt/...jpg?=1329150564
QUOTE(*Karamelia* @ 2012 02 13, 19:18)
Sveikos,
Siandien vel kepiau antra karta simtalapi,skonis jau beveik toks koks is dzukijos motereles kai perkam,bet kazko apacioje permazai karameles susidare,sviesta sudejau visa,cukraus liko keli saukstai,gal to ir pritruko?Dar si karta nenupjausciau krastu,tai man atrodo,gal ir nebutina ju nupjaustyt.Kaip jums jis atrodo?
http://www_fotoz_lt/...jpg?=1329150564
Siandien vel kepiau antra karta simtalapi,skonis jau beveik toks koks is dzukijos motereles kai perkam,bet kazko apacioje permazai karameles susidare,sviesta sudejau visa,cukraus liko keli saukstai,gal to ir pritruko?Dar si karta nenupjausciau krastu,tai man atrodo,gal ir nebutina ju nupjaustyt.Kaip jums jis atrodo?
http://www_fotoz_lt/...jpg?=1329150564
Skanutis, riebutis man tai liuks, labai skaniai atrodo. Oi, kaip norėčiau, bet kaip tingiu kepti, labai nemėgstu tešlos minkyti
Šiandien kepiau šimtalapį (pirmą kartą) ir nesąmonė gavos
Kepiau pagal Cipciuko receptą pirmam puslapy, ir ot kaip višta paskutinė ėmiau ir suverčiau visus miltus - gavos kietas guzas, o ne padori mielinė tešla. Po 10min bandymo išmaigyt neatlaikiau ir pieno mažiausiai 50ml, o gal ir net visus 100ml įminkiau, tešla vis tiek buvo pokietė, ale galvoju gal tam šimtalapiui ir reik tokios ?? nuo dūšios atminkiau 40min, gabaliukai puikiai kilo, o va plynai nė iš tolo tampytis nenorėjo, plyšo vos ne kaip kapota tešla tai toliau nė nebebandžiau, paprastą cinamoninę bulką kepiau, kuri fui neskani gavo - mielės bais jautės
Kitą kartą minkysiu pagal save arba gal kuri receptą kitą parekomenduosit?
Kepiau pagal Cipciuko receptą pirmam puslapy, ir ot kaip višta paskutinė ėmiau ir suverčiau visus miltus - gavos kietas guzas, o ne padori mielinė tešla. Po 10min bandymo išmaigyt neatlaikiau ir pieno mažiausiai 50ml, o gal ir net visus 100ml įminkiau, tešla vis tiek buvo pokietė, ale galvoju gal tam šimtalapiui ir reik tokios ?? nuo dūšios atminkiau 40min, gabaliukai puikiai kilo, o va plynai nė iš tolo tampytis nenorėjo, plyšo vos ne kaip kapota tešla tai toliau nė nebebandžiau, paprastą cinamoninę bulką kepiau, kuri fui neskani gavo - mielės bais jautės
Kitą kartą minkysiu pagal save arba gal kuri receptą kitą parekomenduosit?
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 19, 21:47)
Šiandien kepiau šimtalapį (pirmą kartą) ir nesąmonė gavos :verkiu
Kitą kartą minkysiu pagal save arba gal kuri receptą kitą parekomenduosit?
Kitą kartą minkysiu pagal save arba gal kuri receptą kitą parekomenduosit?
pirma kart ir man nesigavo viskas su receptu gerai tiesiog meginti,ir pavyks
QUOTE(keno @ 2012 02 19, 19:55)
pirma kart ir man nesigavo viskas su receptu gerai tiesiog meginti,ir pavyks
bet kaip taip, jei visus miltus sudėjus tikrai pieno/kiaušinių neužtenka minkštai tešlai? kitą kartą tiesiai tešlon bandysiu sviesto dar įpilt ir nedėsiu visų miltų iš karto
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 19, 21:01)
bet kaip taip, jei visus miltus sudėjus tikrai pieno/kiaušinių neužtenka minkštai tešlai? kitą kartą tiesiai tešlon bandysiu sviesto dar įpilt ir nedėsiu visų miltų iš karto
Coccinela, man išvis buvo mistika, nes pirmą kartą kepant viskas išėjo labai gerai pagal receptą, o antrą kartą tešla irgi išėjo baisiai kieta, bet labai plonai iškočiojau tada ir vyniotinį iškepiau Iki šiol man neaišku, kodėl pirmą kartą viskas buvo gerai, o antrą ne - juk viską dariau taip pat
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 19, 22:16)
o kaip jūs su kiaušiniais darot, kaip tą trečią per pusę padalinat ir kokio dydžio kiaušinus imat?
Kaip tais šiandien bais nuotaiką sugadino... bet gi sviesto prisilydžiusi turiu ir aguonos išmirkytos, gal ryt vėl susikausiu.
Kaip tais šiandien bais nuotaiką sugadino... bet gi sviesto prisilydžiusi turiu ir aguonos išmirkytos, gal ryt vėl susikausiu.
Mušu tris ir nesuku galvos
Ramiai, per kančias į žvaigždes visada supilu visus miltus, retais atvejais tešla būna kieta. KItąsyk siūlyčiau matuoklyje nuimt kokius 50g, sudėsit paskui, minkydama, jei reikės