Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 01 18, 15:38)
Gal sakau mergaitės vėl susigalvokim žaidimėlių, kad pamėtyt kortas, nes kažkaip apmirusi mūsų temutė  smile.gif  Matrica tu pas mus buvai organizatorė  blush2.gif

Galim pažaist 4u.gif
Atsakyti
Norit pasibovyt? Yra toks vienas padaras baisiai keistas, niekaip nesuprantu ko anam reikia iš manęs g.gif Gal idėjų pametėsit? Ko anas nariuotakojis nori? g.gif g.gif Tikslas jo koks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 17, 17:39)
Kaip seksis darbo pokalbis?
Apv lazdu riteris, Apv Pentakliu10, Apv DA XIII, Apv Tauriu tuzas.....
Nenoriu net kemntuoti daug schmoll.gif  Sunkokai seksis man atrodo.... g.gif

QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 01 17, 21:02)
Sveikutės raganėlės, atskrendu naujais metais ir aš  smile.gif Kasdien paskaitau temutę, bet labai užsivertus darbais buvai, tai truputį mažiau praktikavausi, nors dienos kortas mesdavau kasdieną  smile.gif Nuo šiol būsiu aktyvesnė dalyvė  pioneers.gif
Man iškrito saikingumas, imperatorius ir kvailio kortos, visos trys iš DA, truputį sunku man jas šįkart interpretuot  g.gif Imperatoriaus korta tai mano nuomone bus tas žmogus - pagyvenes vyras su kuriuo tu bendrausi, pokalbis turėtų būti nestresuojantis, galbūt visai malonus. Aš manau, kad tau yra visai dideli šansai pradėti naują savo kažkokį etapą. Kortų kvintensija - mėnulis, galbūt dėl sprendimo priėmimo reikia labiausiai pasikliauti savo nuojauta (kaip manot merginos, ar teisingai suprantu šią DA kortą, jos man abi su žvaigžde labai mistinės)

Ačiū išmetusioms 4u.gif Man pačiai krito Pentaklių Tūzas-Pentaklių 9-Lazdų Riteris, kas labai optimistiškai nuteikė ir jau spėjo pasitvirtinti. Nenoriu girtis, bet pokalbyje sekėsi labai gerai, buvo akcentuotas mano pranašumas ax.gif Matrica, na nebuvo ten sunku, tiesiog davė tokį a la testą - praktinę užduotį, kuris iš pažiūros lengvas buvo. Bet kuo labiau gilinausi, tuo daugiau atidumo reikėjo. Ir šiaip darbo sąlygos kitokios nei darbo skelbime ir mano lūkesčiai ne visai tai atitiko. Bet vistik pradžia padaryta cool.gif
Raganaite, taip tai buvo vyresnis vyras, bet rezultate tai sakyčiau, kad jis Kvailys, o ne Imperatorius biggrin.gif O šiaip super, šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 18, 14:51)
Norit pasibovyt? Yra toks vienas padaras baisiai keistas, niekaip nesuprantu ko anam reikia iš manęs g.gif Gal idėjų pametėsit? Ko anas nariuotakojis nori? g.gif  g.gif Tikslas jo koks? g.gif

Du kartus bemaisydama kortas ir du kartus man krito Tauriu tuzas situo klausimu smile.gif Gal bene biski insimilejes ons tave yr? g.gif

Istraukiau kortas, toks jausmas, kad kazkada su siuo vyru buvo santykiai pas tave arba kazkoks artimesnis bendravimas, bet siuo metu jie yra kaip ir nutruke, t.y . Labiau dalykiski... siaip net nenustebciau, kad be taves jis kazka dar turi salia saves...

Paklausiau ko jis nori is taves ?

Apv teismas, Apv the lovers, Tauriu tuzas (ir vel 3x) Ir menulis... Na, nezinau... Miales jis nori, sekso manyciau labiau cia jis nori.... g.gif Nors tas tauriu tuzas krites kelis kartus idomu ka reiskia, Bet menulis ir Apv The lovers skurdziai sneka apie kokius rimtesnius ir tvirtesnius isiapreigojimus g.gif Zodziu... atsargiai su juo biski man jsi toks slidokas tipas skayciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 18, 16:54)

mhm biggrin.gif aišku biggrin.gif kol kas nekomentuosiu, vėliau plačiau papasakosiu, kas jis per vienas ir ką daro biggrin.gif
Atsakyti
Nu, praktikantės, pilnos noro mokytis buvot... ir išgaravot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 18, 14:51)
Norit pasibovyt? Yra toks vienas padaras baisiai keistas, niekaip nesuprantu ko anam reikia iš manęs g.gif Gal idėjų pametėsit? Ko anas nariuotakojis nori? g.gif  g.gif Tikslas jo koks? g.gif

Ko nariuotakojis padaras nori iš Žvaigždėtos?
Įsimylėjėliai-Pentaklių 3-Taurių 7
Koks jo tikslas?
Kardų 3.

Jo, man irgi vaizduotė piešia, kad jis iš meilių seilių serijos kažko nori. Biškį trikampis, biškį kažko nepasidalijimas, neapsisprendimas. Pentaklių 3 rodo produktyvumą, kad esi patenkinta savo darbais ir kiti tai labai vertina. Pripažinimas?
Sakyčiau, kad jis taikosi įskaudinti tave emociškai - skaudžiai tie kardai sminga unsure.gif Ir manau, kad tai bando padaryti kenkdamas tau darbe (per darbinius santykius kažkaip). Bijau nusikalbėt, bet atleidimas iš darbo ar bandymas smogti per reputaciją.

Pagal gūglį tai duosiu tau patarimą (fo fry): atėjo laikas apsispręsti, įsiklausyti, ko nori tavo širdis ir parodyti save iš geros pusės. cool.gif
Atsakyti
Na mergytes pasiziurekite ir mane jeigu nesunku ax.gif

Kokie D jausmai man ir kaip mums seksis toliau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 18, 18:50)
Nu, praktikantės, pilnos noro mokytis buvot... ir išgaravot rolleyes.gif

Neišgaravo visiškai, tik vakar vakare turėjau pilną trobą svečių, tai nebuvo kada traukti kortų, neatskleisk paslapčių iki pietų, per pietus būtinai išmesiu, labai noriu pasitikrinti ar teisingos kortos man krenta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 01 19, 08:57)
Neišgaravo visiškai, tik vakar vakare turėjau pilną trobą svečių, tai nebuvo kada traukti kortų, neatskleisk paslapčių iki pietų, per pietus būtinai išmesiu, labai noriu pasitikrinti ar teisingos kortos man krenta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as irgi biski veliau ismesiu tuo klausimu kortytes ir matricai 4u.gif daba nespeju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2012 01 18, 19:57)
Ko nariuotakojis padaras nori iš Žvaigždėtos?
Įsimylėjėliai-Pentaklių 3-Taurių 7
Koks jo tikslas?
Kardų 3.

Pagal tas kortas sakyčiau, kad tas tipas daugiau 'dirba' ant to, kad per Žvaigždėtą pakenkti/įskaudinti kitą asmenį g.gif ir sakyčiau, kad net jis pats visko, ką daro nesuvokia - čia gi prikrito ir 7 taurės, Matricai apv. XX, XVIII, apv. VI...faktas, kad jo veiksmai labai nešvarūs, ar kažkaip kitaip amoralūs, kurių pasekmės gb lb skaudžios, kai viskas išlįs į paviršių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2012 01 19, 10:08)
Pagal tas kortas sakyčiau, kad tas tipas daugiau 'dirba' ant to, kad per Žvaigždėtą pakenkti/įskaudinti kitą asmenį g.gif ir sakyčiau, kad net jis pats visko, ką daro nesuvokia - čia gi prikrito ir 7 taurės, Matricai apv. XX, XVIII, apv. VI...faktas, kad jo veiksmai labai nešvarūs, ar kažkaip kitaip amoralūs, kurių pasekmės gb lb skaudžios, kai viskas išlįs į paviršių g.gif

Būtent pagal ką sprendi, kad PER Žvaigždėtą? g.gif
Atsakyti