Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Grim @ 2012 06 17, 18:34)
Ačiū  4u.gif Man irgi skyrė profilaktiškai ir irgi buvo vienas persiledimas... Dar žvynelinės požymių yra, tai gydytoja įtaria, kad su imunine sistema gali būt ne viskas gerai...
Dar klausiau vaistinėj vakar, sakė, kad "Hjertemagnyl" su magniu, o "Trombo Ass" ne, tai pirmas lyg ir geriau būtų... Bet apie magnį gydytoja nieko neminėjo  g.gif

ir as turiu nezymia zvyneline ant koju drinks_cheers.gif magnis gerai, kad mazina gimdos spazmus ar pan..as tam reikalui geriu magezium diasporal miltelius..juos organizmas geriausiai isisavina mirksiukas.gif sikart viskas privalo mums but gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmuciukasss: 17 birželio 2012 - 17:38
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 06 17, 17:37)
ir as turiu nezymia zvyneline ant koju drinks_cheers.gif magnis gerai, kad mazina gimdos spazmus ar pan..as tam reikalui geriu magezium diasporal miltelius..juos organizmas geriausiai isisavina mirksiukas.gif sikart viskas privalo mums but gerai 4u.gif

Būtinai bus gerai smile.gif
O jums kiek savaitėlių dabar?

Tiesa, kaip žvynelinė, neplinta nėštumo metu? Apsiraminus?
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Norėjau paklausti dar tokio dalyko..Ar jus adatą į pilvuką įduriate iš lėto, ar greit?? Aš jau du kartus sau leidžiau Fragminą! thumbup.gif Pirmą kartą tai baisoka buvo, širdis visa kalotojosi biggrin.gif

Aš adata lėtai įvedu..,po to lėtai suleidžiu vaistus. Skaudėt - skauda, bet kai vaistus leidžiu ir keletą minučių po to. Skauda taip labiau ta vieta kur duriau, skausmas toks kaip nuo fizinio kokio smugio gal...nu nežinau kaip čia išsireikši. blush2.gif Kraujo kol kas nišbėgo.., tik mažiukė mėlynė po antro ukolo liko.

Sakykit, prašom, ar teisingai viską darau ir ar panašūs pas jus pojūčiai.??????
Kai kurios rašėt kad visai neskauda, tai aš tokio pasakyt tikrai negaliu...pats adatos įdurimas- tai gal ir neskauda, bet kai vaistai suleisti ir adata ištraukta- paskaudena man ta vietelė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardesa: 17 birželio 2012 - 18:07
Stiurdesa, aš leidžiuos "Zibor", tai čia turbūt panašiai? Tiksliau, ne pati leidžiuos, mama arba vyras. Aš negaliu prieš save rankos pakelt smile.gif
Skauda po suleidimo ir man, bet greitai praeina. Ir žymės nedidelės lieka toj vietoj. O adatą tai greit įduria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 17, 18:55)
Būtinai bus gerai smile.gif
O jums kiek savaitėlių dabar?

Tiesa, kaip žvynelinė, neplinta nėštumo metu? Apsiraminus?

na dabar beveik 8 savaiteles wub.gif po savaites einu pas gine, kad pamatyti sirdute.. wub.gif o jums? pirma nestuma buvo apsiraminus...nyko..o si kolkas stovi vietoj...o pas tave? pas mane al pora demeliu yra ant kojos..viena didesne, o kita mazute...o kaip pas tave?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 06 17, 18:38)
na dabar beveik 8 savaiteles wub.gif po savaites einu pas gine, kad pamatyti sirdute.. wub.gif o jums? pirma nestuma buvo apsiraminus...nyko..o si kolkas stovi vietoj...o pas tave? pas mane al pora demeliu yra ant kojos..viena didesne, o kita mazute...o kaip pas tave?

Mum dabar apie šešta savaitėlė smile.gif Dar maži smile.gif Ir aš eisiu po geros savaitės širdelės klausyt, sakė, jau turėtų girdėtis.
O žvynelinė ir man dabar vietoj stovi. Svarbu, nedidėja... Man ant abiejų alkūnių po lopinėlį ir virš akies tai atsirandam tai dingsta doh.gif Dabar nėr ten, nors tiek gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardesa @ 2012 06 17, 19:06)

Aš adata lėtai įvedu..,po to lėtai suleidžiu vaistus. Skaudėt - skauda, bet kai vaistus leidžiu ir keletą minučių po to. Skauda taip labiau ta vieta kur duriau, skausmas toks kaip nuo fizinio kokio smugio gal...nu nežinau kaip čia išsireikši.  blush2.gif    Kraujo kol kas nišbėgo.., tik mažiukė mėlynė po antro ukolo liko.

ir aš viską lėtai darydavau, greitai man buvo baisu lotuliukas.gif
Atsakyti
Grim, Index, - ačiū kad pasidalinot patirtim smile.gif

Bandžiau vakar adata greit įvęsti - tai žinokit nieko neišėjo.. schmoll.gif Kažkaip automatiškai sustojo ranka .. Tai po to vėl kaip ir pirmus kartus - iš lėto įvedžiau.. gal čia skamba keistai, bet taip kai iš lėto aš bent galiu viską kontroliuti, na čia taip mano pasamonė man sako, smile.gif))) Gal vėliau, jeigu viskas bus gerai ir vaikutis augs , gal išmoksiu kaip kitaip smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardesa: 18 birželio 2012 - 09:51
QUOTE(Stiuardesa @ 2012 06 18, 10:50)
Grim, Index, - ačiū kad pasidalinot patirtim smile.gif

Bandžiau vakar adata greit įvęsti - tai žinokit nieko neišėjo..  schmoll.gif  Kažkaip automatiškai sustojo ranka .. Tai po to vėl kaip ir pirmus kartus - iš lėto įvedžiau.. gal čia skamba keistai, bet taip kai iš lėto aš bent galiu viską kontroliuti, na čia taip mano pasamonė man sako, smile.gif))) Gal vėliau, jeigu viskas bus gerai ir vaikutis augs , gal išmoksiu kaip kitaip smile.gif))

o kam ten skubėt, jei geriau iš lėto taip ir daryk. Visa nėštumą taip leidaus, greitai gal kitas gali suleist, bet man daug drąsiau kai leisdavau pati. Dar kodėl lėtai leidau, nes būna kad į žiauriai skaudžią vietą pataikydavau, tai durdavau iš naujo.
Visom čia pradžioj daug klausimų apie tas adatas kyla biggrin.gif
Atsakyti
Ojej, bet tai jūs drąsios, aš sau ne tai kad negaliu susileist, bet jei dar tektų lėtai durt doh.gif
Bet tai jei duria greit, nieko baisaus, ar ne?
O vaistukus visą nėštumą reikės leistis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 18, 12:31)
Ojej, bet tai jūs drąsios, aš sau ne tai kad negaliu susileist, bet jei dar tektų lėtai durt  doh.gif
Bet tai jei duria greit, nieko baisaus, ar ne?
O vaistukus visą nėštumą reikės leistis?  g.gif

jokio skirtumo biggrin.gif

leistis reikia visą nęštumą, aš leidaus ir dar savaitę po jo.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 06 18, 11:27)
o kam ten skubėt, jei geriau iš lėto taip ir daryk. Visa nėštumą taip leidaus, greitai gal kitas gali suleist, bet man daug drąsiau kai leisdavau pati. Dar kodėl lėtai leidau, nes būna kad į žiauriai skaudžią vietą pataikydavau, tai durdavau iš naujo.
Visom čia pradžioj daug klausimų apie tas adatas kyla  biggrin.gif

Teisingai sakai smile.gif)) Darysiu taip kaip intuityviai išeina 4u.gif
Aš tai irgi niekam nepatikėčiau leisti vaistus..man kažkaip net mičių nekilo vyro prašyt..Mama ir kiti - niekas nežino apie mano situaciją, ir kad pastojau nežino.. Kol kas eina tik penktą sav...tad dar labai tyliai tyliai džiaugiames .. nestuke.gif
Atsakyti