na, gali pasidžiaugti, kad šis tyrimas neigiamas, aš atsiprašau už nekuklų klasuimą, bet ar tyreisei nuo infekcijų? man po persileidimo išrašė išsitirti nuo infekcijų ( tik nepaaiškino kokių, nes prieš pastojant buvau išsityrus nuo visų infekcijų, kokias tik gydytoja žinojo) ir AFS sindromo.. užsirašaiu pas gydytoją 18 d, tai bandysiu išsiklausti ką čia ligoninėj turėjo omeny siūlydami "išsitirti:

na, jei viskas ištirta, dar reik turėt omeny ir užslėpta AFS formą.
QUOTE(kriro @ 2012 04 11, 07:49)
na, gali pasidžiaugti, kad šis tyrimas neigiamas, aš atsiprašau už nekuklų klasuimą, bet ar tyreisei nuo infekcijų? man po persileidimo išrašė išsitirti nuo infekcijų ( tik nepaaiškino kokių, nes prieš pastojant buvau išsityrus nuo visų infekcijų, kokias tik gydytoja žinojo) ir AFS sindromo.. užsirašaiu pas gydytoją 18 d, tai bandysiu išsiklausti ką čia ligoninėj turėjo omeny siūlydami "išsitirti: 

po antro nesivystančio jau nebeklausiau gydytoju "nusišnekėjimų" dėl gamtos ir tt., tad dariausi absoliučiai visus tyrimus: visų lytinių hormonų, visų skydliaukės hormonų - viskas kaip iš vadovėlio. Dar dariausi toksoplazmozės ir citomegalo - viskas irgi ok. Dariausi infekcijų tyrimus, tai tado ureaplazmą - išsigydžiau antibiotikais, jos jau neberado po pakartotinių tyrimų. Dariausi ligoninėje tyrimą, kaip ir dėl AFS, bet ten kitokius parametrus tiria, tai viskas OK. Na, po trečio nesivystančio ir pusantrų metų pertraukos pasidariau tinkamą AFS tyrimą - neigiamas.
Daugiau nebežinau ką tirtis. Nebent dar genetinius tyrimus man ir MB. Nors šiaip gydytoja sakė, kad kaip ir nereikia, nes vaisiaus kariotipo tyrimas neparodė jokių genetinių nukrypimų, tai turėtų ir pas mus būti OK viskas... nu nežinau.
QUOTE(index @ 2012 04 11, 07:57)
na, jei viskas ištirta, dar reik turėt omeny ir užslėpta AFS formą.
taip, viena iš gydytojų, pas kurią lankiausi, minėjo, jog gali būti užslėpta forma.
dabar net nežinau, kaip su tuo aspirinu daryti. gerti ar ne. gydytoja vakar pasakė, kad nereik gerti. tiesiog bandyti pastoti ir nuo kuo ankstesnio teigiamo NT pradėti leisti fraxipariną
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 11, 08:06)
taip, viena iš gydytojų, pas kurią lankiausi, minėjo, jog gali būti užslėpta forma.
dabar net nežinau, kaip su tuo aspirinu daryti. gerti ar ne. gydytoja vakar pasakė, kad nereik gerti. tiesiog bandyti pastoti ir nuo kuo ankstesnio teigiamo NT pradėti leisti fraxipariną
aš gerčiau, jei jau reikės ir vaistukus leistis, tai tikrai gerčiau jau nuo dabar. Blogiau nebus. Tikiuosi viskas bus gerai su vaistukais. O tu lengvai pastoji?
QUOTE(index @ 2012 04 11, 08:11)
aš gerčiau, jei jau reikės ir vaistukus leistis, tai tikrai gerčiau jau nuo dabar. Blogiau nebus. Tikiuosi viskas bus gerai su vaistukais. O tu lengvai pastoji?
turiu nusipirkusi Hjertemagnyl, kiek mačiau, galima ir tokius gerti. tik net nežinau, kaip su doze daryti - sveiu 80 kg

pastoju aš labai lengvai ir greitai - kaip sakoma, užtenka vyrui tik kelnes nusimauti

QUOTE(sun_shine @ 2012 04 11, 08:16)
turiu nusipirkusi Hjertemagnyl, kiek mačiau, galima ir tokius gerti. tik net nežinau, kaip su doze daryti - sveiu 80 kg 
pastoju aš labai lengvai ir greitai - kaip sakoma, užtenka vyrui tik kelnes nusimauti
tik va, bėda ta, kad nuo pat pradžių visi neštumai atsilikinėja, kol galiausiai visai nutrūksta

aš šitą gėriau. Dozė būtų 150mg. Jei iki 70 tada 100

QUOTE(index @ 2012 04 11, 08:23)
aš gėriau 150mg, nes svėriau tada 70, po to 10kg numečiau, bet vis tiek gėriau 150 

kaip tik ir turiu nusipirkusi 150mg
man yra tokia nuojauta, kad reik gerti tą aspiriną, nors ir gydytoja kalba kitaip. ai, apskritai, kiek gydtyojų, tiek ir visokių nuomonių - per tuos kelis metus perėjau per begalę skirtingų gydytojų - visi kalba skirtingai
QUOTE(sun_shine @ 2012 04 11, 09:05)
kaip tik ir turiu nusipirkusi 150mg
man yra tokia nuojauta, kad reik gerti tą aspiriną, nors ir gydytoja kalba kitaip. ai, apskritai, kiek gydtyojų, tiek ir visokių nuomonių - per tuos kelis metus perėjau per begalę skirtingų gydytojų - visi kalba skirtingai
man tai irgi atrodo, kad svarbu tas aspirinas dar iki pastojimo, kad viskas gerai vystytųsi dar iki tau pamatant II.
Manau, kad pavyks viskas su vaistukas, žinom ne vieną gerą pavyzdį

QUOTE(index @ 2012 04 11, 08:23)
aš gėriau 150mg, nes svėriau tada 70, po to 10kg numečiau, bet vis tiek gėriau 150 

Aš sveriu 75, bet man A paskyrė 100 tai nežinau pagal ką jis skaičiuoja

Sveriu 80kg, geriu 150mg aspirino (hjerteromagnyl), Abraitis skyrė
QUOTE(...sara... @ 2012 04 11, 13:50)
matyt ir į svorį atsižvelgia, ir į AFS tyrimų rezultatus
Sveikos, merginos
Gal kuriai teko bendrauti su gydytoja Armaitiene del kompensacijos?
Galit ir i AZ parasyti.

Gal kuriai teko bendrauti su gydytoja Armaitiene del kompensacijos?
Galit ir i AZ parasyti.