Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2012 03 19, 19:08)
Man jie ypatingi savo ergonomiskumu, ne tik irankai, bet visi daiktai tongue.gif Kai paimi ka iranka, atrodo, kad prilimpa viskas prie ranku, kiekviena smulkmena, detale apgalvota iki galo ir isku zaliavos is ko jie gaminami thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif

smile.gif Tikiu, kad 'prilimpa" smile.gif.
Atsakyti
gal kas turi tą arbatinį arbatai plikyti,kaip jis jums
Atsakyti
QUOTE(iksiksiks @ 2012 03 19, 22:51)
gal kas turi tą arbatinį arbatai plikyti,kaip jis jums

smile.gif Laba,

Dar net toks būna? smile.gif Net įdomu pasidarė. Čia kur į vidų arbata susideda kažkas tokio?

Gražaus ryto 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Turiu toki arbatinuka,tai labai patenkinta.Labai patogiai arbata isiberia i toki maza uzsukama induka,kai uztenka stiprumo,pakeli ji ir uzfiksuoji.
Atsakyti
QUOTE(RaGema @ 2012 03 20, 08:36)
user posted image
Turiu toki arbatinuka,tai labai patenkinta.Labai patogiai arbata isiberia i toki maza uzsukama induka,kai uztenka stiprumo,pakeli ji ir uzfiksuoji.

smile.gif

O tai šie daikteliai yra iš senesnių katalogų, ar teisingai suprantu?
Nes kartais tokių įdomybių pamatau smile.gif.
Atsakyti
Turiu nemažai daiktų iš Tupperware, naudoju ir esu patenkinta thumbup.gif , bet aliejinė tai tikras š..... doh.gif , ar čia tik man vienai taip pasisekė? g.gif Ar galiu tikėtis, kad man ją pakeis?
ir dar dėl greitkračių, kiek žinau labai greit nusitrindavo skalė, ar vis dar yra ši problemelė? maniškio jau pasitrinė, bet dar netragiškai, tai galvoju ar verta keist g.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2012 03 20, 09:46)
smile.gif

O tai šie daikteliai yra iš senesnių katalogų, ar teisingai suprantu?
Nes kartais tokių įdomybių pamatau smile.gif.

Ne iš senesnių schmoll.gif Aš jau 9 metai katalogus vartau smile.gif, per tą laiką tokių nebuvo schmoll.gif Važiuoju šiandien į sandėlį parsivežti šito gražuolio thumbup.gif Pasidalinsiu įspūdžiais ir čia smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Sutinku su Ligita - čia naujiena 4u.gif
Daugelio indukų nėra kataloge, nes Lietuvos rinka maža doh.gif ir dauguma būna kaip mėnesio pasiūlymas 4u.gif
Aš irgi užsisakiau arbatinuko - labai jo noriu smile.gif
Vienintelis trūkumas, kad stiklinis - gali sudužt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2012 03 20, 11:57)
Turiu nemažai daiktų iš Tupperware, naudoju ir esu patenkinta thumbup.gif , bet aliejinė tai tikras š..... doh.gif , ar čia tik man vienai taip pasisekė? g.gif  Ar galiu tikėtis, kad man ją pakeis?
ir dar dėl greitkračių, kiek žinau labai greit nusitrindavo skalė, ar vis dar yra ši problemelė? maniškio jau pasitrinė, bet dar netragiškai, tai galvoju ar verta keist g.gif

Čia ta aliejinė, kur metalinis snapelis ? Jei ta , tai tikrai netikusi doh.gif Ją keičia ne visą, o tik tą piltuvėlį, bet aliejus vis tiek varva doh.gif Greitkračius keičia be problemų, todėl kad ir trinasi skalė, yra galimybė turėti vis naują mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2012 03 20, 11:57)
Turiu nemažai daiktų iš Tupperware, naudoju ir esu patenkinta thumbup.gif , bet aliejinė tai tikras š..... doh.gif , ar čia tik man vienai taip pasisekė? g.gif  Ar galiu tikėtis, kad man ją pakeis?

O kurią aliejinę turite? Gal pakeistų, jei ji nekokybiška g.gif
Greitkračiai nusitryninėja ir toliau kol kas ax.gif Ar bent man tokie pasitaikė smile.gif
Atsakyti
Turiu aliejine su juodu dangteliu - tai labai ja patenkinta esu.Bet dar turiu tokia mazesne(330ml) su oranziniu dangteliu,tai ta prasta,pastoviai apibega aliejumi ji man blush2.gif 4u.gif
Turiu greitkrati,bet su melynu dangteliu -tai skale visai nenusitryne,bet kolkas 4u.gif Su kuo nepasiseke - tai su mazaja silikonine mentele.Sutrukinejo ji man verysad.gif ir bijau vest keisti,kai nesenai perskaiciau,kad kazkuriai mamytei nepakeite verysad.gif Labai man ji patogi,ir reikalinga,ir gaila butu jei nepakeistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2012 03 20, 12:07)
Su kuo nepasiseke - tai su mazaja silikonine mentele.Sutrukinejo ji man verysad.gif ir bijau vest keisti,kai nesenai perskaiciau,kad kazkuriai mamytei nepakeite verysad.gif Labai man ji patogi,ir reikalinga,ir gaila butu jei nepakeistu 4u.gif

Tai pabandyk keist mirksiukas.gif , gi atiduoda tą daiktą, jei nepakeičia mirksiukas.gif
Atsakyti