Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

Man nepadėjo niekas, nei antibijotikai, nei plovimai. Vienintelis purškalas Dymist, tik pradėjus purkšti akivaizdus pagerėjimas, nesuprantu kodėl Loristai nelinkę jo išrašyti. Kai pasakiau, kad tik tas purskalas padeda, sako tai ir purskit, kolegei taip pat tik jis padėjo. Gana brangus apie 100 lt. bet svarbiausia padeda.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2014 07 15, 14:14)
Man nepadėjo niekas, nei antibijotikai, nei plovimai. Vienintelis purškalas Dymist, tik pradėjus purkšti akivaizdus pagerėjimas, nesuprantu kodėl Loristai nelinkę jo išrašyti. Kai pasakiau, kad tik tas purskalas padeda, sako tai ir purskit, kolegei taip pat tik jis padėjo. Gana brangus apie 100 lt. bet svarbiausia padeda.

Nelinkę rašyt, nes čia steroidai, nuo jų atrofuojasi nosies gleivinė ir ttt.
Atsakyti
Sveiki, ilgai vargau su sia liga išbandziau ziauriai daug vaistu, antibiotiku, liaudies medicinos patarimu taciau vis atsinaujindavo ir atsinaujindavo taciau visai atsitiktinai atradau vaistus ne antibiotikus kurie buvo kaip stebuklas man, gaila bet siu vaistu lietuvoje nera gal del to kad jie efektyvus ir tiesiog vaistinems butu mazas pelnas, man ju parveze draugas is Baltarusijos jeigu kas nors susiduriate su sia liga ir niekaip negalite jos atsikratyti rasykite emilijalep@gmail.com padesiu kuo galesiu nerealus vaistukai aisku nepigus bet efektyvus. thumbup.gif
Papildyta:
Sveiki, ilgai vargau su sia liga išbandziau ziauriai daug vaistu, antibiotiku, liaudies medicinos patarimu taciau vis atsinaujindavo ir atsinaujindavo, taciau visai atsitiktinai atradau vaistus, ne antibiotikus, kurie buvo kaip stebuklas man, gaila bet siu vaistu lietuvoje nera gal del to kad jie efektyvus ir tiesiog vaistinems butu mazas pelnas, as ju gavau is baltarusijos, jeigu kas nors susiduriate su sia liga ir niekaip negalite jos atsikratyti rasykite emilijalep@gmail.com , nors ir nepigus tikrai efektyvus thumbup.gif
Atsakyti
Tai parašykite visiems kas čia per vaistas.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2014 11 19, 17:01)
Tai parašykite visiems kas čia per vaistas.

drinks_cheers.gif
Tikrai manau nesunku įvardinti, kas per vaistas, nes ir daugiau žmonių turi galimybę iš Baltarusijos atsivežti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jungiuos ir as i Jusu buri blush2.gif O viskas prasidejo nuo siokio tokio gerkles paskaudejimo ryte ir uzgulusios ausies... Nuejau pas poliklinikos LOR'a galvodama, kad sieros kamstis ausy.. Ji taip atmestinai paziurejo, israse lasiuku ir liepe daryti praputimus (uzkimsus nosi pust ora, kad "iseitu" per ausis). O pasirodo (kai pradejo tik blogeti, uzgule abi ausys, pradejo jose trasketi nuejau pas kita, kompeteteinga LORa) man sinusitas. Ir dar komplikuotas, nes praputinedama visa geri sustumiau i ausu kanalus. Sinusitas pas mane irgi netipinis - su tekejimu i gerkle. nosimi prakvepuoju puikiai, o vat viskas giliau. Geriu antibiotikus, 2us (pirmus pakeite stipresniais kai sugerus 3 dienas nekiek nepagerejo). bet ausis visdar uzgulus, toks nemalonus tempimas joje, traska kai ziovauju, ryju (nei skauda nei ka, bet labai vargina). Dienos metu atrodo nieko, bet vat ryte tai atsibundu su sloga ir uzburkus visa sad.gif Butu tipinis sinusitas - bandyciau kompresus detis ir t.t. O vat cia net nezinau ka daryt doh.gif Geriu antibiotikus, sinupreta, pleciancius vaistukus (antialerginius) ir nieko negeriau per savaite doh.gif doh.gif doh.gif O uz menesio man atostogos doh.gif ilgas ir varginantis skrydis ir t.t. Bijau, kad per ta prakeikta sinusita negalesiu niekur skrist verysad.gif
Ir siaip, ar turejote kas sinusita "kritusi" ir i ausu kanalus. Kaip gydetes tokiu atveju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2014 12 03, 17:52)
Sveikos  4u.gif

Jungiuos ir as i Jusu buri  blush2.gif  O viskas prasidejo nuo siokio tokio gerkles paskaudejimo ryte ir uzgulusios ausies... Nuejau pas poliklinikos LOR'a galvodama, kad sieros kamstis ausy.. Ji taip atmestinai paziurejo, israse lasiuku ir liepe daryti praputimus (uzkimsus nosi pust ora, kad "iseitu" per ausis). O pasirodo (kai pradejo tik blogeti, uzgule abi ausys, pradejo jose trasketi nuejau pas kita, kompeteteinga LORa) man sinusitas. Ir dar komplikuotas, nes praputinedama visa geri sustumiau i ausu kanalus. Sinusitas pas mane irgi netipinis - su tekejimu i gerkle. nosimi prakvepuoju puikiai, o vat viskas giliau. Geriu antibiotikus, 2us (pirmus pakeite stipresniais kai sugerus  3 dienas nekiek nepagerejo). bet ausis visdar uzgulus, toks nemalonus tempimas joje, traska kai ziovauju, ryju (nei skauda nei ka, bet labai vargina). Dienos metu atrodo nieko, bet vat ryte tai atsibundu su sloga ir uzburkus visa sad.gif Butu tipinis sinusitas - bandyciau kompresus detis ir t.t. O vat cia net nezinau ka daryt  doh.gif Geriu antibiotikus, sinupreta, pleciancius vaistukus (antialerginius) ir nieko negeriau per savaite  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O uz menesio man atostogos  doh.gif ilgas ir varginantis skrydis ir t.t. Bijau, kad per ta prakeikta sinusita negalesiu niekur skrist  verysad.gif
Ir siaip, ar turejote kas sinusita "kritusi" ir i ausu kanalus. Kaip gydetes tokiu atveju? blush2.gif

Man padėjo vienintelis Dynamist, pasikonsultuokit su gydytoju, gal ir jums verta pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2014 12 04, 13:03)
Man padėjo vienintelis Dynamist, pasikonsultuokit su gydytoju, gal ir jums verta pabandyti.

Pagooglinau, net nerandu info apie tokius vaistus g.gif
Atsakyti
Ar kas nors ką nors girdėjote apie apie balioninę sinusų plastiką (angl. balloon sinuplasty), kai įvedamas zondas su balionu į sinusą ir spaudimo būdu išplatina kanalą bei išplauna sinusą. pasižiūrėkit google. Ir nereik nieko pradurinėti.

Ar yra kokia klinika, kuri tai Lietuvoje galėtų pasiūlyti?
Atsakyti
Mielieji, vargsantys nuo sinusito! Paprastas, bet neprastas receptukas. Lygiom dalim sumaišykit medaus, smulkinti česnako ir sviesto( tikro, ne riebalų mišinio) ir su paruošta košele išsitepkite kaktą, kojų padus( geriau išmirkytų šiltame vandenyje). Tada į šiltas vilnones kojines ir po anklode. Aš dar po padais klojau celofano kad kojinės neišsiteptų. Taip galima daryti nakčiai ir dieną prigulti pokaičio. Ppirmas 2-3 dienas nosis varvės nerealiai, o po to pamažu bėdos baigsis. Sėmės ir būkit sveiki. Man ir mano pažįstamiems padėjo, tikiuosi, kad ir Jums pagelbės.
Papildyta:
Pamiršau oarašyti, kad kaktą taip pat reiktų užsirišti skarele.
Atsakyti
Sveiki,
prisijungiau ir aš prie jūsų..Visus tekėjimus iš nosies, ausų, dantenų, akiduobių, kaktos skausmus jau ištvėriau, 10 dienų su antibiotikais, dabar liko bendra prasta savijauta vis dar skausmas prie nosies po akimis ir žinoma galvos ir nežmoniškai daug skreplių gerklėje, ypač pavalgius, ar išgėrus karštos arbatos prasideda atsikosėjimo "ritualai". Pas daktarus eiti turiu fobiją, mat visą gyvenimą buvau ligų maišas ir per visą laiką nepamenu apsilankymo pas daktarus,kad kaip kokiam atsilikusiam žmogui nebūtų skaitomi moralai, daktarai pasitinka pikti ir įsiutę, kad atėjai pas juos. Br...baisu net pagalvot, tad mokausi gydytis pati. Be to aš jau gyvenu Anglijoj ir pirmą kartą susidūriau su tokiu rimtu reikalu, iš kurio negaliu išbristi.
Skaičiau, kad daugumai padėjo GeloMyrtol Forte ir Sinupretas? O gal kas bandė karšto alaus?
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasiklausti jūsų, kai skauda galvą dėl sinusito, kokie vaistai nuo skausmo padeda?

Aš tiksliai nežinau ar man sinusitas, bet panašu - skauda galvą labai, ties nosimi, kakta, dabar jau į smilkinius metasi, skausmas sustiprėja pasilenkus, judant. Skausmas spaudžiantis, toks stiprus, kad net ausis kartais užgula. Tiesa, jokios slogos ir, atrodo, jokios temperatūros. Nors nosis kiek pasikišusi, yra gelsvai žalsvų išskyrų.

Atsakyti