sventu vietu neverta demostruot prasalaiciams zyniu vardu
QUOTE(tolima @ 2012 02 18, 12:09)
matai... didysis nutekejimas.... hm, o galvojau, kai laisvai oras cirkuliuoja, tai mano cakros alsuoja

Klysti žmogiška
čia turi omeny šeštą akį?
(klausimą papildau iliustracija)
Tolima tai kur prapuolus buvai?
tiek laiko..
Sveikos merginos
Cia labai tylu ir ramu pas mumis.. Gal kuri nori pasipraktikuoti ir pasiziureti koks man nusimato vakaras?
Cia labai tylu ir ramu pas mumis.. Gal kuri nori pasipraktikuoti ir pasiziureti koks man nusimato vakaras?
QUOTE(matrica_2 @ 2012 02 24, 16:45)
Sveikos merginos
Mhm, tylu kotais labai
Bandau:
Manau, kad kažkas kažkur siūlė nueit pasižmonėt, bet kažko dvejojai. Lyg ir norėjai, bet rankinį kažkas užtraukė
Sveikos
Kokia skaitai knyga?
As skaitineju Michelson,jei kalbam apie Taro.. Nu niekaip negaliu as ja atsidziaugti
hmz buvau isejusi tikrai paszizmone, turejau nauja pazinti tai butu manau tai ir parode ir t.t
QUOTE(tolima @ 2012 02 25, 14:39)
niekas nesipraktikuoja? turbut tik profesura cia susirinkus, jau Tu, Matrica, pasisakyk geriau, ka vakar veikei.
Mirabele, Sublime, neprapuolus niekur as, knyga skaiciau
Mirabele, Sublime, neprapuolus niekur as, knyga skaiciau
Kokia skaitai knyga?
QUOTE(simoselis @ 2012 02 25, 17:55)
Mhm, tylu kotais labai
Bandau:
Manau, kad kažkas kažkur siūlė nueit pasižmonėt, bet kažko dvejojai. Lyg ir norėjai, bet rankinį kažkas užtraukė
. Kad ir ką pasirinkai, pasielgei tinkamai. Gal nutraukei santykius su kažkuo? 
Bandau:
hmz buvau isejusi tikrai paszizmone, turejau nauja pazinti tai butu manau tai ir parode ir t.t
QUOTE(matrica_2 @ 2012 02 25, 21:18)
Krito Mirtis. Dėl to ir parašiau, kad kažką turėjai pabaigt (kad pradėtum). O koks emocinis fonas buvo - dvejojai eit ar ne?
QUOTE(simoselis @ 2012 02 26, 11:41)
Krito Mirtis. Dėl to ir parašiau, kad kažką turėjai pabaigt (kad pradėtum). O koks emocinis fonas buvo - dvejojai eit ar ne?
Neee...isvis nedvejojau, o samojingai ta pati priemiau
Sveikos
Nezinau ar galima cia paskelbti ar ne... bet gal kuriai idomu ir pasirodys reikalinga..
Parduodu Taro kortas nauja kalade, supakouta, nepradaryta dezute ir t.t
"
Parduodu nes jau turiu tokias
Ivyko mazytis nesusipratimas... Pati esu jomis labai patenkinta... Jei kad AZ siaip domintu gal net ir keitimas i kitas kortas, aisku nenutriususias
Galerija
Nezinau ar galima cia paskelbti ar ne... bet gal kuriai idomu ir pasirodys reikalinga..
Parduodu Taro kortas nauja kalade, supakouta, nepradaryta dezute ir t.t
Parduodu nes jau turiu tokias
Čia Kazanovos?