Ir aš noriu samsung'o. Bet nerandu
Ieškau, kad būtų sidabrinis, su No-frost sistema ir 192 cm aukščio. Ir ką -vasaros pradžioj tokį radau, bet kadangi virtuvėj dar neturėjau baldų, nepirkau. O jau nuo rugpjūčio mėn. ieškau ir neberandu tokio
Yra su no-frost sidabrinių, bet visi mažesni. Turbūt teks pirkti mažesnį, nors taip reiktų 192 cm...

ziurinejau buitine technika internete ir pamaciau Wirlpool firmos saldytuva, dizainas patiko ir kaina nedidele, 7 metai garantija, tik idomu, kiek jis tarnaus? Gal kas turite sitos firmos pasidalinkite patirtimi. Siandien planuoju eiti i parduotuves tai pasiziuresiu baldu ir buit.technikos. Paziuresiu dar ir Samsungo firmos saldytuvus. Daugiau reikia pasiklausineti pardaveju, nors ka jie pasakys, sakys, kad geras, kad tik parduoti greiociau. Ir zinot niekada bent jau as nepirksiu daiktu kur yra dabar visokios Kaledines nuolaidos.
QUOTE (nere @ 2004 11 25, 18:38) |
Gal pas ką nors yra šaldytuvas su no frost kamera.Įdomu, ar tikrai neprišala? ![]() |
Tikrai tikrai:) Nors kol nebuvau bandzius ir as netikejau, kad taip gali but.
Pas mane nuo geguzes menesio shaldytuvas su "no frost" sistema duzgia, o sherkshno ar ledo vis dar ner

Mes rugpjūčio mėnesį nusipirkom LG, vieną iš naujausių modelių su No frost sistema ir Miracle zone.Kol kas labai patenkinti. Kamera tikrai neprišąla, labai cool stalčius su ledukais. Labai geras dalykas ir ta Miracle zone, tai tarpinis varijantas tarp šaldytuvo ir šaldymo kameros, temp. gali reguliuoti nuo +2 iki -7, viskas valdoma elektronika, pvz. į miracle zone įdedi šviežią žuvį, užstatai, kad įdėjau žuvį ir tau automatiškai užstato tokią temperatūrą, kad tas produktas būtų stipriai atšaldytas, ilgai negestų ir visai nesušaltų. Tai labai gerai, nes parsinešęs iš parduotuvės šviežią mėsą, gali laikyti ją keletą dienų visiškai neužšaldytą, o tokią padengtą šerkšnu.Na ir dar visokių ten navarotų tam šaldytuve, pvz. greitas užšaldymas, atostogų režimas ir t.t.
QUOTE (Rita 34 @ 2004 11 26, 13:02) |
ziurinejau buitine technika internete ir pamaciau Wirlpool firmos saldytuva, dizainas patiko ir kaina nedidele, 7 metai garantija, tik idomu, kiek jis tarnaus? |
Reikia gerai paskaityti, ką rašo garantiniame talone. Paprastai 7 metų garantiją jokia firma neduoda

Apie No-frost sistemą.
Tai tokia sistema, kai šaldomi maisto produktai netiesiogiai, o pučiant šaltą orą.
Girdėjau, kad tokiu būdu maisto produktai geriau išsaugo savo maistines savybes

QUOTE (Rita 34 @ 2004 11 26, 19:34) |
Pasiziurinejau dar siandien saldytuvus kalbejau su pardaveja apie Samsunga saldytuva. Jis neprisalantis, atitirbdyti nereikia, pati pardaveja namie turi ir labai patenkinta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pas mane irgi Samsung

Pradzioje prisiklausiau daug ivairiu nuomoniu ir geru ir nelabai - kad maista dziovina ir t.t. ir panashiai, bet kolkas nenusivyliau.
Pvz petrazoles is sodo parveze anyta dar rudens pradzioj, as i dregna popieriu suviniojau ir i maishiuka idejau - dar ir dabar zalios grazios. Net azartas apeme - ar ishsilaikys iki Kaledu tos mano petrushkes:)
Pas mane Beko šaldytuvas. Su "No frost".
Niekas neprišąla nei šaldytuve, nei kameroje.
Yra dar "Nulinė kamera", kurioje gali įdėti produktus, kad nesušaltų į ledą kaip kameroje, bet ir nebūtų šilti. Na, pavyzdžiui, kai mėsa parsineši iš parduotuvės, o gaminsi tik rytoj. Jos užšaldyti kameroj nereikia, o toj nulinėj kameroj yra nulis laipsnių - mėsa nesugenda.
Aš toj nulinėj kameroj ir užšaldytą mėsą atšildau rytdienai.
Dar yra apačioje pačio šaldytuvo du stalčiukai tipo daržovėms, kurioje reguliuojasi drėgmė. Uždarai tokias angeles, ir juose kaupiasi drėgmė. Daržovės ilgai nevysta.
Ir dar visokių "pričiundalų" yra, kaip atostogų režimai, taupusis režimas, alaus skardinių lentynėlė su vėl kitokia temperatūra, staigaus užšaldymo režimas (man labai gerai šaldyti uogas - mažiau žūsta vitaminų), ledukų šaldymo įrengimas...
Žodžiu, šaldytuvas pas mane jau treti metai - labai juo džiaugiuosi!

Tos, kurios išbandėt ir "no frost", ir paprastus šaldytuvus, sakykit -ar tikrai "no frost" šaldytuve maistas labiau džiūsta nei paprastam. Kur benueičiau, visi pardavėjai gasdina, kad labai maisto produktus "no frost" džiovina. O aš taip jo noriu... O jie vis viena mane gasdina
Vienas netgi sau leido vaizdingą pavyzdį duoti -atplėšei grietinės indelį, viso nesunaudojai, ir sandariai neuždarius įdėjai į šaldytuvą, kitą rytą išsiimsi -jau plutelė bus užsidėjusi. Tai ką nejau praplėštą grietinės indelį dar papildomai į kažką sandariai uždarote?

Man vienas pardavejas kai pradejo labai vaizdzia pasakoti tai as paklausiau "O pas Jus koks namuose shaldytuvas". Shiektiek pasimete, sako "Na pas mane "Snaige" 10 metu senumo...". Tai ir apie "no frost" jis pasakojo tik ta ka prisiklause ar ishskaite kazkur vadinasi. Man tai atrodo, kad neilabai dziuna maistas nei ka. Ir paprasta shaldytuve gi kazkiek padziusta viskas.
O grietine tai as naudoju taip - dangtelio iki galo nenulupu, idedu ten kur man reik, o likusia vel tuo dangteliu pridengiu ir tiek..jokiu papildomu ipokavimu. Zodziu jei vel pirkciau shaldytuva, tai ir vel rinkciausi drasiai "no frost"
O grietine tai as naudoju taip - dangtelio iki galo nenulupu, idedu ten kur man reik, o likusia vel tuo dangteliu pridengiu ir tiek..jokiu papildomu ipokavimu. Zodziu jei vel pirkciau shaldytuva, tai ir vel rinkciausi drasiai "no frost"