Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

QUOTE(Audry @ 2005 01 11, 17:30)
Tos, kurios išbandėt ir "no frost", ir paprastus šaldytuvus, sakykit -ar tikrai "no frost" šaldytuve maistas labiau džiūsta nei paprastam. Kur benueičiau, visi pardavėjai gasdina, kad labai maisto produktus "no frost" džiovina.

Jei No-frost sistema tik šaldiklio dalyje, produktus reikia dėti i maišelius ir nieko nedžiovina, netgi išsaugo geriau maistines savybes thumbup.gif .
Jei No-frost sistema ir šaldytuvo dalyje, džiovins maisto produktus esančius šaldytuve, bet nešaldiklyje schmoll.gif .
Atsakyti
Ale jezus maryte, megi jus prapjauta deshra ruoshiates pusmeti laikyti tame shaldytuve? Gi ne akimirksniu te viskas dziusta. Per tiek laiko, manau bilekokiam ji nelabai kaip atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
Aš net ir nežinau, kurioje ten dalyje - šaldiklyje ar pačiame šaldytuve - pas mane tas "No frost", bet ghaliu pasakyti, kad šaldiklyje aš viską ir taip sudedu į atskirus maišelius - man taip patogiau išimti. Mėsą visą iš karto supakuoju į atskitas porcijas, nes sušalusius sunku paskui išimti. Uogos - irgi atskiruose maišeliuose. visokie žalumynai - irgi. O šaldytuve tai tkrai jokių grietinės indelių aš atskirai niekur nepakuoju, viskas su ja yra normaliai. Žinoma, jei palaikyti grietinę atvirą savaitę, tai jinai plutele apsitrauks... biggrin.gif O visokia ten dešra, tai tikrai taip greitai neišdžiūna! Aišku, palaikyta, apsitraukia luobele, bet kiek jau ten laiko ją laikai... biggrin.gif
Atsakyti
mes tai pirkom "liebher" firmos. jie be "no frost" sistemos. wink_3.gif su "no frost" as nenorejau, nes viska reikia maisheliuose laikyti. ir labai viskas greitai dziusta mad.gif
kadangi mes dar gyvenam tik dviese, ir i parduotuves as lakstyti kas dien nemegstu, tai pas mane shaldytuve maistas laikomas wink_3.gif
shiaip tai besirenkancioms tai tikrai galiu parekomenduoti. thumbup.gif
as jau daugiau nei metai ji turiu bet dar kamera tikrai nepriaugo smile.gif
maistas visishkai nedziusta. gali darzoves dvi savaites nepakuotos pragulet ir nieko thumbup.gif
lentynos yra stiklines... galima sunkiausius puodus ten laikyt. thumbup.gif
bet... yra vienas neigiamas dalykas. unsure.gif
yra vienas neigiamas dalykas. kadangi dregmes shaltis neishtraukia, maistas laikomas turi savo kvapa. todel reikia pirkti kvapu sugereja.
o shiaip tai daba tikrai nepirkciau "no frost" shaldytuvo rolleyes.gif
vokishkas daiktas yra vokishkas thumbup.gif
shiaip tai jei kam idomu, tai electrolux grupes shaldytuvai irgi be "no frost" rolleyes.gif
Atsakyti
Mes rugpjūčio mėn. pirkome naują Lg su no frost ir Miracle zone. Esame labai patenkinti. Kadangi net į savo senąją Snaigę visada dėdavau maistą tik uždengtą, tai džiovinimas tikrai negąsdino. Ir nepasakyčiau, kad greitai sudžiovina. Porą dienų gali drąsiai laikyti ir neapdžiūs.O tame džiovinime yra ir privalumų, pvz. kaimišką dešrytę per savaitę labai gražiai sudžiovino. Ir petražoles taip pat. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciukas @ 2005 01 15, 21:16)
shiaip tai jei kam idomu, tai electrolux grupes shaldytuvai irgi be "no frost"  rolleyes.gif

Tikrai mačiau šaldytuvų su "no frost" sistema tiek electrolux, tiek liebherr firmų...
Atsakyti
hi.gif Sveiki, supermamos ir supertėčiai. Esu visai šviežias narys. Patekau į šitą forumą per Google - ieškojau informacijos apie šaldytuvus. Jūsų nuomonės man labai padėjo - įsigijau Liebherr CB 4056 (žr. http://www.liebherr....hg/en/53396.asp)
Daiktas rimtas, konservatyvaus dizaino, su didžiuliu šaldikliu, dviem didžiulėm nulinėm zonom (sausa ir drėgna), skaitmeniniu valdymu, faktinių temperatūrų displėjum ir kitais reikalingais ir mažiau reikalingais "pribambasais".
Perkant gerą daiktą, skauda vieną kartą (2760 Lt su pristatymu ir durų perstatymu iš Kauno Ogminos), o įsigijus š... - nuolat, kol jį naudoji smile.gif
Tikiuosi, taisyklė galios ir šįkart...
Atsakyti
Vyras kažkodėl nusprendęs pirkti "Snaigės" šaldytuvą g.gif . Man ypač svarbu, kad šaldytuvas tyliai dirbtų, nes virtuvė nėra atskirta nuo likusio buto ploto ir burzgimas šiek tiek nervintų mad.gif . Gal galėtumėt patarti, ar verta pirkti šaldytuvą "Snaigė", girdėjau, atseit, jie dabar laaabai kokybiški ir t.t., ir t.t. Būčiau labai dėkinga notworthy.gif
Atsakyti
Na mes irgi snaige nusipirkom, kaip bus neaisku. bet kai buvom "Saldytuvu pasaulyje" tai konsultantas musm pasake pagrindines snaiges blogybes ir sake, kaip ant kokio uzsirausi, sako gali ant gero, o gali ant sudo. o "No frost" sistema jis sake ima daugiau elektros, todel, mes ir emem paprast, pirkom snaiges naujausia, kaip bus matysis, sudas tai sudas, nusipirksim kita. na kolkas tai veikia tyliai palygint su musu buvusiu "OKA III" biggrin.gif
Atsakyti
Na mano pazystami, kurie isigijo "Snaiges", matyt tikri nelaimeliai. Nes va nei vienam nepavyko nusipirkti gero. Dziugesio maksimum pusmeciui uzteko. O shaldytuvu meistrai paskui net nesistebi "Cia jau "Snaigiu" problema".
O graudziai juokinga buvo tiems, kuriu pagrindinis argumentas perkant "Snaige" buvo - "Preke lietuvishka, jei reiks atsarginiu detaliu bet kada gausim". Sugedo ten pas juos kazkokia dalis, o gamintojai sako "Sorry, tokio modelio nebegaminam ir padeti niekuom negalim" rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu Liebherr. Viskas OK- ir dydis, ir dizainas, tik labai brangus rupuze.
Atsakyti
hmmm,mano puse giminiu alytuj gyvena ir dar puse is ju saldytuvu gamykloj snaige dirba.siaubingai dau ju gamina,veza net i prancuzija ar vokietija,yra perkami.be to zanussi juos perka ir deda savo varda.tai va,tos mano gimines kitokiu kaip snaige ir neturi.mano mama turi atskirai saldikli,ar atskirai saldytuva.abu snaiges ir veikia jau 9 metus,be gedimu.is giminiu nusiskundimu negirdejau.savaime suprantama tongue.gif kad ir mes nusipirkom snaige.jiek cia jai metu...2.5,bet labai patenkinti,dizainas kaip visu kitu geru firmu.nesiskundziu
Atsakyti