Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

mirabele, tai man irgi pabarska kartais smile.gif ale kai paziuriu kitu barskesius smile.gif))))) kiba ner kokio maiselio guzikam sudet, reik aukstai laikyt... o smegenis siknoj

kazi, uz tokius zodzius sitoj temoj turbut mane ismes...
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2012 02 17, 22:59)
mergaites, kaip galvojat, tas kaulo skritulys virs kaklo skirtas kam? siulam laikyt? sagom susidet? ar smegenys ten turi but? as tuom klausimu irgi uzsiduodu retkarciais, palieku retoriniu

Labai patogu diedo kiausus laikyt - nebandei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 17, 23:34)
Labai patogu diedo kiausus laikyt - nebandei? bigsmile.gif

bandziau smile.gif))) praejo smile.gif)) bet ziuriu, kitos dar laiko smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2012 02 17, 23:36)
bandziau smile.gif))) praejo smile.gif)) bet ziuriu, kitos dar laiko smile.gif))

Tigis pas mus mada dabar tokia... kazin ar su Neptunu dar praeis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2012 02 17, 23:46)
Tigis pas mus mada dabar tokia... kazin ar su Neptunu dar praeis... g.gif

mada... nu gerai...
bet toj kaulinej skrabej tikrai neverta
pala, ka su Neptunu? pagalvok, kiek bateliu ir sukienku reikes tiek isgyvent, o prie ko cia Neptunas? prie siuksliu smegenyse?
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2012 02 17, 22:34)
mirabele, tai man irgi pabarska kartais smile.gif ale kai paziuriu kitu barskesius smile.gif))))) kiba ner kokio maiselio guzikam sudet, reik aukstai laikyt... o smegenis siknoj
kazi, uz tokius zodzius sitoj temoj turbut mane ismes...

Kaip neblogai protaujanti, galėtum puikiai Taro įvaldyti mirksiukas.gif
Papildyta:
Sakau, kur aš tave mačiau doh.gif prisipažinsiu - patikrinau biggrin.gif labas dienas (rytas) - seniai besirodei čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2012 02 18, 02:05)
Kaip neblogai protaujanti, galėtum puikiai Taro įvaldyti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sakau, kur aš tave mačiau doh.gif prisipažinsiu - patikrinau biggrin.gif  labas dienas (rytas) - seniai besirodei čia smile.gif

as tai nigaleciau ane? sagos jau nibipades rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2012 02 18, 01:17)
as tai nigaleciau ane? sagos jau nibipades rolleyes.gif

schmoll.gif tau net sagos nebepadės schmoll.gif bandyk kavos tirščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2012 02 18, 02:21)
schmoll.gif tau net sagos nebepadės schmoll.gif bandyk kavos tirščius 4u.gif

na jau cia fantazijos trukums g.gif dumaju dumaju.. kuo cia tokiu uzsiemus g.gif

ir zinai siasia tu mani iskaudinai iki sirdies gelmiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirabele: 18 vasario 2012 - 01:25
QUOTE(tolima @ 2012 02 17, 21:59)
mergaites, kaip galvojat, tas kaulo skritulys virs kaklo skirtas kam? siulam laikyt? sagom susidet? ar smegenys ten turi but? as tuom klausimu irgi uzsiduodu retkarciais, palieku retoriniu

Aš tai ten visokias maisto atliekas metu, kai gaminu rolleyes.gif Nū kaip patogu wub.gif , nereikia niekur žingsnuot, liko agurko galas, švys viršun, kapūsto kotas nereikalingas- ausin tik cinkt rolleyes.gif rolleyes.gif Rekomenduoju didis.gif
Atsakyti

Sakau, kur aš tave mačiau doh.gif prisipažinsiu - patikrinau biggrin.gif labas dienas (rytas) - seniai besirodei čia smile.gif
[/quote]

feiskontrola praejau... laba diena smile.gif

zvaigzdeta, o Tau neiskrenta maistelis? man tai ten neuzsilaiko, kazkokia skyle yra, meti meti, o viskas kiaurai dingsta
Atsakyti
QUOTE(tolima @ 2012 02 18, 11:55)

zvaigzdeta, o Tau neiskrenta maistelis? man tai ten neuzsilaiko, kazkokia skyle yra, meti meti, o viskas kiaurai dingsta

Užsandarint reikėtų unsure.gif Visas skylutes, ypatingai esančias apačioj, pro jas ir vyksta didysis nutekėjimas. Bet pati gali netinkamai apsižiūrėt iš apačios g.gif Gal į kokį žynį kreipkis rolleyes.gif Anie, girdėjau, vaikštantys įvairių skylių ir aurų plyšimų detektoriai rolleyes.gif
Atsakyti