Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(simoselis @ 2012 02 04, 19:04)
Sveikos visos, gal prišąlot?  biggrin.gif  Kas nori pasipraktikuot? Kas man yra žmogus A? Kaip mes susiję?

Tetis gal? pagyvenes?
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 06, 12:16)
Tetis gal? pagyvenes?

As sakyciau, kad vienas is tevu, gali buti tevas, nes stipresnis vyriskumo pradas 4u.gif
Pirma karta taip traukiau korta ir bandziau interpretuoti...
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2012 02 06, 13:13)
As sakyciau, kad vienas is tevu, gali buti tevas, nes stipresnis vyriskumo pradas  4u.gif

As ten siaip is Ezokvanto spejau..a kortas traukiau tai kas sieja Lazdu7 papild. tauriu pazas, kokio amziaus - kardu 10 ir kokios lyties - zvaigzde. Klimto kalade, te bandau spet kad sieja emocinga kova ir tai yra zila moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 06, 15:43)
As ten siaip is Ezokvanto spejau..a kortas traukiau  tai kas sieja Lazdu7 papild. tauriu pazas, kokio amziaus - kardu 10 ir kokios lyties - zvaigzde. Klimto kalade, te bandau spet kad sieja emocinga kova ir tai yra zila moteris  biggrin.gif

As tik bandziau, nes ilgokai galvojau kaip reikia padaryt, kaip traukt...
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 06, 14:43)
As ten siaip is Ezokvanto spejau..a kortas traukiau  tai kas sieja Lazdu7 papild. tauriu pazas, kokio amziaus - kardu 10 ir kokios lyties - zvaigzde. Klimto kalade, te bandau spet kad sieja emocinga kova ir tai yra zila moteris  biggrin.gif

Nu jo, Klimt'o taurinai dažnai nurodo ir spalvą savo šarvais biggrin.gif man ne kartą pasitvirtino...įdomu smile.gif

Ką jai reiškia tas žmogus 'A': Žynė (8 pentakliai) 7 pentakliai ir vėl taurių riteris (pap 9pentakliai ir tauriu pažas)
Kokie santykiai su tuo žmogum: 2 pentakliai Teisingumas (8 pentakliai Taurių tūzas pent tūzas 6 taurės) Kvailys (pent pažas)
Kas Simosėlį sieja su tuo 'A' - pentaklių 10 ir vėl Kvailys smile.gif

Bemaišant krito tokios kortos kaip taurių 2, Saulė...tas 'A' yra teisėtas šeimos narys...man čia labai panašu į mamos-vaiko santykį, kur daug globos, rūpesčio...
Taigis, arba čia jos mama, arba jos pačios vaikas rolleyes.gif
Atsakyti
Įdomūs spėjimai wub.gif Ar dar laukt, ar jau pasakotis? Beje, niekas nenori pažiūrėti, kokie mūsų santykiai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 02 06, 21:14)
Įdomūs spėjimai  wub.gif  Ar dar laukt, ar jau pasakotis? Beje, niekas nenori pažiūrėti, kokie mūsų santykiai?  rolleyes.gif

Aš jau buvau ištraukus biggrin.gif :
Kokie santykiai su tuo žmogum: 2 pentakliai Teisingumas (8 pentakliai Taurių tūzas pent tūzas 6 taurės) Kvailys (pent pažas)

Pasakokis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 06, 11:16)
Tetis gal? pagyvenes?

Ne tėtis, pagyvenęs ax.gif
QUOTE(Rupestinga @ 2012 02 06, 12:13)
As sakyciau, kad vienas is tevu, gali buti tevas, nes stipresnis vyriskumo pradas 4u.gif

Super, kokios kortos buvo?
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 06, 14:43)

schmoll.gif
QUOTE(Sublime @ 2012 02 06, 20:34)
Nu jo, Klimt'o taurinai dažnai nurodo ir spalvą savo šarvais  biggrin.gif man ne kartą pasitvirtino...įdomu smile.gif
Ką jai reiškia tas žmogus 'A': Žynė (8 pentakliai) 7 pentakliai ir vėl taurių riteris (pap 9pentakliai ir tauriu pažas)
Kas Simosėlį sieja su tuo 'A' - pentaklių 10 ir vėl Kvailys smile.gif

Bemaišant krito tokios kortos kaip taurių 2, Saulė...tas 'A' yra teisėtas šeimos narys...man čia labai panašu į mamos-vaiko santykį, kur daug globos, rūpesčio...
Taigis, arba čia jos mama, arba jos pačios vaikas rolleyes.gif

Nei mama, nei vaikas, bet globos aspektas labai ryškus blush2.gif
QUOTE(Sublime @ 2012 02 06, 21:37)
Pasakokis  bigsmile.gif

Tai tėvų draugas, su kuriuo kažkada teko užsienyje gyventi. Prikiaulino jis man, apkaltino nebūtais dalykais ir iki šiol nesuprantu už ką doh.gif Su MB spėjam, kad iš pavydo gal, nu bet kad pavydėt lyg ir nebuvo ko unsure.gif
Bandžiau sužinoti tikrąsias to priežastis ir kuo jam užkliuvau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 02 06, 22:03)
Tai tėvų draugas, su kuriuo kažkada teko užsienyje gyventi. Prikiaulino jis man, apkaltino nebūtais dalykais ir iki šiol nesuprantu už ką  doh.gif  Su MB spėjam, kad iš pavydo gal, nu bet kad pavydėt lyg ir nebuvo ko  unsure.gif
Bandžiau sužinoti tikrąsias to priežastis ir kuo jam užkliuvau  rolleyes.gif

nu jo, Kvailio pavidalu...o kiaulystės kartais ne finansinio atspalvio?
Mjooo...man prikrito įdomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2012 02 06, 22:14)
nu jo, Kvailio pavidalu...o kiaulystės kartais ne finansinio atspalvio?
Mjooo...man prikrito įdomiai biggrin.gif

Ne finansinio, bet į tą pusę mirksiukas.gif Labai absurdiška istorija, kurią gėda kam ir pasakoti. O prisiminiau todėl, kad karts nuo karto susitinkam ir nežinau kaip su tokiu žmogumi elgtis ir bendraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 02 06, 22:18)
Ne finansinio, bet į tą pusę  mirksiukas.gif Labai absurdiška istorija, kurią gėda kam ir pasakoti. O prisiminiau todėl, kad karts nuo karto susitinkam ir nežinau kaip su tokiu žmogumi elgtis ir bendraut  doh.gif

Labai ačiū už komentarą smile.gif ką tik paaiškėjo dar viena, labai svarbi Klimt'o Kvailio reikšmė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2012 02 06, 23:28)
Labai ačiū už komentarą smile.gif ką tik paaiškėjo dar viena, labai svarbi Klimt'o Kvailio reikšmė bigsmile.gif

Jo idomu labai, blyn ezokvantas geriau suveike man lotuliukas.gif ir dar pamenu taip ne tevas norejosi rasyt bet protas paprotino lotuliukas.gif klausyk ir siaip idomu daug tavo ir mano krotose pabaigos pradzios zenklu, kaip tiesiai atspindi su kvailiu kartu bigsmile.gif
Atsakyti