Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(J.Evute @ 2012 04 02, 15:12)
g.gif ieskau pas juos to tyrimo kainos ir nerandu niekaip  doh.gif

270 Lt (4 parametrai)
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 02, 15:20)
270 Lt (4 parametrai)

bigsmile.gif o kaip turi but kainytė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2012 04 02, 15:21)
bigsmile.gif o kaip turi but kainytė  doh.gif

na taip, kaina nemaža smile.gif
jei gyvenčiau Kaune ar Vilniuje, tai pigiau pasidaryčiau, bet iš pajūrio neprivažinėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 02, 15:22)
na taip, kaina nemaža smile.gif
jei gyvenčiau Kaune ar Vilniuje, tai pigiau pasidaryčiau, bet iš pajūrio neprivažinėsiu smile.gif

o tai kaune sorpo ir yra,sakai ten pigiau?as tai i kauna ir turesiu vaziuoti
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2012 04 02, 16:24)
o tai kaune sorpo ir yra,sakai ten pigiau?as tai i kauna ir turesiu vaziuoti

taip, Kaune yra, bet aš turėjau galvoje, kad jei gyvenčiau Kaune ar Vilniuje, tai tai tada turėčiau galimybe pasidaryti pigiau: KMUK arba Santariškėse 4u.gif
Sorpo kaina, manau, visuose miestuose yra vienoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 04 02, 13:40)
man ta patį dėl aspirino minėjo penktadienį Santariškių hematologe (gal ir tu pas Kryžauskaitę buvia? ) tiesa as ji nutraukiau 15 saveite, leidziu tik freksipariną.

Taip, taip, butent pas L.K. Penktadienį vėl buvau dėl tyrimų rezulatų, taigi tikrai nustatė man Leideno faktorių. Gydymas yra kaip ir AFS neštukėms..ir apie aspiriną dar kartą man minėjo, pasakojo kažką apie širdies lataką...rekomenduoja nutraukti aspiriną ne vėliau 20 sav., o išrašė Fragmin injekcijas iškart kai pamatysiu II.

Taigi, dabar laukiu stebuklingų II, jau šį mėnesį labai tikiuosi nesulaukti mmm...!!! Žiurėsim, kaip šį, trečią bandymą užsikabins..., praeti tai iš 3 ciklo budavo. nestuke.gif
Atsakyti
Stiurdesa, labai linkiu tau Vėlykų proga pamatyti II 4u.gif , aš laukiu kol praeis tas mėnuo ir kas nors paaiškės iš tyrimų, o tada jau darysiuosi ta AFS tyrimą ir gal dar kokius tik pasakys gydytoja, tikiuosi rudeniop ir aš pamatyti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2012 04 03, 09:11)
Stiurdesa, labai linkiu tau Vėlykų proga pamatyti II 4u.gif , aš laukiu kol praeis tas mėnuo ir kas nors paaiškės iš tyrimų, o tada jau darysiuosi ta AFS tyrimą ir gal dar kokius tik pasakys gydytoja, tikiuosi rudeniop ir aš pamatyti II 4u.gif

Ačiū tau labai 4u.gif Ir aš tau nuoširdžiai linkiu tų taip laukiamų II.. 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti pas koki jus gydytoja kreipiates del AFS istyrimo? Cia kaip suprantu del trambozes? Galvoju issitirti bet pas koki daktara reikia eiti del afs issityrimo? O tyrimai mokami?
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2012 04 03, 22:00)
Norejau paklausti pas koki jus gydytoja kreipiates del AFS istyrimo? Cia kaip suprantu del trambozes? Galvoju issitirti bet pas koki daktara reikia eiti del afs issityrimo? O tyrimai mokami?

Žinok, dauguma mūsų pačios nueina ir priduoda kraują dėl AFS. (Santariškių klink., Kauno klinikos) - ir tai mokama- ir nemažai apie 200lt plius-minus.
TAČIAU! Kai a6 pagaliau papuoliau pas gerą, nuoširdžią daktarę, hematologė Santariškių - jinai labai nustebo kai pamatė kad aš tyrimus dariausi mokamai...ir toliau ką man jau darėsu jos siuntimu- buvo nemokamai. Ir beje, man kai skambinau telefonu dėl mokamų tyrimų (į Santariškes) - man atsakė, kad jei mane sius Santariškių daktatras- tai bus nemokamai. Taigi, darykim išvadą........

Siulau bandyti papulti pas hematologą bet butinai Santariškiuose., t..y gauti siuntimą iš šeimos gydytojos. Tačiau, kaip supratau, turėtumėte turėti buvusių nesėkmingų neštumų kad pradėtų tirti.
Atsakyti
gavau AFS tyrimo atsakymus.
kaip ir viskas normoje g.gif

Anti-beta2-GP1
Rezultatas: 0,350
Norma: <0,574
Vnt. - opt.t.

AKA
Rezultatas: 0,208
Norma: <0,645
Vnt. - opt.t.

LA1

Rezultatas: 33,00
Norma: 31-42
Vnt. - s

APC-R
Rezultatas: 143,30
Norma: >120
Vnt. - s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 10 balandžio 2012 - 14:42
nu jau kažkaip nebejuokinga darosi, jei ir AFS tyrimas neigiamas.
nebesuprantu, kame reikalas gali būti... unsure.gif
Atsakyti