Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Katinukas @ 2012 06 15, 10:14)
o 90 laipsnių gi ir yra status kampas  mirksiukas.gif
Aš pvz leidžiuosi vakare 22val. Kaip Abraitis sakė, valanda anksčiau, ar vėliau, įtakos neturi  mirksiukas.gif

doh.gif
vieną galvoju kitą rašau, žodžiu leidau aš ta 90 laipsnių pusiau padalinus biggrin.gif
nors manau čia nėr labai didelio skirtumo kaip susileisi.

o ten daug nereik suimt, įgnybk biškuti, geriausiai gulėdama, pradžioj taip leidaus kol išmokau, po to jau ir atsistojus varydavau kai skubėdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2012 06 15, 10:26)
Aš ir leidžiu į tą riebaliukų sluoksnį  biggrin.gif

Aišku, na bandysiu ir aš vakare. smile.gif Šiaip vyras bijo , vis sako kad eičiau iš pradžių pas ginekologą...kad jis ką parodytų smile.gif Bet cia tie vyrai..! as jam sakau, kad nieko naujo man daktarai nepasakys,..leisti vaistus ir laukti... Taigi, zadu irgi snd kokia 22.00 val leisti, kai vyras gris namo...vienai visai but kazkaip neramu!
Ne duok Dieve kad blogiau nepasidarytu..Taigi, laukiu vakaro!

Atsakyti
Sveikos,

įsibraunu pas jus su klausimu.
Man paskirtas kraują skystinantis aspirinas, visada gėriau "Hjertemagnyl". Pastojau, gydytoja ir toliau liepė jį gerti. Tik žiūriu, dauguma nėštukių geria "Trombo ASS", bet, kaip suprantu, "Hjertemagnyl" irgi tinka? Nepaklausiau gydytojos, o ji atostogauja kaip tik dabar...
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 15, 17:10)
Sveikos,

įsibraunu pas jus su klausimu.
Man paskirtas kraują skystinantis aspirinas, visada gėriau "Hjertemagnyl". Pastojau, gydytoja ir toliau liepė jį gerti. Tik žiūriu, dauguma nėštukių geria "Trombo ASS", bet, kaip suprantu, "Hjertemagnyl" irgi tinka? Nepaklausiau gydytojos, o ji atostogauja kaip tik dabar...
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Tinka ir "Hjetermgnyl" smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardesa @ 2012 06 15, 18:36)
Tinka ir "Hjetermgnyl"  smile.gif  4u.gif

tikrai taip, gėriau jį visą nestuke.gif
Atsakyti
Oi, kaip ačiū jums, o tai jau sunerimau doh.gif
O po kiek mg jūs gerdavot? Man gydytoja sakė reik po 100, bet būtent šito tokios dozės nemačiau. Turiu po 150, tai kol aš ją padalinu ir vis abejoju, ar gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 15, 21:08)
Oi, kaip ačiū jums, o tai jau sunerimau doh.gif
O po kiek mg jūs gerdavot? Man gydytoja sakė reik po 100, bet būtent šito tokios dozės nemačiau. Turiu po 150, tai kol aš ją padalinu ir vis abejoju, ar gerai doh.gif

Grim, tik nelauzyk tableciu nono.gif nes aspirinas, kuri mes geriam yra su specialiu apvalkalu, kuris apsauo musu skranduka nuo vaistu...tu dalindama pazeidi ji...tas skrandukui negerai..nusipirk tromboass aspirino , jo yra ir po 100mg tabletej. sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 06 16, 15:30)
Grim, tik nelauzyk tableciu nono.gif nes aspirinas, kuri mes geriam yra su specialiu apvalkalu, kuris apsauo musu skranduka nuo vaistu...tu dalindama pazeidi ji...tas skrandukui negerai..nusipirk tromboass aspirino , jo yra ir po 100mg tabletej. sekmes mirksiukas.gif

Nu šakės, nežinojau doh.gif Ačiū 4u.gif O tai jei iki šiol gėriau "Hjertemagnyl", tai dabar drąsiai prie "Trombo Ass" galiu pereit, ar ne?
Ir dar. Gydytoja sakė, kad gali užtekt ir 75 mg, nors iš pradžių rekomendavo 100 mg. Bet kad nereiktų laužyt tablečių, sako gerk mažesnę dozę. Bet va kažkaip suabejojau... Gal visgi 100 geriau?
Persiprašau, kad tokius klausimus uždavinėju, bet man viskas dabar neaišku ir labai rūpi biggrin.gif
Atsakyti
aš gėriau po 150mg. Jei svoris iki 70kg skiria 100, nebent labai toli nuo normos rodikliai, kaip mano atveju.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2012 06 16, 16:25)
aš gėriau po 150mg. Jei svoris iki 70kg skiria 100, nebent labai toli nuo normos rodikliai, kaip mano atveju.

Aš apie 58 dabar sveriu... Tai gal ir užtenka to 75? g.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2012 06 16, 17:27)
Aš apie 58 dabar sveriu... Tai gal ir užtenka to 75? g.gif Kaip manot?

as manau, kad drasiai gali pereiti. nes funkcija vaistuku juk vienoda-skystinti kraujuka. as sveriu 50kg ir geriu 100, tad manau tau bloiau nebus jei gersi 100 mg o ne 75g..o primik kodel gine tau skyre ji? man tai profilaktiskai..nes turejau viena persileidima, o afs ats netaip toli nuo ribos virsutines...tad apsidraudimui geriu ir tikiuosi kad mano zirniukas bus stiprus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuciukasss @ 2012 06 17, 17:26)
as manau, kad drasiai gali pereiti. nes funkcija vaistuku juk vienoda-skystinti kraujuka. as sveriu 50kg ir geriu 100, tad manau tau bloiau nebus jei gersi 100 mg o ne 75g..o primik kodel gine tau skyre ji? man tai profilaktiskai..nes turejau viena persileidima, o afs ats netaip toli nuo ribos virsutines...tad apsidraudimui geriu ir tikiuosi kad mano zirniukas bus stiprus wub.gif

Ačiū 4u.gif Man irgi skyrė profilaktiškai ir irgi buvo vienas persiledimas... Dar žvynelinės požymių yra, tai gydytoja įtaria, kad su imunine sistema gali būt ne viskas gerai...
Dar klausiau vaistinėj vakar, sakė, kad "Hjertemagnyl" su magniu, o "Trombo Ass" ne, tai pirmas lyg ir geriau būtų... Bet apie magnį gydytoja nieko neminėjo g.gif
Atsakyti