Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Kina @ 2012 04 11, 19:49)
Sveikos, kažkada buvau užmačius, bet dabartiniame kataloge atrodo nėra - tokį daiktą sijojimui cukraus pudros ar kakavos ant kepinių. Kažin, miltų kokiam puskilogramiui prasijoti jis tinka ar per mažos talpos būtų?

Jo talpa apie 250 ml 4u.gif puskilogramis miltų sunkiai tilptų, nes cukraus pudrą pyliau vakar, tai tilpo kažkur 250 g 4u.gif
Miltų aš nesijoju blush2.gif - su metaline plakimo mentele prasuku tam pačiam inde, kur miltus laikau - gaunas kaip sijoti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos norejau pasiklausti jusu nuomones apie surio pjaustikle
Atsakyti
QUOTE(jjjj @ 2012 04 11, 21:50)
sveikos norejau pasiklausti jusu nuomones apie surio pjaustikle

turiu ir nenaudoju - nezinau kodel, bet vistiek visad pjaustau su peiliu doh.gif man nera labai patogu, aisku, gal cia ipratimo reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čikė Pikė @ 2012 04 11, 23:16)
turiu ir nenaudoju - nezinau kodel, bet vistiek visad pjaustau su peiliu doh.gif man nera labai patogu, aisku, gal cia ipratimo reikalas ax.gif

aisku aciu
smile.gif
Atsakyti
Moterys, smile.gif

Apklausa - konsultacija smile.gif .

Kokį daiktelį rekomenduotomėt padovanot asmeniui iš TW, kuris nieko iš šios firmos procukcijos neturi? [ir nieko apie TW nežino]
[čia ne aš, jei ką biggrin.gif ].

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 13 balandžio 2012 - 12:43
siulyciau atidarytuva, kai manasis pabande nustojo burbeti , kad brangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2012 04 13, 12:46)
siulyciau atidarytuva, kai manasis pabande nustojo burbeti , kad brangu biggrin.gif

Ačiū. smile.gif Čia stiklainių?

Mano pačios suggestion' ai / spėjimai tai tokie [kol kas]
- vertikalus [žalias] skustukas
- gal kokia super sandari dėžutė [nors jos visos gana sandarios smile.gif]

Einu galvot toliau biggrin.gif
Atsakyti
Apie konservu atidarytuva kalba eina mirksiukas.gif Bet jei zmogus nenaudoja konservu, tai kam jis jam reikalingas lotuliukas.gif
Reiketu daugiau ziniu apie zmogu, gamina - negamina, ka gamina, ar naudoja darzoves ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 13, 13:20)
Apie konservu atidarytuva kalba eina mirksiukas.gif Bet jei zmogus nenaudoja konservu, tai kam jis jam reikalingas lotuliukas.gif
Reiketu daugiau ziniu apie zmogu, gamina - negamina, ka gamina, ar naudoja darzoves ir t.t.

Suprantu, tai aišku čia [dėl tų konservų :].
Tiesiog įdomu [jei kas netingi dalintis smile.gif] - kas kam atradimas buvo.

O žmogus tai gamina daug, ir dar kaip. Mėsą mėgsta labai, bet ir daržoves, savo šiltnamius, sodus turi, augina.

smile.gif
Atsakyti
Man tai tos silikonines menteles superine dovana - atradimas thumbup.gif
Ultra pro indas, tik dovanokit su katalogu, kad zmogus suprastu ka gauna dovanu mirksiukas.gif
Zele ziedas thumbup.gif
Dabar kocelas su padeklu - puiki dovana thumbup.gif
Papildyta:
Gal galetumete, kuri imesti nuoroda, arba pasidalinti receptu Ultra pro inde - Karka su kopustais ir bulvemis? Aciuuuuu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano visom draugem atradimas quik sefiukas maziukas su virvele smile.gif visos dziaugiasi sai dovana, kad nereikia verkti pjaustant svogunus, cesnakus ir t.t. ax.gif

taip - mentele, man irgi pakliuna i penketuka wub.gif

as kai gaminu daug saldumynu, tai be speedy sefo nekaip neisiverciu blush2.gif

o taip pat silikonines formos... mmm... nerealus dalykas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikė Pikė: 13 balandžio 2012 - 15:28
QUOTE(rastafarinas @ 2012 04 13, 14:25)

O žmogus tai gamina daug, ir dar kaip.

smile.gif

silikoninį padėkliuką.
Atsakyti