Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

[quote=Kina,2012 01 20, 12:20]
[quote=Asese,2012 01 16, 17:24]
Vasaris 5-8 sav. nuolaidos ir spec. pasiūlymai:

3. 100% sandarus termo puodelis, puikiai tiks neštis kartiems ir šaltiems gėrimams tik 49 Lt vietoj 69 Lt. Kodas 5034
user posted image

Sudomino termopuodelis. Kažin, ar jis laikytų šilumą - pvz. iš ryto pripilu karštos arbatos, o už poros valandų vaiko kuprinėje ji dar liktų šilta?
[/quote]
As turiu panasu pilka, tai jis laiko siluma gal iki 30 min, ne ilgiau, schmoll.gif jie gi ne termosai, o tik termo puodeliai, perkant tikrai neapsirikite schmoll.gif , nes Tupperware termosu neturi. smile.gif
Atsakyti
Termosu tw yra ne vienas.

http://s52.radikal.r...6be2ecbab30.jpg

https://lh5.googleus.....00%252C6l.jpg

http://images54.fotk...urgis058-vi.jpg

Tik tai jau ne termo puodeliai.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2012 01 17, 15:51)
O tai kuris geresni, ar tikrai identiski pagal naudojima.?

Abu vienodi, tik spalvos skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turit silikoninę formą gėlė ir galit pasakyti kiek joje telpa litrų vandens? ax.gif
Nes noriu kepti kitoje, o receptas skirtas šiai ir nžn ar tilps ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 01 21, 17:45)
Gal kas turit silikoninę formą gėlė ir galit pasakyti kiek joje telpa litrų vandens? ax.gif
Nes noriu kepti kitoje, o receptas skirtas šiai ir nžn ar tilps ax.gif

jau nereik 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu jūsų pasiklausti, kokiuose indeliuose jūs laikote kavą, cukrų, arbatžoles... Gal galėtumėte rekomenduoti ir man smile.gif Aciū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 01 22, 10:47)
Merginos, noriu jūsų pasiklausti, kokiuose indeliuose jūs laikote kavą, cukrų, arbatžoles... Gal galėtumėte rekomenduoti ir man  smile.gif Aciū  4u.gif

arbatą, kavą laikau šiuose, kadangi jie yra sandarūs ir kvapą išlaiko puikiai wub.gif :

Optimum induose:

user posted image

Kolumbus induose:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 01 22, 10:47)
Merginos, noriu jūsų pasiklausti, kokiuose indeliuose jūs laikote kavą, cukrų, arbatžoles... Gal galėtumėte rekomenduoti ir man  smile.gif Aciū  4u.gif

Aš taip pat laikau Kolumbus inde, labai patogu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites gal kas naudojat kocela,kokie butu atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 22, 12:57)

As turiu ir naudoju smile.gif Daug kam jis nepatinka, kad didelis ir netelpa kur padet. Bet man gerai. Gali i ji isipilti kruopu ar vandens, kad sunkesnis butu smile.gif As naudoju ir kilimeli kartu. Pirkausi komplekta, tai kartu juos ir laikau. Mano senasis medinis jau buvo negrazus, tai atsinaujinau. Kai virtuveje valdo Tupperware, tai ir sis komplektas pas mane buvo butinas biggrin.gif Aisku galima ir apsieiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 01 22, 11:57)

Puikūs thumbup.gif Savo darbą atidirba puikiai. Turiu jau labai seniai. Gal kokia 10 ar 9 metai.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 22, 12:04)
arbatą, kavą laikau šiuose, kadangi jie yra sandarūs ir kvapą išlaiko puikiai wub.gif :

Optimum induose:

user posted image

Kolumbus induose:

user posted image

Ačiū 4u.gif O kodėl as jų kataloge nematau? blush2.gif
Atsakyti