Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

QUOTE(mijaka @ 2006 11 02, 11:33)
o kur jie parduodami ? mačiau panašų tik topocentre Kaune tik nežinau ar ta pati firma ir kaina tai oooojojoi buvo  blink.gif

Reklamos čia padryti nenoriu bet ax.gif paieškok per google su raktiniai žodžiai bereklamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asteriksas: 02 lapkričio 2006 - 11:58
www.imperija.lt pasiskaitykit
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 11 02, 12:46)
jo man jie ir primena senus, senus laikus, man jie tokie dideli, griozdai(gal ir nelietuviskas zodis), bet savo virtuveje tokio tikrai nenoreciau.  schmoll.gif

Taip jie primena senus "gerus " laikus biggrin.gif bet tikrai nėra groizdai, netgi šalia stovint kitų firmų šaldytuvams tai jie ne griozdai yra daug daug didenių ir pan., galbūt masyvus, ir tai tik durelės, kad toks vaizdas susidarytų
Papildyta:
QUOTE(rakta @ 2006 11 02, 12:56)
www.imperija.lt  pasiskaitykit

Taip ten kaina nereali, mes mokėjom neprisimenu kiek bet max 1300Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asteriksas: 02 lapkričio 2006 - 12:05
Labai ačiū už patarimą. Tikrai jo nepirksiu, o dar vis abejojau mirksiukas.gif
Čia apie Hansa šaldytuvą... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Herbal: 02 lapkričio 2006 - 12:07
Uz 1300 galima pirkti, bet ne tokia kaina kokia cia parasyti tam psl. Idomu uz ka tokia suma, paskaiciau nieko ipatingo is technines puses nemaciau ? Gal dizainas, firma ?
Atsakyti
Šaldytuvai tai visai man faini thumbup.gif ir techninė pusė nėra labai bloga,bet kaina tai nereali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 11 02, 13:07)
Uz 1300 galima pirkti, bet ne tokia kaina kokia cia parasyti tam psl.  Idomu uz ka tokia suma, paskaiciau nieko ipatingo is technines puses nemaciau ? Gal dizainas, firma ?

QUOTE(dėja @ 2006 11 02, 13:17)
Šaldytuvai tai visai man faini thumbup.gif  ir techninė pusė nėra labai bloga,bet kaina tai nereali doh.gif

kad rimtai ten kaina nereali blink.gif radau pigiau va čia net labai pigiai g.gif
Atsakyti
Ne ten ieškot merginos, tiek to čia adresas
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2006 11 02, 14:31)
Ne ten ieškot merginos, tiek to čia adresas

doh.gif jomajo tas išsiblaškimas, ne tą psl. nukopinau lotuliukas.gif aš tą patį ir turėjau galvoje ką tu parašei doh.gif
bet kainų skirtumas tai man nesuprantamas. Net užpykau, ne šimtais o tūkstančiais kaina skiriasi ph34r.gif
Papildyta:
tiesa, tik dabar pastebėjau...o ka reiškia 2 rūšis ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 02 lapkričio 2006 - 14:26
Papildyta:
tiesa, tik dabar pastebėjau...o ka reiškia 2 rūšis ?
[/quote]

Nelabai aš gilinuosi ką jis ten pasakoja, ir taip ausys jau visos išūžtos doh.gif bet ten kai kurios prekės su išoriniai defektais, KAI KURIOS, pvz. perki šaldytuvą kuris šone yra pora milimetrų įgrežtas,(nors stovės jis prie sienos, būtent tos pusės) arba šaldytuvas visiškai sveikas bet gabėnant buvo pažeista jo pakuotė, (jo dėžė ir pan.) o kadangi firma garsi jie nerizikuoja savo vardu ir iškarto ją nurašo į antrą rūšį. Pas mus žinoma nėra tokių bajerų bet Vokietijoj į tai žiūrima labai greižtai, galvoju dar pavyzdžių g.gif pvz. vyksta paroda, ir tos prekės kurios buvo eksponuojamos, jos išpakuotos, vadinasi jau keliauja į antrą rūšį.

p.s. aš asmeniškai nieko blogo tame nematau, nes visi man atrodo ir net didžiausi turčiai ieško pigiau, nebet esi labai "išrankus"? ir tau tai netinka tai pirk 4kartus brangiau, nors ta prekė gali būti pirkta butent ten? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asteriksas: 02 lapkričio 2006 - 14:44
O kaip pvz. atsivezti saldytuva ar kita buitine tchnika i kita Lietuvos miesta, jie juk randasi Alytuje.
Atsakyti
QUOTE(rakta @ 2006 11 02, 16:52)
O kaip pvz. atsivezti saldytuva ar kita buitine tchnika i kita Lietuvos miesta, jie juk randasi Alytuje.

Jaučiuosi kaip kokia jų atstovė doh.gif pristatymas jų į namus, šiaip visą info man atrodo rastumėje jų i-neto puslapį smile.gif
Atsakyti