QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 23, 21:39)
Kepiau ir šį savaitgalį, tai šįkart gavosi tikras bulkienojus

kitaip jo nepavadinsi. Ir suprask, kad nori. Tešla siaubingai lipo, sunkiai tampėsi. Produktai tie patys, matyt per trumpai minkiau.
Nieko, per kančias į žvaigždes

man irgi būna visaip, keikiuos, ir amtinkau, nu kaip šššš, taip ššš... ir nežinia, kodėl taip...
QUOTE(Coccinela @ 2012 01 23, 22:58)
Va, tik paklaust norėjau, ar galima kept iš "paprastų" miltų, net nežinočiau kur čia ieškot Karališkųjų atitikmens
Ir apie tuos nupjaustomus kraštelius, o kur tą atpjautą tešlą dėt, nieko tokio ją riebesnę į naują blyną įminkyt ar jau išmetimui tos nuopjovos?
bandykit imt bet kokius su atitinkamomis raidelėms
iškepu bandelių