Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2012 01 27, 10:07)
klausau jusu tongue.gif didzioji tai man tikrai per didele butu, as tik apie mazaja ir tegalvojau mirksiukas.gif

Tada vienareiksmiskai reikia imti thumbup.gif Man jos didziausias privalumas, kad ji be teflono, reiskia tikrai bus ilgaamze. Labai gaila sumoketu pinigu uz didziaja teflonine keptuve. Teflonas gerokai issibraizes, o moketi tokius pinigus ir po 2-3 metu ismesti daikta, tikrai labai gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2012 01 26, 21:12)
as irgi esu kelis nukosejus nuo mamos. vieni geriausiu indu laikyti produktus saldytuve: desreles, salotas, nesuvalytus vakarykscius pietus o dideliame miltus laikau  biggrin.gif

kokiuose cia induose viska taip laikot ax.gif
pati platinu ir mastau apie surines,gal galit pasidalint nuomonem?ar neapdziusta produktai,ar dedat mesytes rukytas ar neapgliaumija taip greit kaip iprastai?
vakar bandem servofikse kiausinius virt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 01 27, 14:02)
vakar bandem servofikse kiausinius virt thumbup.gif

is as vakar isviriau 4 kiausinius servofix'e thumbup.gif patarimas jei kas megsta skystai virtus kiausinius tai laikykit trumpiau, as laikiau apie 30 min. ir trynys visiskai kietas. Na, galiu pasakyti, kad super indas. Galima pasiimti vaziuojant atostogauti kai nera salygu gamintis maista. Tik svarbu, kad butu elektra. Uzsikaitini virduli vandens ir gali pasigamintis karsta maista su tuo indu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2012 01 26, 15:47)
o kas cia per WOK  blush2.gif nu geda bet neisivaizduoju apie ka kalbat  doh.gif

O as iki dabar dar neisivaizduoju blush2.gif Niu taip idomu apie ka jus cia blush2.gif Bukit geros, imeskit kokia noroda ar ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2012 01 27, 13:50)
O as iki dabar dar neisivaizduoju  blush2.gif  Niu taip idomu apie ka jus cia  blush2.gif  Bukit geros, imeskit kokia noroda ar ka  biggrin.gif

Pirmam plane http://www.kitaforma...799f12908c0b73c
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 01 27, 14:56)

doh.gif Aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
pirkau sios firmos saukteli mazyliui ( seses leliui dovanu) labai patenkinti,o mazei taip patiko,patariu isigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 01 28, 16:17)
pirkau sios firmos saukteli mazyliui ( seses leliui dovanu) labai patenkinti,o mazei taip patiko,patariu isigyti 4u.gif

Pabandytumėt kitus gaminius, taip pat patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 01 27, 14:02)

pati platinu ir mastau apie surines,gal galit pasidalint nuomonem?

Ape surines daug prikalbeta, bet as tai net neisivaizduoju gyvenimo be jos - pas mus SURI'edzius - vidutine surine thumbup.gif As uz surines visom keturiom drinks_cheers.gif ir nei as jai tarnauju, kaip merginos raso, nei ka. Pas mane ten tiesiog gyvena suris, neapdziuves tongue.gif ,kuri mes valgom.....
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 01 29, 09:38)
As uz surines visom keturiom drinks_cheers.gif ir nei as jai tarnauju, kaip merginos raso, nei ka. Pas mane ten tiesiog gyvena suris, neapdziuves tongue.gif ,kuri mes valgom.....

davija, visada sakiau, kad man sūrinės nereikia, bet po tokių žodžių-lauksiu akcijos bigsmile.gif
Atsakyti
Man surine irgi puikiai tarnauja. Turiu abi mazesniasias, kai daugiau, susidedu i didesnia, kai mazai surio, tai ir mini uztenka. Paskutiniu metu mini daugiausiai ir dirba, kartais net ir 3 surius i ja sugrudu.
Nepasiteisina tiems, kas surius retai naudoja. Man jis supelyja tik tokiu atveju, jei uzmirstu suri naudoti. Ir dar jei parsinesu labai sviezia suri, is tinklo "Čia". Ji tiesiog reiketu padziovinti kambaryje, nes jis buna labai sviezus ir dregnas, va tada pasiaiko supelyjimo atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 01 29, 09:38)
Ape surines daug prikalbeta, bet as tai net neisivaizduoju gyvenimo be jos - pas mus SURI'edzius - vidutine surine thumbup.gif As uz surines visom keturiom drinks_cheers.gif ir nei as jai tarnauju, kaip merginos raso, nei ka. Pas mane ten tiesiog gyvena suris, neapdziuves tongue.gif ,kuri mes valgom.....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu visom keturiom biggrin.gif
turiu vidutine, labai patenkinta esu,
daiktas tikrai mums tarnauja, o ne mes jam mirksiukas.gif
Atsakyti