Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(laurindre @ 2012 03 16, 12:17)
Kazkda tokia ir pas mus yra tokia buvusi. Bet tai buvo taip seniai, kad as dar net nedirbau doh.gif Dabar panasi zalia seimininkems uz vakareli buvo, tik dar ir moketi labai daug reikejo. Tai tada kokio jos kaina bus. Ciupinejau ja, tai labai didelio ispudzio nepaliko  schmoll.gif

wink.gif Na tai ramiau, kad įspūdžio nepaliko smile.gif. Tame fr kataloge man regis ne žalia, tokia kitokia kiek [mačiau kažkur formuose tą žalią, jei ta pati wink.gif].

Ką gis, ramu smile.gif.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 03 16, 12:43)
wink.gif Na tai ramiau, kad įspūdžio nepaliko smile.gif. Tame fr kataloge man regis ne žalia, tokia kitokia kiek [mačiau kažkur formuose tą žalią, jei ta pati wink.gif].

Ką gis, ramu smile.gif.

4u.gif

Taip,ten senesnio modelio. Bet ir ta ir zalia uzsideda ant kompaktines dezutes. 4u.gif
Atsakyti
Štai kokį grožį radau [čia ne LT] smile.gif

user posted image

- 80 ml. smile.gif - Gal kada sulauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 kovo 2012 - 18:10
Jau buvo jie. Cia i Microgurmet dedasi. 4u.gif Bandziau. Didelio ispudzio nepaliko, nebent kaip prieskonines naudoti. 4u.gif
Vat prieskoniniu galetu i Lietuva uzvezti. As jau tiek laiko laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 03 16, 18:14)
Jau buvo jie. Cia i Microgurmet dedasi. 4u.gif Bandziau. Didelio ispudzio nepaliko, nebent kaip prieskonines naudoti. 4u.gif
Vat prieskoniniu galetu i Lietuva uzvezti. As jau tiek laiko laukiu doh.gif

Aš tikiuos, kad bus jų greitu laiku, nes balandį bus už aktyvumą 4u.gif
Atsakyti
Reiketu jau 4u.gif
Atsakyti
tiem, kam nerodo katalogo, reikia užkrovus tą nuorodą paspausti refresh, na iš naujo užkrauti puslapį, nes kompiuteris atsimena senus puslapius ir todėl juos ir atidaro, o refresh'inus užkrauna iš naujo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2012 03 16, 18:05)
Štai kokį grožį radau [čia ne LT] smile.gif

user posted image

- 80 ml. smile.gif - Gal kada sulauksim  smile.gif

taip, buvo jau šitie smile.gif visiškai nereikalingas daiktas, mano nuomone:) laaaaaabai maži, tai nebent tiktų kokiem prieskoniam laikyt, daugiau net nežinau kam, bet juk nepatogu tokiuose prieskonius laikyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bad_cat: 16 kovo 2012 - 18:42
QUOTE(bad_cat @ 2012 03 16, 18:44)
tiem, kam nerodo katalogo, reikia užkrovus tą nuorodą paspausti refresh, na iš naujo užkrauti puslapį, nes kompiuteris atsimena senus puslapius ir todėl juos ir atidaro,  o
refresh'inus užkrauna iš naujo smile.gif

Jo jo, supratau tą, ale nepasigyriau tik  biggrin.gif .

Papildyta:
taip, buvo jau šitie smile.gif visiškai nereikalingas daiktas, mano nuomone:) laaaaaabai maži, tai nebent tiktų kokiem prieskoniam laikyt, daugiau net nežinau kam, bet juk nepatogu tokiuose prieskonius laikyt smile.gif

Tai va, - kam nereikalingas, o kas čia seilę varvina lotuliukas.gif . Mat turiu ką dėt į juos smile.gif. Bent jau dabar taip atrod biggrin.gif .

O jie parsiduodavo atskirai, ta prasme "mažiukų indukų komplektas", ar tik su tuo visu micro gourmet [kur puodas] ? g.gif Na bet čia tik taip klausiu.

O jei bus kurį kitą mėn. na, tai žiūrėsim, žiūrėsim ax.gif .

Gražaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
Perkant Mickrogurmet puoda, jie buvo dovanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 03 16, 20:33)
Perkant Mickrogurmet puoda, jie buvo dovanu 4u.gif

Aišku. Ačiū smile.gif.

Atsakyti
Jeigu jau prakalbus apie prancuziska kataloga, tai man ziauriai patiko 50psl.silikonine forma, tokiu vieno kasnio pyrageliu dydzio, bet didesniu nei buvo pas mus, super thumbup.gif
Atsakyti
noriu patarimo 4u.gif ar verti demesio saldiklio indeliu rinkinys? tiesiog ar ne per dideles talpos, ka jus dedat i didiji indeli? vis ziuriu i juos, mastau ar patogus g.gif
Atsakyti