Kad "snaige" labai jau gera, nepasakyciau, turi ji savo ligu ir negalima lyginti su tokiom firmom kaip Miele, Liebherr, AEG, Electrolux ir t.t.
Atitinkamai jos ir kaina zema, ir garantija didele duoda. Kad eksportuojama i uzsieni, nereiskia, kad kokybe gera. Nes ir Beko eksportuoja i daugeli pasaulio saliu, bet kokybe dar baisesne negu snaiges.
Kokia kaina, toks ir saldytuvas, kaip ir daugelyje kitu sriciu. Kokybe apsrendzia kaina.
Na va atejo ir musu seimai toks laikas, kai reikia keisti saldytuva. Nors i saldytuvus dairemes jau senokai, taciau tik vakar pradejau atidziau juos apziurineti. Na ir...............patinka man Elektroliuks, taciau daugumoj ju yra toks minusas (mano akimis), tai, kad kameros stalciai stumdosi ant groteliu ir todel labai sunkiai vaiksto, bei nusibraizo apacia
Taip pat labai patiko AEG, bet jau tas modelis, kuri as nusiziurejau labai brangus
O siandien vaziuosiu pas drauge i darba (dirba buitines technikos parduotuveje) tai ziuresim gal kokias nuolaidas padarys, mano issirinktiems saldytuvams.

O siandien vaziuosiu pas drauge i darba (dirba buitines technikos parduotuveje) tai ziuresim gal kokias nuolaidas padarys, mano issirinktiems saldytuvams.

""no frost"' nesiuličiau pirkti,pažystama turi, tai keikia, labai jau greit maistas jame džiūna,nepadeda nei salofanas
o del BEKO tai mama turi ir labai
daug geresnis už musų ARDO

Na jei netureciau to "no frost", tai cia paskaicius pagalvociau, kad toks shaldytuvas - ideali dziovykla visokiems grybams, prieskoninems zolelems ir panashiai. Tik idejai...po pusvalandzio ir turi dziovntas atsargas ziemai

Na va katik grizom is pasivaiksciojimo po parduotuves. Tai zinokit, "kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu"
Jau buvom, kaip ir nusprende pirkti AEG, bet dar pries tai nuejom i svecius. Tai mano pussesere su draugu, mums patare pirkti toki kuriame butu "0 zona", ar kaip ten tiksliai vadinasi.
O tas AEG kuri issirinkom tai to dalyko neturi.
Tai praktiskai visos paieskos prasidejo is naujo. Tada issirinkau Liebher, bet ten kameroje yra ik du stalciai. O tai ir vel nera gerai
Zinoma, galim pirkti didesni, bet mums nedideliems zmonem jau ir 1.85 per daug
Renkantis is minetuju dvieju baigiu nuspresti, kad mums priimtinesnis su trimis stalciais kameroje, negu su ta "0 zona"

Renkantis is minetuju dvieju baigiu nuspresti, kad mums priimtinesnis su trimis stalciais kameroje, negu su ta "0 zona"
QUOTE(Venecija @ 2005 02 13, 17:33)
Klaidingai mastote. Pusesere patare pirkti saldytuva su "0 zona", taip ir darykit. O yra ir "Liebherr" firmos saldytuvu su "0 zona" ir su 3 stalciais saldiklio. Pajausit ka reiskia sviezi produktai, zymiai geriau issilaiko produktai.
QUOTE(Zilvinas @ 2005 02 13, 16:56)
Klaidingai mastote. Pusesere patare pirkti saldytuva su "0 zona", taip ir darykit. O yra ir "Liebherr" firmos saldytuvu su "0 zona" ir su 3 stalciais saldiklio. Pajausit ka reiskia sviezi produktai, zymiai geriau issilaiko produktai.
Zinau, kad yra. Pati maciau ir labai patiko, taciau jie labai auksti. O mums maksimum reikia 1.85. O idealiausiai butu 1.80.
QUOTE(Venecija @ 2005 02 13, 17:58)
Zinau, kad yra. Pati maciau ir labai patiko, taciau jie labai auksti. O mums maksimum reikia 1.85. O idealiausiai butu 1.80.
Tada "Liebherr" su 2 stalciais saldiklio, bus geriau negu saldytuvas be "0 zonos", o su 3 stalciais saldiklio.
QUOTE(Zilvinas @ 2005 02 13, 16:56)
gal galima smulkiau , kas tas yra 0 zona

Aš pagaliau radau reikiamą šaldytuvą. Jau rašiau, kad ieškojau >1,8 m. sidabrinio, no frosto ir kaina <2500 Lt. Oi kaip sunku buvo su paieškom... Dar nesu tikra, ar padarytas pasirinkimas geras. Tačiau, jis jau padarytas. Pinigus jau sumokėjau, laukiu kol atveš. Pirkau firmos Zanussi. Tik skirtas jis ne rytų Europos šalims, o Vokietijai. Pažįstamas dirba Topo centre, tai peržiūrėjo jų siūlomus modelius ir sakė, tokio nėra. Net keista, kad tarp pas mus atvežamų Zanussi šaldytuvų nebūna sidabrinių "no frostų"
Taigis, mano pasirinkimas -Zanussi, 2 m, "no frost", sidabrinis, su "0 zona", A klasė ir tik 1100 Lt. Bet
su išoriniais pažeidimais. Atrodė, nelabai dideli ir sutvarkomi (reiks papoliruot), bet vis viena nežinau, ar neapsipirkau...

QUOTE(Perliukas @ 2005 02 14, 00:30)
gal galima smulkiau , kas tas yra 0 zona
ir kiek toks Liebher kainuotu , turiu tos firmos saldikli 10 stalciu 

"0 zona" kitaip dar vadinama "Biofresh". Toje dalyje temperatura artima 0 apie +0.2 ir didele dregme. Butent tokioje aplinkoje zymiai ilgiau issilaiko sviezi produktai. Sviezia mesa gali isbuti apie savaite, nereikia deti i saldikli. Vaisiai, darzoves ilgiau isilaiko, suris ir pan. Produktai gali isbuti ilgiau 2-3 kartus, to pasekoje maziau ismetama maisto, maziau jo sugenda.
1.8 - 2 metru aukscio Liebherr kainuoja apie 2500-3000 (baltas), reiktu ziureti konkreciai parduotuveje.