Na is esmes Jus visos esate teisios dalinai. Cia yra ne buves vyras o, vis dar esamas. Tik su musu tais santykiais kuo toliau tuo labiau neaisku. Jau net nebezinau ar noriu as tu santykiu....
QUOTE(Levonce @ 2012 01 30, 16:47)
O,Daivulkaaa praleidau,as net atgal puslapius verciau,lyg maciau,kad jos rysio niekas nenustatinejo,bet nebeuzmaciau to posto.Taigi,Daivulkaaa,iskrito:Kardu Karalius,7 Pentakliai(a.)ir 7 taures.As kaip suprantu,kortos labai aiskios krito,tik-ne man

Na,man tas Kardu Karalius,tai kaip ir su tevu asocijuojasi-grieztas,tvirtas,teisingas,autoritetingas.Tik nezinau kaip interpretuoti kitas kortas,ar kaip aprasyma apie ji ar kaip cia.Nes ji taip,tai jis pasimetes kazkoks,nebezino ko nori-ir to,ir ano,reikia susikaupti ir apsispresti...
Na kad nezino ko nori tai tikra tiesa...
QUOTE(Nachtmahr @ 2012 01 30, 17:56)
Kas Daivulkai yra žmogus A?
Diskų karalius - Diskų riteris (apv.) - Kalavijų 4 (apv.)
Ir dar traukiau po patikslinimą kiekvienai:
Magas (apv.) - Taurių 7 - Diskų 10 (apv.)
Hmm... Tai vyras, turintis tam tikra valdžią ir tuo kartais manipuliuojantis. Atrodo, kad yra užsispyręs ir neramus. Neapsisprendžiantis. Bet santykiai vėlgi atrodo lyg trūkstantys ar jau nutrūkę (sprendžiu pagal Kalavijų 4 apv. ir Diskų 10 apv.). Gal koks buvęs vyras, vaikinas?
va va ... su tais santykiais...
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 30, 19:20)
Palauk manęs
A taurių riteris, a saulė, Vežimas
Manyčiau koks buvęs vyras galėtų būti... arba gal tėvas

Vien žo, manyčiau kažkas buvęs labai artimas, bet dabar tu su tuo žmogum nebebendrauji
Ezokvantas totalus, su Deviant žiūrėjau
Nu dar bendrauju..., tik ar ilgai?....
QUOTE(simoselis @ 2012 01 30, 19:31)
Kas Daivulkai yra žmogus A?
Taurių Tūzas-Kalavijų 3-Pentaklių4
Koks ryšys jus sieja?
Saikingumas
Kokie jūsų santykiai?
kalavijų 8

Tas Tūzas įtartinas labai, nesiderina su kitom kortom man

Gal žmogus turi problemų su alkoholiu?Kažkoks kipšas šnibžda, kad su tuo žmogum jus sieja darbo santykiai, gal net romantiški bišk

Žmogus šykštuolis, sėdi užspaudęs pinigą

Esat labai skirtingi, bet kažkaip jums reikia bendradarbiauti, tai kompromisai neišvengiami. O santykiai tai... per daug varžot vienas kitą, reik kada susikaupt ir pakeist tokią situaciją. Noras lyg ir yra, bet ryžto trūksta. Tai mažiau kalbų, daugiau darbų
Na taip mes priversti bendrauti, bet jau del vaiku...
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 30, 19:50)
Palausiau kas yra Daivulkai zmogus A?
Apv bokstas, lazdu trys , DA XX apv.. pent 6etas.. Hmz sunku labai ir man cia kazkaip bet gal tikrai koks jusu buves vyras/ meiluzis?
Kokie tai santykiai Pent 4, tauriu karaliene, Lazdu penektas ir lApv lazdu tuzas...
Na man atrodo cia biski saltoka sioje vietoje, tai man tas ir apv lazdu tuzas, kad cia kaip koks meiluzis labiau + Pent 4etas
Cia daug tiesos, na kaip meiluzis jis dar yra salia....
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 30, 19:52)
Bet jis apvesrstas, tai arba romanui basta ir aistros nou, arba pyktyje visa tai vyksta, dar lazdų penki

ir visgi.... manyčiau santykiai nutrūkę, vėlgi...
Vykdau zmonos pareiga....

Prisipažink
Siaip is esmes, jau ilgai mastau apie santykiu nutraukima, nes kartais nematau del ko kartu buti. As noriu vieno, jis lyk irgi nori to paties, bet nei pirsto nepajudina, kad viskas kryptu i gera.
aciu Jums merginos. Beja man paciai irgi krenta ne itin palankios kortos, klausiant apie santykiu tesima...