QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 17, 19:08)
bet tik bėda tame,kad temos autorei šie dalykai neatrodo svarbūs(bent jau aš susidariau tokį vaizdą)-panašu svarbiau kažkokie abejotinos reikšmės žodžiai,akmenukai. Dar norėtų ir burtų ar slaptažodį išgirsti
o tu mane gal pazysti, kad tiksliai zinai kokio budo meilei pritraukti man reikia? is ko pasirode, kad saves nemyliu?
na cia ezoterikos skryrius. o ne kertele sielai. jei paklausiau apie akmenukus ir burtazodzius, reiskia noriu atsakymu apie juos, o ne apie meile sau.
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 17, 19:59)
Negi tikrai neina suprast kas ten tokio parasyta? Matomai kiekvienam savo.
Ir teisingai sako merginos - reikia pradeti myleti nuo saves. Nemylesi saves ir niekas negales tau jos duoti. Tai bus laikina ir netruks ilgai. Nes jei nesijauti vertas meiles, tu ja vienaip ar kitaip sabotuoji. Net pasamoningai. A.Robbins gerai apie santykius kalba. Paskaityk daugiau literaturos, susijusios su saves ugdymu (self development). Ir duok sau laiko.
dar karteli klausiu - is ko pasirode kad saves nemyliu?
turiu puiku darba, kuri tiesiog myliu, mokausi, kadangi neturiu seimos ir kitokiu isipareigojimu, tai nera kliuciu megstamai veiklai, tobuleju - nemirkstu stovinciame vandenyje, todel zodziu tikrai manau kad su meile sau pas mane viskas yra gerai