Sveiki
ir aš sūrinę naudoju ir esu labai patenkinta
ne tik ten sūrį laikau, bet ir dešras
Man ji super

ir aš sūrinę naudoju ir esu labai patenkinta

QUOTE(laurindre @ 2012 01 29, 14:32)
Ir dar jei parsinesu labai sviezia suri, is tinklo "Čia". Ji tiesiog reiketu padziovinti kambaryje, nes jis buna labai sviezus ir dregnas, va tada pasiaiko supelyjimo atveju 

As tai jau toki suri vadinu brokuotu ir labai pikta tada bunu, man tai grynas pinigu ismetimas, nes jo nei atpjaut gali, nei tarkuot, o ir jis pradeda nei gliaumet nei rugt

QUOTE(oba2 @ 2012 01 29, 18:28)
Sakykit ar reikia ji visalaik apsukti ranksluosciu,
aš labai retai suku.
QUOTE(oba2 @ 2012 01 29, 18:28)
Tikrai taip, surines labai puikus daiktas, o va su servofiksu, man kazkaip sunkiau seksasi susidraugaut. Sakykit ar reikia ji visalaik apsukti ranksluosciu, nes kazkaip neislaiko jis man tiek ilgai silumos kiek reikia 

ziurint kam ji naudojat? as neapsuku ranksluosciu, kartais tik uzmetu ji ant virsaus, ar kokia "virtuvine pirstine",kad siluma palaikytu, bet pacio puodo niekada neapsuku

Papildyta:
Kas dar nezinot vasario menesio naujienu? As labiausiai laukiu situ:
TIK 7 + 8 sav.
Iškylos rinkinys skirtas ir mikrobanginei 1,5L.
Kaina: 84 Lt

Ir pagaliau sitas

Indelis maisto laikymui ir šildymui mikrobanginėje 500 ml
Kaina: 49 Lt

Ir austriuku labai laukiu

As susirinkime maciau, kad tai bus patys maziausi austriukai - muilinikes

pirkau duoninę prieš kokius 4 metus, šiandien pastebėjau, kad membranos suplyšę, ką dabar daryti?

sveikos
sakykit kam dar naudojat ta zalia "duonine" ??? as jau turiu viena,ta tikra
QUOTE(MELDA @ 2012 01 30, 23:08)
pirkau duoninę prieš kokius 4 metus, šiandien pastebėjau, kad membranos suplyšę, ką dabar daryti? 

Bandyki keist

QUOTE(mildama @ 2012 01 31, 13:51)
sveikos
As tai noreciau reabilituot zaliaja duonine: susirinkime prisiklausiau

Zodziu, man prie ukio tokia viena duonine tikrai pravercia

Taip, kad tikrai rekomenduoju pirkt jas kai taip pigiai pardavineja

As galvoju, kad viena padovanosiu i savo merginos darzelio grupe, manau ten tiek obuoliukams tiek skanestams vaikuciu laikyt bus puiku, ir svarbiausia uzdengt galima - cia kai praso padovanot ka nors grupei

Naujajame kataloge (nuo kovo vidurio) nebebus - kiek pamenu
- miltu sijoklio to populiariojo, VYNO atidarytuvo
- sunku patiket man, kad toki gamina isima
- toliau eilini karta isima elegancijos ir Iso duo visa serija - daugiau nepamenu....

QUOTE(davija @ 2012 01 31, 21:10)
Naujajame kataloge (nuo kovo vidurio) nebebus - kiek pamenu
- miltu sijoklio to populiariojo, VYNO atidarytuvo
- sunku patiket man, kad toki gamina isima
- toliau eilini karta isima elegancijos ir Iso duo visa serija - daugiau nepamenu....

Gal vyno atidarytuvas bus kitos spalvos, nes pas mus ofise maciau su zaliu koteliu

QUOTE(davija @ 2012 01 30, 00:40)
as taip ir supratau,kad cia tie maziukai bus, bet man ir tie faini, kokiems gumiams i rankine isimesti, ar siaip smulkmenelem kelionej

Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2012 01 31, 21:32)
Gal vyno atidarytuvas bus kitos spalvos, nes pas mus ofise maciau su zaliu koteliu
Nes nemanau, kad toki gamini isimtu. Arba kitam nebus, o veliau gris kitos spalvos 

As tai irgi kazkodel galvoju,kad sita linija grys nauju spalvu, todel ir leido uzsidirbti nauja galastuva, ir atidarytuva, visada taip buna, pradzioj pasiulo konsultantem, tada jau i rinka paleidzia