QUOTE(J.Evute @ 2012 04 25, 15:59)

gal tada man cia ne pranoja visai,o tikrai kazkas vyko, na man antra karta per 4 metus planavimo NT buvo neryskus II,bet mm atejo pavelave

net nezinau kaip legtis gal tirtis AFS

bet kad matau yra gyvu pavyzdziu kurioms nenustato bet aspirinas padeda, skaiciau kad aspirina galima gerti iki 20 savaitės nestumo,nes veliau jis trugdo vystymasi vaisiaus ar pan..bet yra leidziamu vaistu vietoj aspirino jau didesniam

o kuris tau gydytojas liepe mesti aspirina? po to dg ir negerei jo?ar gerei bet jau nepavyko daugiau pastoti?
vyko vyko, labai retai buna, kad HCG sugrybauja.. sakau, man mmm neatejimo diena buvo na akivaizdziai matomi II, bet kita diena vis blankesne antra juostele, kol galiausiai isnyko visai ir prasidejo mmm pavelave savaite-dvi..
man mano gine liepe mesti kai pastojau, as tada ir bromokriptina meciau, ir estrofema, ir aspirina.. man be gydytojos neiseina pastoti, vyras neturi pakankamai buozgalviu, tai mes tik su stimuliacijomis ir pagalbinemis priemonemis galime.. naturaliai mums be sansu. tai dar turint omeny si fakta, ir kai 3 persileidimai per puse metu.. du tokie kaip taviskiai ir vienas rimtas, su abrazija.. aj, zodziu..
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.