Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 08 09, 10:52)
Požūrėkimė i visa tai filasofiškai.... Jei buri iš Nostradamuso notraukos.... rolleyes.gif

Čia nėjo kalba apie prieš kelis amžius darytas nuotraukas norint pažvelgti į ateitį biggrin.gif O filosofiškai tai į viską galim pažvelgti rolleyes.gif
Atsakyti
Labai liudna ir sunku skaityti apie zmoniu pasitikejima burimais. Nes pati buvau i ta pati iklimpus ir zinau kur tai veda. Ka manote apie dvasini pasauli? Ka manote kaip Dievas ziuri i tai, jog tikite ne Juo, o tuo, ko jis nekencia? Kalbu visiskai ne pasmerkimui, bet tvirtai zinodama ka burtai daro su musu valia, pasamone, tikejimu...Ar zinote, jog tai nuodeme? Ar zinote, kad burejos tikrai pasako tiesa, bet kokia dvasia uz to stovi.? Tikedamos burtais isileidziate i save piktaja dvasia, net jei tuo netikite. Ir veliau zmogui darosi labai bloga tik jis nesupranta del ko. Jei yra Dievas yra ir piktasis, kuris taip ir laukia neatsargiu zingsniu, savo valios atidavimo jam. Tik malda ir atgaila gali isgelbeti nuo to smalsumo ateities zinojimo. O jei tiketumete Viespaciu Kristumi nereiketu jokiu burtu, magiju, zodiaku, nes Jis atsakytu i visus jusu klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Kuzika @ 2012 08 12, 22:40)
Ka manote kaip Dievas ziuri i tai, jog tikite ne Juo, o tuo, ko jis nekencia?

Mano ziniomis, Dievas neturi neapykantos jausmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pallade @ 2012 08 12, 22:47)
Mano ziniomis, Dievas neturi neapykantos jausmo biggrin.gif

Ka tu zinai irnesakyk.gif yra kas uz tave daugiau zino laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2012 08 12, 23:00)
Ka tu zinai irnesakyk.gif yra kas uz tave daugiau zino laugh.gif

sorry sorry sorry, nesupratau su kuo kalbejau biggrin.gif
Atsakyti
Turi neapykantos jausma nuodemei ir meile zmogui. Jis niekada zmogaus netapatina su nuodeme.
Atsakyti

Mane stebina, kai Dievui pripaišo tokius nedieviškus jausmus kaip neapykanta. doh.gif Atsibuskit, vadinamieji tikintieji. Dievas yra Meilė, o neapykanta priklauso visai kitam poliusui.
Dėl Dievo Meilės... smile.gif galvokit ką galvojat.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 13 rugpjūčio 2012 - 11:08
QUOTE(Kuzika @ 2012 08 13, 10:41)
Turi neapykantos jausma nuodemei ir meile zmogui. Jis niekada zmogaus netapatina su nuodeme.

Važiuojat į lankas 4u.gif Ir jei pati esat "labai tikinti", nebūtina savo "tikėjimo" prikišti kitiems smile.gif
Atsakyti
Gi Dievas nieko nebaudžia... o kortos nieko nelemia,jos tik konstatuoja,tai,kas jau vyksta,ir kokie galimi šios dienos tęsiniai (ateitis). Žmogus visad gali keisti savo gyvenimą ir ateitį smile.gif Protingai jomis besinaudojantis žmogus tik padės sau, išvengs klaidų, o ne nulems savo likimą.
Atsakyti
Mano manymu, pagrindinis nesusikalbėjimas yra dėl to, kad lietuvių kalboje nėra konkretaus žodžio, apibūdinančio kortų skaitymą. Naudojami "būrimas", "burti" daugeliu atveų sukelia neigiamas asociacijas ir tai suprantama, tačiau kortų dėstymas ir jose užkoduotos informacijos perskaitymas, interpretavimas tai nėra burtai. O kadangi labai žmogiška bijoti to, kas yra nežinoma, taip ir gaunasi.
O teiginys "Dievas nekenčia", nesvarbu ko, iš viso yra absurdas, man keista, kaip giliai tikintis, kaip pati teigia, žmogus, gali nežinoti, kad Dievas su neapykanta neturi nieko bendro.
Atsakyti
as manau jei dievas turi ka nors bendro su jausmais ir emocijomis, vadinasi turi bendro ir su neapykanta.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2012 08 13, 13:06)
Mano manymu, pagrindinis nesusikalbėjimas yra dėl to, kad lietuvių kalboje nėra konkretaus žodžio, apibūdinančio kortų skaitymą. Naudojami "būrimas", "burti" daugeliu atveų sukelia neigiamas asociacijas ir tai suprantama, tačiau kortų dėstymas ir jose užkoduotos informacijos perskaitymas, interpretavimas tai nėra burtai. O kadangi labai žmogiška bijoti to, kas yra nežinoma, taip ir gaunasi.
O teiginys "Dievas nekenčia", nesvarbu ko, iš viso yra absurdas, man keista, kaip giliai tikintis, kaip pati teigia, žmogus, gali nežinoti, kad Dievas su neapykanta neturi nieko bendro.

drinks_cheers.gif Labai teisingai aprašei drinks_cheers.gif thumbup.gif
Blue Rose, jei bent kiek žmogus būna pasidomėjęs vienokiom ar kitokiom mantinėm sistemom, tas net tokio žodžio būrimas nebenori vartoti. 4u.gif
O dėl Dievo neapykantos tai... nėr net ką sakyt. unsure.gif
Atsakyti