Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Marija1 @ 2012 01 17, 16:51)
O tai kuris geresni, ar tikrai identiski pagal naudojima.?

na juk jie ir vizualiai identiski, tik spalva skiriasi. mirksiukas.gif Tai ir naudojimas tas pats 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau silikonini kepimo kilimeli,ir tuo paciu noriu pakeisti sena kepimo skardele,kad galeciau i ja itiesti kilimeli.Ir dabar turiu tokia beda,niekur nerandu pirkti kepimo skardeles,kad atitiktu ismatavimus blush2.gif 4u.gif Kiek radau tai - ilgis geras,ar net per didelis,bet per ploti visos per mazos biggrin.gif
Gal kas nesenai pirko,tai zinociau kur dar ieskoti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaWita: 17 sausio 2012 - 17:42
QUOTE(LaWita @ 2012 01 17, 17:41)
Kiek radau tai - ilgis geras,ar net per didelis,bet per ploti visos per mazos  biggrin.gif

pas mane į skardą taip pat visiškai neina ištiesti, koks 1cm būna iškilęs, bet tai netrukdo kepimui.
Atsakyti
o mano blekei kaip tik per mazas tas kilimelis truksta iki sonu po kokius 2 cm doh.gif

o tai kam keisti bleke gi tw kaip tik siulo ta silikonini kilimeli tiesti kad nereiktu nauju blekiu pirkti tarnaus ir senos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2012 01 17, 18:13)
o tai kam keisti bleke gi tw kaip tik siulo ta silikonini kilimeli tiesti kad nereiktu nauju blekiu pirkti tarnaus ir senos  biggrin.gif

Sena forma tokia negrazi ir niekaip isplauti nepavyksta jos blush2.gif 4u.gif Bet jei nerasiu formos,tai kaip ir teks i sena tiesti 4u.gif
Atsakyti

o tai spanguoles nebutina laikyt saldiklyje,nejau taip parastai isilaiko saldytuve.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ricicinuke: 17 sausio 2012 - 22:19
Gal kas turite vaizdines medziagos "mesainiu fabrikeliui" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2012 01 17, 22:18)
o tai spanguoles nebutina laikyt saldiklyje,nejau taip parastai isilaiko saldytuve.... g.gif

Taip. kuo puikiausiai issilaiko. Tik vis mazinu inda, nes ir spanguoles mazeja lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites 4u.gif ar galima i saldymo indelius deti maista ir laikyti saldytuve?
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2012 01 19, 15:18)
mergaites 4u.gif  ar galima  i saldymo indelius deti maista ir laikyti saldytuve?

taip. ir saldytuve, ir kelioneje, ir ant stalo ar spinteje jie tinkami ir saugus.
Atsakyti
[quote=Asese,2012 01 16, 17:24]
Vasaris 5-8 sav. nuolaidos ir spec. pasiūlymai:

3. 100% sandarus termo puodelis, puikiai tiks neštis kartiems ir šaltiems gėrimams tik 49 Lt vietoj 69 Lt. Kodas 5034
user posted image

Sudomino termopuodelis. Kažin, ar jis laikytų šilumą - pvz. iš ryto pripilu karštos arbatos, o už poros valandų vaiko kuprinėje ji dar liktų šilta?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 01 20, 11:20)
Sudomino termopuodelis. Kažin, ar jis laikytų šilumą - pvz. iš ryto pripilu karštos arbatos, o už poros valandų vaiko kuprinėje ji dar liktų šilta?

Aš turiu senesnio dizaino puodelį, tai porą valandų tikrai laiko. Arbata būna ne karšta, bet maloniai šilta 4u.gif
Aš kartais į mašiną įsimetu, kai ryte nespėju pagert kavos. Dar arbatą vaikams plikau, ypač kai serga: gerai pritraukia ji tam puodelyje 4u.gif
Atsakyti