Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

Vertimas smile.gif

1. Eina viskas velniop (na graziai sakant, kad nevartoti keiksmazodziu). Nebuk mergina, kuriai reikia vyro. buk merginai, kurios reikia vyrams.
2. Kuo ilgiau lauksi ko nors, tuo labiau vertinsi, kai tai gausi. Nes viskas, kas kas verta turejimo, verta ir laukimo.
3. Tik todel, kad neradni tinkamo, nereiskia kad reikia pasitenkinti bet kuo.
4. Viena diena, viskas tures absoliuciai aiskia prasme. Tad kol kas juokis, kai aplink sumaistis, sypsokis per asaras ir nuolatos sau primink, kad viskas atsitinka del priezasties.

Na va, vertimas daugiau pazodinis, bet tikiuos prasme pagaut leis 4u.gif

Female, jei su saves mylejimu viskas ok, tada tiesiog is sono paziurek, o kas butent ankstesniuose santykiuose buvo ne taip. Kaip ir as po skyrybu taip dariau. Atsisedau ir visus tuos metus persukau sau mintyse. Susideliojau, ka pati blogai dariau, kur buvau per atlaidi, kur per stipriai spaudziau, kur per daug saves praradau ir t.t.
Atsakyti
sveiki,paskaičiau ir noriu įsiterpti, yra labai gera knyga rusų psichologo ir psichiatro Aleksandro Svijašo,berods..aš taip skeptiškai žiūrėjau,bet dabar vis po skyrių paskaitau, ten yra apie pozityvų mąstymą,tikslų siekimą,kodėl ištinka nesėkmių virtinės ir pan..yra ir skyrelis apie meilę,viskas labai konkretu, kaip sus savimi dirbti,tiesiog kaip užsiprogramuoti,ir jokių čia mistikų, viskas mumyse, tik reikia mokėti save nuteikti laukiamiems pokyčiams. Kai sužinosi,kokio žmogaus labai konkrečiai nori,tai ir ateis jis,tik mokėk jį pastebėti.
Sėkmės linkiu,rast tą ko ieškai smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau nuo pat pradžių ir neužkliuvo, kad panelė savęs nevertintų ar jaustūsi kuo nors nepatenkinta dėl savęs ir nusivylusi. Tai manau, kad su saviverte ir meile sau viskas tvarkoje. Ir tai turbūt bus daugiau praktiška panelė kuomet reikia kažkokios veiklos ir tikslumo kažką darant. Nemanau, kad visokie akmenukai ar dar kokios smulkmenėles, kurios kaip ir padeda pritraukti meilę (turbūt buičiai daugiau jaukumo suteikia ir padeda kurti gražesnes mintis apie santykius, o ir pats visos tos veiklos procesas žmogui gal sukelia pozityvesnes mintis - jis TIKI) yra kažkos blogo, juk nebuvo klausta apie jokius kitų žmonių užbūrimas ar dar kokius "juodus" dalykėlius.
Tiesiog žmogui norisi artimo žmogaus, kad apkabintų, kad būtų prie ko prisiglausti, į ką norėtūsi žiūrėti iš laimės spindinčiomis akimis ir su kuo būtų malonu leisti laiką, vien meilė sau ir aplinkai tokių emocijų nesuteiks.
Pasiskaityk feng shu ką rekomenduoja norint pritraukti meilę, jei dar neteko to išbandyti gal patiks keliomis detalėmis paįvairinti savo aplinką smile.gif
Atsakyti
Meile padeda pritraukti rozinis arba vysninis kvarcas. Pagal fengsui namie turi buti statuleliu poromis (pvzdu pauksciukai,drambliukai ir pan), paveikslai vaizduojantys meile.Tai cia daugiau i tema.

O ne visai i tema (bet kartu ir i tema biggrin.gif ) reikia tureti iaksu norimo vyro vaizda. Isvaizda , charakterio savybes, kt savybes. Kaip gali rasti tai, jeigu nezinai kaip tai turetu atrodyt smile.gif
Afirmacijos: "Esu mylima", "Patiriu abipuses meiles rysi", "Jau dabar i mano gyvenima ateina mano svajoniu vyras, kuris tobulai tinka man dvasiniu, protiniu ir fiziniu poziuriu. Jis ateina i mano gyvenima laisva valia, visiskai laisvas pagal dieviska tvarka"
Raskit entuziazmo ir kantrybes kartoti kazkuria is pasirinktu afirmaciju bent menesi ir stebekit pokycius.Ateis ir i jusu kiema svente . Bukit mylima ir laiminga! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 29, 20:38)
Meile padeda pritraukti rozinis arba vysninis kvarcas. Pagal fengsui namie turi buti statuleliu poromis (pvzdu pauksciukai,drambliukai ir pan), paveikslai vaizduojantys meile.Tai cia daugiau i tema.

O ne visai i tema (bet kartu ir i tema  biggrin.gif ) reikia tureti iaksu norimo vyro vaizda. Isvaizda , charakterio savybes, kt savybes.  Kaip gali rasti  tai, jeigu nezinai kaip tai turetu atrodyt smile.gif
Afirmacijos: "Esu mylima", "Patiriu abipuses meiles rysi", "Jau dabar i mano gyvenima ateina mano svajoniu vyras, kuris tobulai tinka man dvasiniu, protiniu ir fiziniu poziuriu. Jis ateina i mano gyvenima laisva valia, visiskai laisvas pagal dieviska tvarka"
Raskit entuziazmo ir kantrybes kartoti kazkuria is pasirinktu  afirmaciju bent menesi ir stebekit pokycius.Ateis ir i jusu kiema svente . Bukit mylima ir laiminga! 4u.gif

Grazi pasaka naivuoliams smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 29, 20:40)
Grazi pasaka naivuoliams smile.gif  4u.gif

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2012 02 29, 18:40)
Grazi pasaka naivuoliams smile.gif  4u.gif

Yra daugybe budu pyragui iskepti. Zmogus pats renkasi kaip tai padaryti. Jeigu jums nepavyko, kodel manot, kad nepavyks kitiems? : )

Mintys materializuojasi. Turek graziausia pasaka savo sirdyje irviena diena ji taps tikrove. Deja suaugeliai mieliau keikia Kubiliu uzuot pasvajoje apie ka grazaus. Kokios mintys, tokie ir gyvenimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 29 vasario 2012 - 18:48
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 29, 20:47)
Yra daugybe budu pyragui iskepti. Zmogus pats renkasi kaip tai padaryti. Jeigu jums nepavyko, kodel manot, kad nepavyks kitiems? : )

Mintys materializuojasi. Turek graziausia pasaka savo sirdyje irviena diena ji taps tikrove. Deja suaugeliai mieliau keikia Kubiliu uzuot pasvajoje apie ka grazaus. Kokios mintys, tokie ir gyvenimai.

Idomu kai kalbant apie Meile rasoma "kaip tai padaryti" smile.gif
Pats temos pavadinimas netikslus, reiktu rasyti - kaip susirasti svajoniu vyra smile.gif
Ir tik abipuse, kitokia tai jau ne meile smile.gif
Arba dar viena versija - prisvajojo, sutiko, po metu issiskyre. O kur dingsta materializavusi meile? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 02 29, 18:47)

Yra moterų, jau gimusių su prakeikimu neturėti vyro, šeimos, vaikų...Jos gali kartoti ką nori, vizualizuoti ką nori, bet taip ir liks vienos...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 02 29, 21:31)
Yra moterų, jau gimusių su prakeikimu neturėti vyro, šeimos, vaikų...Jos gali kartoti ką nori, vizualizuoti ką nori, bet taip ir liks vienos...

O tai kaip cia zinoti, kad yra prakeikta netureti seimos ir pan.? schmoll.gif
Ar prakeikimai galingesni uz tikejima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(merfise @ 2012 02 29, 21:32)
O tai kaip cia zinoti, kad yra prakeikta netureti seimos ir pan.?  schmoll.gif
Ar prakeikimai galingesni uz tikejima? g.gif

Nė viena prakeikimo negauna šiaip sau. Jį reikia nusipelnyti. ax.gif O ką užsidirbai, tą ir turi...
Atsakyti
Su prakeikimais ar be jų, bet viltį gal palikim, vis lengviau su ja gyventi smile.gif
Atsakyti