Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Asese @ 2012 03 15, 15:38)
Tilpti tilptų, bet dangtis neužsidengs - žemas jis  4u.gif

O gal tada galit pasakyti kokį rinktis, kad įdėt visą vištą ir puodą uždengti išeitų? ax.gif Kuris būtų pailgos/ovalios formos ir ne žemas g.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2012 03 15, 15:44)
Jis atitinka senovini spizini mociutes puoda

Tokio ir ieškau! Girdėjau gerų atsiliepimų kas turi, tai ir aš užsinorėjau. Dabar tik reik dėl dydžio nuspręsti g.gif
Atsakyti
Sudetinga su ta vista tongue.gif Bet as galvoju, kad gal ir pirktine (juk ten visciukas iki 1.5kg) tilpu g.gif as tai vista prazargdinu gerai, tai jinai man issiplecia mirksiukas.gif
Dabar dar butu 3.5 l - jis gan aukstokas, tai manau vistai pats tas gal butu ax.gif
O jei namines vistas kepat tai jau tikrai reiktu 5 litru ax.gif

As turiu 3.5l ir lazanijos, tai kai mes nelabai valgus esam, tai galvoju, kad noreciau 2 litru smile.gif

Ir duonai kept tie puodai superiniai 4u.gif

Bet is didesnio niekad neiskris tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 15 kovo 2012 - 17:15
QUOTE(davija @ 2012 03 15, 17:14)
Sudetinga su ta vista tongue.gif Bet as galvoju, kad gal ir pirktine (juk ten visciukas iki 1.5kg) tilpu g.gif
Dabar dar butu 3.5 l - jis gan aukstokas, tai manau vistai pats tas gal butu ax.gif

Vištos parduotuvinės, paprastosios..nedidukai broileriukai, nes mes irgi nesam rajūnai smile.gif Bet aišku ne vien dėl vištos perku, tiesiog tokį paprastą matavimo vienetą sugalvojau, kad įsivaizduot tą puodo dydį galėčiau biggrin.gif

Turiu paprastus stiklinius troškintuvus, tai 2 - 2.3 l man jau sakyčiau pats tas per daug neprikraunant į juos - aš nemėgstu gamint dviem dienom, man geriau, kai ištroškinu ką vieniems pietums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 15, 16:05)

tai kodel,kai atidarau nuoroda,senasis katalogas akis bado,a? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 03 15, 18:40)
Vištos parduotuvinės, paprastosios..nedidukai broileriukai, nes mes irgi nesam rajūnai smile.gif Bet aišku ne vien dėl vištos perku, tiesiog tokį paprastą matavimo vienetą sugalvojau, kad įsivaizduot tą puodo dydį galėčiau biggrin.gif

Turiu paprastus stiklinius troškintuvus, tai 2 - 2.3 l man jau sakyčiau pats tas per daug neprikraunant į juos - aš nemėgstu gamint dviem dienom, man geriau, kai ištroškinu ką vieniems pietums smile.gif

Tada manau pats geriausias dydis būtų 3,5 l: jo pagrindo plotas tokio pat dydžio kaip 2 l, bet aukštesnis. Tilps ir broileriukai, ir ką nors troškinant nesitaškys 4u.gif
Atsakyti

Tai is principo kaip ir turetu uztekti 2l. Nes kai labai didelis, tai irgi ilgiau gaminasi.
As turiu 3,5, jame dazniausiai kepu duona, tai jai man ir 2 l uztektu. g.gif Vista i ji irgi telpa ir virsuje lieka, turetu tilpti ir i 2 l.
Suprantu, kaip sunku issirinkti, kai reikia vieno daikto. Bepigu mums, kai turime ivairiu, i viena netelpa - dedu i kita. Bet 5 l vistik maziausiai naudojamas, nekenciu as ji, nes ilgai jame gaminasi, tik tiek, kad i ji visa antis telpa. Karta per kelis metus issikepam doh.gif
Vaida 39, man kuo puikiausiai naujas atsidaro thumbup.gif Man patiko, graziai viskas sudeta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 03 15, 19:26)

viskas puikiai atsidare man g.gif
Atsakyti

man viskas puikiai, rodo naujaji kataloga.

QUOTE(Asese @ 2012 03 15, 19:37)
Tada manau pats geriausias dydis būtų 3,5 l: jo pagrindo plotas tokio pat dydžio kaip 2 l, bet aukštesnis. Tilps ir broileriukai, ir ką nors troškinant nesitaškys  4u.gif

situo indu ir as seniai domiuosi, galvoju, kokios talpos geriausiai rinktis, todel manau,kad reiketu imti ta 3,5 l , toks vidutinis dydis nei per mazas, nei per didelis.... bet kaina tik tokia kaio cia pasakius.... blush2.gif biggrin.gif visai nepatraukli, juk berods virs 400 lt ar ne..... g.gif
Atsakyti

Mes zinok kiekvienoje praktiskai temoje vis diskutuojame kokia talpa geriausia, nes vis kazkas paklausia. As linkusi sakyti,kad is didesnio tau niekas tikrai neiskris, o va jau i maza nesutalpinsi anties, nors ir kepsi ja 1 karta i metus. Manau reikia ziureti kokia seimyna, kiek valgot ir ka valgot, pati paminejai,kad tau nepatinka gaminti keliom dienom, o as gaminu visada keliom ir daugiau, nes neturiu laiko kas diena stoveti prie puodu. Turiu 5l senojo modelio inda, turiu ir lazanijos ir galiu pasakyti,kad lazanijos indas tapo labiausiai naudojamas jame ir zuvyte kepu ir sonkauliukus, ir siaip mesyte su darzovem troskinu. Jis ir lietuviskam kugeliui tinka, bet daznai labai naudoju ir 5l ir anti jame daznai kepu,nes mes anti megstam (ciela) ir vista, kalakuto slauneles kepu tik 5l inde nes jas apkraunu dar darzovem, ir bulves salia telpa, taip,kad turi pati nuspresti pagal tai ka gamini, nes kiekviena patarimus dalinsim "is savo varpines" 4u.gif
Atsakyti

Man kažkodėl irgi rodo 2011 Fall/Winter unsure.gif ... g.gif

- O jau taaaip smalsu buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 kovo 2012 - 19:54
Radau prancūzišką smile.gif - Na, tai tik kainos kitos kiek, bet smalsauti jau galima visai mirksiukas.gif

http://la-petite.ch/...Et_Ete_2012.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 kovo 2012 - 20:18
QUOTE(rastafarinas @ 2012 03 15, 20:17)
Radau prancūzišką smile.gif - Na, tai tik kainos kitos kiek, bet smalsauti jau galima visai  mirksiukas.gif

http://la-petite.ch/...Et_Ete_2012.pdf

Stipriai skiriasi nuo musiskio g.gif
Atsakyti