Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Ačiū merginos už patarimą
Atsakyti
taip man taip pat metaline geresne smile.gif

o ledu saukstu ir medu galima kabinti, nes man paprasti sauksta visi issilanksto:)
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 03, 09:48)
Aš labai noriu to mažojo kočėliuko  bigsmile.gif

O man tai jis visai nereikalingas blush2.gif Man patogiau su dideliu, arba princesej kokioj su rankom blush2.gif bet va merginos mano, tai ziuriu ji naudoja, darant rankdarbius labai jau jis joms reikalingas biggrin.gif

Ledu saukstu dar labai gerai saldytas uogas kabint, saukstu nesulankstom mirksiukas.gif
Atsakyti
O man atrodo labai geras daiktas tas kočėliukas wink.gif - tik štai, picas mėgstam, bet padas visad kietas man gaunas unsure.gif kočėliuks čia nepagelbės.

Nežinau, kaip jį padaryt ploną, ir minkštą kartu. Kaip Italijoj, net "pūslės" tokios būna, plonas plonas, traškus... bet įkandamas, o ne mano "kietuoliai" lotuliukas.gif
Gal miltai geresni ten g.gif

O šaip man įdomu, ką darote su tokiu daiktu "Džiaukis ir formuok"? g.gif smile.gif
Atsakyti
Mergytes, ar as nematau ar neturi tupperware termuso maistui laikyti.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snace @ 2012 04 04, 22:47)
Mergytes, ar as nematau ar neturi tupperware termuso maistui laikyti..  g.gif  ax.gif

Tikrai turi. ax.gif
Atsakyti
Kokį TW indą patartumėt šaldytuve mėsai laikyti? Nori draugė įsigyti, o aš pati vegetarė, tai tik daržovių laikymui rekomendacijas galiu duoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2012 04 04, 23:22)
Tikrai turi. ax.gif

gal galite ikelti nuorodele su aprasymu.. aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Prdavome jo nera, tik sandeliukuose reikia ieskoti 4u.gif
Atsakyti
O mažojo kočėliuko rankena visada tokia surenkama iš dviejų dalių buvo? mastau.gif Kažkaip netvirtai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2012 04 06, 00:04)
O mažojo kočėliuko rankena visada tokia surenkama iš dviejų dalių buvo?  mastau.gif Kažkaip netvirtai atrodo  g.gif

Nežinau ar visada, bet mano pirktas yra gal prieš kokius 2-3 metus, tai yra visiškai toks pats. Labai tvirtai viskas thumbup.gif Ypač man patinka, kur nuo rankenos nusiima tešlos pjaustyklė thumbup.gif
Atsakyti
laba diena, norėčiau išgirsti nuomonę apie šiuos gaminius - tarkas pjaustykles. ir žiūriu, kad kataloge jų nėra. bet įsigyti galima pas mus? ir kažin kokios kainos g.gif
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...h?v=8MoBhtSGKdM
Atsakyti