Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XX

Na čia dar kaip kiekvienas mokės pasinaudoti, kortomis ir jų teikiama infromacija, jeigu jau esi durna ir tik moki save programuoti ir įsiteigti tai nieko gero, tuomet kortos tavo likimą kuria, o ne tu pati..Todėl ne kvailiems žmonėms kortos yra skirtos smile.gif wub.gif Pvz aš labai džiaugiuosi, kad išmokau burti ir tai yra talentas, nes tikrai ne bet kas gali ir sugeba išmokti interpretuoti ir mokėti pasinaudoti kortų patarimais.... O kad kortas delioti ir traukalioti sugeba bet kas- faktas- bet gerai jas suprasti- talentas.. Daug turiu pažįstamų, kurios kaip ir aš susidomėjo TARO sistema, tačiau jos kortų skaityti nesugeba, nores reikšmes žino.... smile.gif

Gal kas norės praktikos, pakomentuosiu....

Ką žmogus R galvoja apie mane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 15 rugpjūčio 2012 - 12:41
QUOTE(matrica_2 @ 2012 08 15, 13:09)
Na čia dar kaip kiekvienas mokės pasinaudoti, kortomis ir jų teikiama infromacija, jeigu jau esi durna  ir tik moki save programuoti ir įsiteigti tai nieko gero, tuomet kortos tavo likimą kuria, o ne tu pati..Todėl ne kvailiems  žmonėms kortos yra skirtos smile.gif  wub.gif  Pvz aš labai džiaugiuosi, kad išmokau burti ir tai yra talentas, nes tikrai ne bet kas gali ir sugeba išmokti interpretuoti ir mokėti pasinaudoti kortų patarimais.... O kad kortas delioti ir traukalioti sugeba bet kas- faktas- bet gerai jas suprasti- talentas.. Daug turiu pažįstamų, kurios kaip ir aš susidomėjo TARO sistema, tačiau jos kortų skaityti nesugeba, nores reikšmes žino.... smile.gif

cia tikriausiai mane turi minty laugh.gif as manau daug kas priklauso nuo uzsivedimo kortomis. Kiti gyvent be kortu negali, kaip klausimas, taip momentaliai atsakymas. Kita dalis zmoniu viskuo domisi, bet ne iki galo, greit perdega.. as is ju laugh.gif
Atsakyti
Matrica 2, ištraukiau
Atsiskyrėlis
pentaklių6
Saulė
Galvoja, kad esi brandi asmenybė. Mėgstate pabūti vienumoje, tačiau atvira ir linksma bendraudama su žmonėmis. Esate geros širdies ir noriai padedate prašantiem pagalbos, sąžininga ir teisinga 4u.gif
Lauksiu komentaro 4u.gif
Atsakyti
Vojezau toki komentara inpyliau taciau nenusispaude....

Hmz manau, kad kortos teisingai parode.. The hermit greiciausiai pasireiske taip, kad as visa laika su tuo zmogumi kaip susitinku bunu lbai rami, tyli ir mazai sneku tai gal galvojo, kad esu kukli ir santuri prie viso sito...Parodė mano kuklumą veikiausiai smile.gif Saule gal kaip ir tu sakai kad zino, kad as draugiska esu labai miela ir maloni.. dabar galvoju del tu 6 pentakliu.. Veikiausiai jie ir parode mano dosnuma, nes tas zmogus gavo nuo manes dovanu ir nekarta bigsmile.gif
Atsakyti
labai nenugrybavau 4u.gif dėl Atsiskyrėlio dar norėjosi sakyt, kad labiau mėgsti vienatvę, bet Saulė tam nepritartų smile.gif
Atsakyti
Nebesusikalbu su kortom, o gal tik man taip atrodo? verysad.gif
Kaip M seksis darbo pokalbis?
Taurių karalius-Lazdų 7-Mėnulis.
Maniau, kad bus daug konkurentų ir reikės pakovoti dėl tos darbo vietos, o rezultatas labai neaiškus ("mes jums paskambinsim" ir pan.).
O iš tikrųjų, tai buvo vienintelis kandidatas ir darbą reikės pradėti jau po savaitės g.gif
Atsakyti
Simoseli, kazkokios povandenines sroves ten vis tik yra. Gal veliau paaiskes?
Atsakyti
Tai žinoma, kuo toliau į mišką, tuo riebesni partizanai, bet... norėčiau komentarų - ar teisingai supratau, nes gal kažko vistik nepamačiau g.gif
Atsakyti
Laba diena. Nelengvas apsisprendimo momentas, gal kas pagelbėsite 4u.gif
Jei plaukimo treniruote lankyti pas trenerį vyrą iškrito:
kardų tūzas, Jėga, Vežimas. Patarimas-Saikingumas.
Tai būtų nelengvas konfliktų ir kovų laikas. Norint pasiekti tikslą prireiks asmeninės drąsos ir drausmės, bet sunkumai būtų nugalėti. Vežimas gal rodytų, jog atsiras svarstymai tarp noro mesti ir tęsti? g.gif O gal rodo ne vidinius prieštaravimus, o konfliktą su treneriu? g.gif

Jei plaukimo treniruotes lankyti pas trenerę moterį, iškrito:
Paskutinis teismas, taurių pažas, Bokštas. Patarimas-kardų 9
Šitos kortos man kelia abejonių dėl trenerės-moters g.gif Ir ta kalavijų 9 nelinksmai nuteikia, nors kaip tik rinktųsi moterį g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-AUJA- @ 2012 09 03, 08:11)
Laba diena. Nelengvas  apsisprendimo momentas, gal  kas pagelbėsite 4u.gif
Jei plaukimo treniruote lankyti pas trenerį vyrą iškrito:
kardų tūzas, Jėga, Vežimas. Patarimas-Saikingumas.
Tai būtų nelengvas  konfliktų ir kovų laikas. Norint pasiekti tikslą prireiks asmeninės drąsos ir drausmės,  bet sunkumai būtų nugalėti. Vežimas gal  rodytų, jog  atsiras svarstymai tarp noro mesti ir tęsti? g.gif  O gal rodo ne vidinius prieštaravimus, o konfliktą su treneriu? g.gif 

Jei plaukimo treniruotes lankyti pas trenerę moterį, iškrito:
Paskutinis teismas, taurių pažas, Bokštas. Patarimas-kardų 9
Šitos kortos  man kelia abejonių dėl trenerės-moters g.gif  Ir ta kalavijų 9  nelinksmai nuteikia, nors  kaip tik rinktųsi  moterį g.gif

4u.gif

Pirma varianta per niuriai pamatei - puikios kortos krito vyrui treneriui. Kodel kardu tuze (tiesioj pozicijoj,kaip suprantu) tu iziuri konflikta? Kaip tik jis rodo, kad treneris ar jo treniruotes bus pilnos kurybos, iniciatyvos, gal kazkokiu nauju metodu vienu zodziu - tikrai ne liudnos smile.gif Na o kitos kortos zada tiktai geri (globaliaja prasme) - gal pageres sveikata, gal atsikratysi kazkokiu kompleksu, gal bus kazkokia situacija, kur tau labai pravers sitos treniruotes. O ir dideliu vidiniu priestaravimu as cia neiziureciau. Vezimas kaip tik kalba, kad sios treniruotes su siuo zmogum, tau suteiks pasitikejimo savimi, galbut naujo poziurio formavimasi, kas bus pradzia kazkokios problemos issprendimui. Na su Jega viskas aisku, kai kalba eina apie sporta, na ir Saikingumas patvirtina kitu kortu informacija - daryk tai ka sumastei ir to deka igysi papildomos asmenines harmonijos smile.gif

Apie moteriai kritusias kortas, nera ko net ir sneket - dar paskandins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2012 09 03, 10:29)
Apie moteriai kritusias kortas, nera ko net ir sneket - dar paskandins biggrin.gif

Ačiū, Chiromante 4u.gif
Apie paskandinimą ir man mintis buvo šmėkštelėjus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -AUJA-: 03 rugsėjo 2012 - 09:56
issitraukiau kortas su klausimu ka man daryt su savo slyksciu kaimynu dabar.
iskrito 7 taures, magas, 4 kalavijai. ir patarimas teisingumas.
tai paziurejusi prisiminiau, kad jis gi man pradzioj siule uz meiluze but juokiais, paskui kartu su anuo vynelio isgert ir as abu pasiulymus atmeciau, hihi tia jis matyt prisimena ir man ant niarvu groja biggrin.gif nu gal ir ne taip, gal tik taip kvailai atrodo man biggrin.gif kaip suprantu geriausias sprendimas det ant sito ir jo vengti visokerioapai. nes teisingumas man lyg liepia racionaliai paziuret i sita situacija - niarvu guza.
Atsakyti