Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 16, 14:27)
pirma pati ja pasipildyk,o tik po to lauk,kad kitas duotų.

QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 16, 14:43)
Instrukcijos tam nereikia. Išmok mylėti. Save,draugus,šeimą,augalus. Žmones supančius aplink.Viskas labai paprasta.Ir senai žinoma smile.gif tik pamiršta.

drinks_cheers.gif
Pradėkite mylėti mažiausias kasdienybės smulkmenas-bent jau pabandykite mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 01 17, 14:32)
o ka jie reiskia? Kas ten TOKIO parasyta?

Optimistiskai nuteikiantys zodziai.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2012 01 17, 15:03)
drinks_cheers.gif
Pradėkite mylėti mažiausias kasdienybės smulkmenas-bent jau pabandykite  mirksiukas.gif

bet tik bėda tame,kad temos autorei šie dalykai neatrodo svarbūs(bent jau aš susidariau tokį vaizdą)-panašu svarbiau kažkokie abejotinos reikšmės žodžiai,akmenukai. Dar norėtų ir burtų ar slaptažodį išgirsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 01 17, 12:32)
o ka jie reiskia? Kas ten TOKIO parasyta?

Negi tikrai neina suprast kas ten tokio parasyta? Matomai kiekvienam savo.

Ir teisingai sako merginos - reikia pradeti myleti nuo saves. Nemylesi saves ir niekas negales tau jos duoti. Tai bus laikina ir netruks ilgai. Nes jei nesijauti vertas meiles, tu ja vienaip ar kitaip sabotuoji. Net pasamoningai. A.Robbins gerai apie santykius kalba. Paskaityk daugiau literaturos, susijusios su saves ugdymu (self development). Ir duok sau laiko.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 17, 17:59)

o kas cia keisto? Anglu kalba dar LT neiteisinta kaip antra valstybine, todel ne visi ja supranta. As pvz. mokykloj vokieciu mokiausi...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 01 17, 18:12)
o kas cia keisto? Anglu kalba dar LT neiteisinta kaip antra valstybine, todel ne visi ja supranta. As pvz. mokykloj vokieciu mokiausi...

Na, atsiprasau, nepagalvojau, kad nesupratimo priezastis yra kalbos barjeras wink.gif As ir mokinausi vokieciu kalbos, bet gyvenimas pats priverte ismokti ir anglu kalba smile.gif

Jei tkrai reikia vertimo ,sakykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 17, 19:08)
bet tik bėda tame,kad temos autorei šie dalykai neatrodo svarbūs(bent jau aš susidariau tokį vaizdą)-panašu svarbiau kažkokie abejotinos reikšmės žodžiai,akmenukai. Dar norėtų ir burtų ar slaptažodį išgirsti rolleyes.gif

o tu mane gal pazysti, kad tiksliai zinai kokio budo meilei pritraukti man reikia? is ko pasirode, kad saves nemyliu?
na cia ezoterikos skryrius. o ne kertele sielai. jei paklausiau apie akmenukus ir burtazodzius, reiskia noriu atsakymu apie juos, o ne apie meile sau.
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 17, 19:59)

Ir teisingai sako merginos - reikia pradeti myleti nuo saves. Nemylesi saves ir niekas negales tau jos duoti. Tai bus laikina ir netruks ilgai. Nes jei nesijauti vertas meiles, tu ja vienaip ar kitaip sabotuoji. Net pasamoningai. A.Robbins gerai apie santykius kalba. Paskaityk daugiau literaturos, susijusios su saves ugdymu (self development). Ir duok sau laiko.

dar karteli klausiu - is ko pasirode kad saves nemyliu?
turiu puiku darba, kuri tiesiog myliu, mokausi, kadangi neturiu seimos ir kitokiu isipareigojimu, tai nera kliuciu megstamai veiklai, tobuleju - nemirkstu stovinciame vandenyje, todel zodziu tikrai manau kad su meile sau pas mane viskas yra gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 17, 18:31)

Jei tkrai reikia vertimo ,sakykit  smile.gif

tai aisku, kad reikia! Gi klausiau, kas ten tokio parasyta, kad optimistiskai nuteikia g.gif
ko gero, kad galeciau sedeti lietuviskam forume, privalesiu anglu kalba ismokti doh.gif absurdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 17 sausio 2012 - 19:19
QUOTE(Female @ 2012 01 17, 18:48)
o tu mane gal pazysti, kad tiksliai zinai kokio budo meilei pritraukti man reikia? is ko pasirode, kad saves nemyliu?
na cia ezoterikos skryrius. o ne kertele sielai. jei paklausiau apie akmenukus ir burtazodzius, reiskia noriu atsakymu apie juos, o ne apie meile sau.

ne,aš jūsų nepažįstu. Bet,pasikartosiu,susidariau tokį vaizdą, t.y. nuomonę bigsmile.gif apie jus.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 01 17, 21:17)
tai aisku, kad reikia! Gi klausiau, kas ten tokio parasyta, kad optimistiskai nuteikia  g.gif
ko gero, kad galeciau sedeti lietuviskam forume, privalesiu anglu kalba ismokti  doh.gif absurdas.

google translator mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 17, 21:44)
ne,aš jūsų nepažįstu. Bet,pasikartosiu,susidariau tokį vaizdą, t.y. nuomonę  bigsmile.gif apie jus.

gal galima placiau apie ta vaizda?
Atsakyti
Taip reikia myleti save-tik visame turi buti saikas, sveikai myleti, nes sia fraze dauguma supranta iskreiptai, kaip pradeda tai nesustoja smile.gif -prasideda narcisizmas g.gif
mylint save reik nepamirst mylet ir kitus, kaip sakant kaip sauksi taip atsilieps.
ir nieko cia baisaus jeigu temos autorei norisi akmenuko, amuleto- tai placebo, bet svarbiausiai kad zmogus tuo tiki, o tada ir psichologiskai... pradeda veikti. svarbiausiai tai nekenkia niekam. smile.gif
ir pilnai suprantu temos autore, kiekvienas nori buti mylimas, nori tureti artima zmogu, o kol tas skirtasis tau... nejau sedet ir laukt, gali tik senatvej biggrin.gif , reik gyvent, bendraut, kurt gyvenima ir sendien.ir daug geriau kai zmogus iesko patarimu, sprendimo budu negu sedi piktas ir niurna, keiksnoja gyvenima ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 17, 20:03)
google translator  mirksiukas.gif
Papildyta:

gal galima placiau apie ta vaizda?

jau buvau rašius. Ar verta kartotis?
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2012 01 17, 18:48)
dar karteli klausiu - is ko pasirode kad saves nemyliu?
turiu puiku darba, kuri tiesiog myliu, mokausi, kadangi neturiu seimos ir kitokiu isipareigojimu, tai nera kliuciu megstamai veiklai, tobuleju - nemirkstu stovinciame vandenyje, todel zodziu tikrai manau kad su meile sau pas mane viskas yra gerai  biggrin.gif

darbas ir mokslas,dar neįrodo meilės sau. Tai veikla. Mėgstama veikla. Kuri verčia jausti gerai.Tai yra materialųs dalykai.
Pačios požiūris į save?
Kiek kritiška sau esi?
Kokie santykiai su tėvais,draugais,aplinkiniais? Kiek gero padarai kitam,be naudos sau?
Kas tau yra meilė? Galėčiau tęsti ir tęsti. Tavo atsakymai labai puikiai atspindėtų tave pačią. Atsakymį garsiai nereikia, Čia tau pačiai susimąstymui ir savianalizei.
Atsakyti