Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 18, 14:51)
Norit pasibovyt? Yra toks vienas padaras baisiai keistas, niekaip nesuprantu ko anam reikia iš manęs g.gif Gal idėjų pametėsit? Ko anas nariuotakojis nori? g.gif  g.gif Tikslas jo koks? g.gif

Koks jo tikslas? iškrito vienuolis, (ap)kardų karalienė, lazdų karalienė. Manau tas žmogus yra vienišas ir piktas viduje, tarsi kaip ir negerų tikslų siekiantis, tačiau galbūt jam reikalinga kažkokia emocinė pagalba, todėl jis kaip koks energetinis vampyras ieško tavyje šilumos ir energijos.

Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 18, 22:19)
Na mergytes pasiziurekite ir mane jeigu nesunku ax.gif

Kokie D jausmai man ir kaip mums seksis toliau g.gif ?

kokie jo jausmai? iškrito (ap) lazdų tūzas, (ap) likimo ratas ir mirtis,
kaip seksis toliau? (ap) jėga, kardų IV ir (ap) taurių II.

Manau kad to vaikino širdyje nėra per daug šilumos tau, kažkokia praeitis jam turi neigiamos įtakos, man atrodo jis dabar kažkokioje dreifavimo būsenoje yra, ir turėtų įvykti stiprus vidinis pasikeitimas, kuomet jis "pasveiks" bet klausimas ar jis tuomet bus su tavimi...
Aš interpretuočiau taip, bet mielai norėčiau išgirsti savo kortų interpretavimo kritiką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Raganaitė*: 19 sausio 2012 - 12:55
QUOTE(simoselis @ 2012 01 19, 12:25)
Būtent pagal ką sprendi, kad PER Žvaigždėtą?  g.gif

na, čia man akivaizdžiai matosi trikampis smile.gif po to mąstau logiškai smile.gif
Atsakyti
sad.gif Nuuuuu, joks čia ne trikampis. Tik prisikabino etatinis smegenų pudrintojas, kuriam manęs staigiai reikia su visais mano vaikais, pliusais ir minusais rolleyes.gif Tikėjaus, kad kortos parodys kokią šizofreniją ar paranoidalinę didybės maniją, nes jo norai man atrodo mažų mažiausiai keisti g.gif Kam ten tūzai, meilužiai krito, tai į temą sakykim, nes jis man begaline meile prisiekia doh.gif
Kardų 3 g.gif manyčiau jo širdaskausmis, kad jis vienišas ir nesuprastas yra rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 01 19, 12:54)
kokie jo jausmai? iškrito (ap) lazdų tūzas, (ap) likimo ratas ir mirtis,

Čia tai yra taip, jis pats nežino, ko jam reikia, nepuolu į glėbį tai niršta, paskui atlėgsta, vėl pudrina... Feniksas irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2012 01 18, 19:57)

Pagal gūglį tai duosiu tau patarimą (fo fry): atėjo laikas apsispręsti, įsiklausyti, ko nori tavo širdis ir parodyti save iš geros pusės.  cool.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Man jis šimtą metų nereikalingas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 19 sausio 2012 - 15:53
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 19, 15:41)
sad.gif Nuuuuu, joks čia ne trikampis.

biggrin.gif nu biški gal yra tas trečias asmuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2012 01 19, 15:46)
biggrin.gif nu biški gal yra tas trečias asmuo  biggrin.gif

Manęs ten nepainiokice schmoll.gif Jeigu dar yra koks dvikampis aš jame dalyvaut nesiruošiu schmoll.gif schmoll.gif O šiaip galimas dalykas, kad jis čia nori pasirodyt prieš ką nors, pademonstruodamas kaip puikiai jis kažką susirado mastau.gif Turėjau tokia mintį, kad jis čia skiedžia savanaudiškais tikslais rolleyes.gif
Papildyta:
Šiaip tai mane gan stipriai nervina tokia dovana, ant galvos nukritusi. Atsirado, ir mano, kad labai jau čia man reikalingas ir aš mesiu viską ir lėksiu į pasaulio kraštą g.gif Stengiuos nebendraut, ale vis gaunu kokį linksmalaiškį, kad jis pas mane į svečius ruošias scare.gif O anas gal jaučias durniaus vietoj mastau.gif Nežinau, vien žo neadekvatus kažkoks.... Tai myli, tai pyksta, kad aš nemyliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va, kortos į temą, nes ten, tai visokių jausmų ir atspalvių yra biggrin.gif
Atsakyti
Nu kaip susinervinau,jau ipusejus analizuoti buvau kortas tu,kurios man mete kortas ir pele nuslydus X paspaude ir isjunge viska doh.gif Zodziu,vis tiek dar karta aciu istraukusioms man kortas.Pa mane pacia krito visos 6 blogos kortos,labai gaila,kad norimo darbo negausiu,bet,vis tiek,viltis durniu motina doh.gif
Ai,paklausiau kortu ka daryti,kad gauciau norima darba?Krito irgi baisios,tai sunku aiskinti.
7 Lazdos ir papildoma jai-2 Kardai(a.),2 Lazdos ir Magas(a.),Kardu Karaliene(a.) ir 6 Kardai...Beje,viska sudejus,gaunasi 18-Menulis,tiesa?
Zodziu,turiu tureti aiskia savo nuomone,labai ja ginti,issakyti savo nuomone,buti karingai ir tvirtai savo apsisprendime ir buti sazininga,kad sudaryciau gera nuomone.Labai reikia buti gudriai,viska girdeti ir matyti,nepaslysti,kad isliktu pasitikejimas manimi...Nusiraminti ir nelaukti nesveikai sunkiu klausimu,atsipalaiduoti kiek ymanoma daugiau,nes antraip pati sau kisiu koja.Reik labiau pasitiketi savimi ir moketi tai pateikti,nes viskas gali buti ir mano rankose.Susikaupusi isdestyti argumentus,kodel jiems manes gali reiketi,kodel noriu dirbti si darba,nepasiduoti,jei bandys isjuokti ar klausysis su sypsena veide...Zodziu,nekreipiant demesio i nieka,nagais ragais kabintis i tai,ko trokstu...Labai ydomu,gal labiau patyrusios pasakys,kaip labai gryba pripjoviau.Nes,kad pripjoviau tai tikrai,sugebejau is blogu kortu gerai issivartyti lotuliukas.gif Bet,vis gi,bukim realistai,menulis ant galo vis tiek nieko gero nezada doh.gif
Tad,dabar paziuresiu jums.

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 01 18, 16:51)
Norit pasibovyt? Yra toks vienas padaras baisiai keistas, niekaip nesuprantu ko anam reikia iš manęs Gal idėjų pametėsit? Ko anas nariuotakojis nori? Tikslas jo koks?

Beje,ko jis nori is taves ir koks jo tikslas-cia ne tas pats rolleyes.gif
zodziu,ko jis is taves nori: Magas(a.)ir jam papildoma Lazdu Riteris,XXI Pasaulis ir 3 Taures(a.),9 Kardai ir Kardu Tuzas(a.) g.gif
Hmm...Na,apverstas Magas rodo,kad vis gi,Sublime buvo teisi-jis turi kazkokiu nesvariu keslu.Noretu jis tave kazkuo sugundyti,suvilioti,turbut tau pateike jau koki pasiulyma?Nzn,kazkoks nestabilus man tas zmogus.Realiai,kaip ir ziuri i tave kaip i grazia moteri,noretu nusiraminti dusioj,o gal ir nurimsta budamas salia taves,arba,tiesiog masto,kad tu jam kazka gali padeti igyvendinti,buti naudinga,bet tuo paciu ir apie sexiuka intensyviai galvoja.Apie daug ka galvoja-nori ir komforto,ir pinigu,bet kaip ir nieko nedaro,toks tuscias kazkoks jis man...Biski apsestas,neurotiskas,saugokis tu jo,gali negaves ko nori ir pulti tave(nebutinai tiesiogiai-fiziskai smile.gif )Nes galutinai jam teks nusivilti,kad viskas nesiseka,voiskas ir visur negerai.Gaila man jo unsure.gif Jm ryskiai reikia labai greitai susivokti savyje...O,kad prigazdinau biggrin.gif Kas paciai krito,parasyk.Ir interpretacija,prasytume,labai ydomu mirksiukas.gif

QUOTE(matrica_2 @ 2012 01 19, 00:19)
Na mergytes pasiziurekite ir mane jeigu nesunku

Kokie D jausmai man ir kaip mums seksis toliau  ?

Kokie D jausmai tau?Kardu Karaliene,10 Tauriu ir VII Vezimas
Kaip jums seksis toliau?Kardu Pazas(a.),XVI Bokstas,4 Kardai

Nu nepyk,Matrica,kazkokia mistika pas mane,tokia graz,netgi stulbinanti pradzia,o galas tai ka as zinau biggrin.gif Zodziu,jo jausmai tau patys graziausi,pati matai is kortyciu,turbut ne komentaro nereikia,o del ateities....Kazkas jam nutiks.Kazkas blogo ir netiketo.Ar jam,ar jo aplinkoje kazkas,po ko jis jau nieko nenores nei matyti nei girdeti,tik atsiriboti nuo visko unsure.gif Arba tiesiog staigiai suvoks,kad nieko nesuvokia,nebesusivokia savyje ko jis nori ir ko jam reikia,ko pasekoje nori buti laaaabai atsargus.Keistas zmogelis,dabar noriu,veliau-nebezinau ax.gif Lauksim pasakojimo kaip jums sekasi wink.gif Kas paciai krito? wink.gif
Papildyta:
O,jau komentarai yra,kai rasiau,nieko neskaiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 19, 16:08)

Nestabilus ir yra dry.gif Žino, kad pas mane vaikai, šeima, visvien nesąmones siūlo... O apie nusiraminimą, dabar prisiminiau biggrin.gif Buvau pamiršus, mhm pasakojo kaip jam ramu šalia manęs, kokia aš taikos ir meilės pasauliui pilna lotuliukas.gif Gėrio įsikūnijimas lotuliukas.gif
Taigi va, turėkit omeny, kad aš angelas smoke.gif
Atsakyti
Galit ir ant manęs pasipraktikuoti mergaitės smile.gif Ką aš veiksiu vasario paskutinį savaitgalį ir kaip man seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2012 01 19, 18:17)
Galit ir ant manęs pasipraktikuoti mergaitės smile.gif Ką aš veiksiu vasario paskutinį savaitgalį ir kaip man seksis  4u.gif

Jau siandien pavargau,rytoj istrauksiu,ok?
Atsakyti
QUOTE(Levonce @ 2012 01 19, 16:19)
Jau siandien pavargau,rytoj istrauksiu,ok?

Ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos jums po 4u.gif kurios nepatingejo...

Dabar taip, tikrai grazus jo jausmai yra man.. nieko negaliu sakyti man irgi grazios kortos su juo krinta ir t.t ir rimti ketinimai ir panasiai...

Bet ateitis kokia bus nu laikas parodys, + nezinau ar paciai man jis reikalingas ir ar jis yra tas smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turit noro pažiūrėti kaip išsispręs mano darbiniai reikaliukai, ir kas įvyko, kuom baigsis kieno bus viršus blush2.gif g.gif Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti