Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

QUOTE("Ramune" @ 2015 03 05, 09:26)
Gal kas Kauno Kliniokose galite pasiulyti LOR ? Arba taip Kaune ?

Geriausias lor Kaune Saulius Vaitkus. Dirba klinikose ir privaciai aušros medicinos centre.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2015 03 05, 08:43)
Geriausias lor Kaune Saulius Vaitkus. Dirba klinikose ir privaciai aušros medicinos centre.

Niekad nebuvau ejus i privacia klinika. Man blondinei passkykite: reikia siuntimo i tokia klinika ir ar tai bus automatiskai mokama paslauga ?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2015 03 05, 10:38)
Niekad nebuvau ejus i privacia klinika. Man blondinei passkykite: reikia siuntimo i tokia klinika ir ar tai bus automatiskai mokama paslauga ?

Siuntimo nereikia bus mokama, prieš 4 metus kainavo 100 lt konsultacija, gal dabar ir pabrango. Beje gydytojas juodo jumoro mėgėjas, tai kai kam dėl to nepatinka, bet specas jis tikrai geras
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2015 03 05, 09:54)
Siuntimo nereikia bus mokama, prieš 4 metus kainavo 100 lt konsultacija,  gal dabar ir pabrango. Beje gydytojas juodo jumoro mėgėjas,  tai kai kam dėl to nepatinka, bet specas jis tikrai geras

Na lai jumorauja biggrin.gif . As pas viena jumorista juoda buvau , kaip odos persodinimo operacija dare ....isgyvenau lotuliukas.gif
Kazi imanoma klinikose pas ji papult . Dabar bent nera taloneliu pas ji. Nera taloneliui ir pas ta kur operavausi gyd. Zodziu nezinau ka daryt. Pinigeliu taipo jau ner, kad po 100 ir daugiau mokeciau uz karta ....bet jeigu nebus kas daryt........
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2015 03 05, 11:02)
Na lai jumorauja  biggrin.gif . As pas viena jumorista juoda buvau , kaip odos persodinimo operacija dare ....isgyvenau  lotuliukas.gif
Kazi imanoma klinikose pas ji papult . Dabar bent nera taloneliu pas ji. Nera taloneliui ir pas ta kur operavausi gyd. Zodziu nezinau ka daryt. Pinigeliu taipo jau ner, kad po 100 ir daugiau mokeciau uz karta ....bet jeigu nebus kas daryt........

Nezinau kaip del kliniku, aš tik privaciai pas jį vaikščiojau. O jums dėl sinusito problemos?
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2015 03 05, 10:04)
Nezinau kaip del kliniku, aš tik privaciai pas jį vaikščiojau. O jums dėl sinusito problemos?

Kazkada buvo sinusitas. Isoperavo, kai atidare pamate, kad ir sinusitas ir polypai ir cista buvo. Keli metai buvo gerai. Dabar jau pora metu skauda zanda ir pulingos isskyros. Saltuoju metu paumejimas. Dabar bandysiu pas savo LOR eit gal padarys nosies paseli, net nezinojau , kad toks yra . Ir pas neurologus buvau ir dantis issviete visus. Nu mistika .
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2015 03 05, 11:10)
Kazkada buvo sinusitas. Isoperavo, kai atidare pamate, kad ir sinusitas ir polypai ir cista buvo. Keli metai buvo gerai. Dabar jau pora metu skauda zanda ir pulingos isskyros. Saltuoju metu paumejimas. Dabar bandysiu pas savo LOR eit gal padarys nosies paseli, net nezinojau , kad toks yra . Ir pas neurologus buvau  ir dantis issviete visus. Nu mistika .

Ooo tai istorija visai kaip pas mane. Odontogenines kilmes sinusitas, abiejose pusėse, 3 operacijos. Tik kad man jau loristai padėt nebegalėjo, mane zandikaulistai operavo, 2 kart Kaune Kubilius, trečia kart Vilniuje Baseckas. Siaip ir jums būtų ne pro šalį pas žandikaulių chirurgą pasikonsultuoti, tik tam reikia kompiuterine tamografija turet. Man iki šiol ir žandą paskauda ir sekretas teka istisai ir dar gerklę skauda reguleriai, nes sekretas naktį gerklėje užsistovi.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2015 03 05, 10:15)
Ooo tai istorija visai kaip pas mane. Odontogenines kilmes sinusitas, abiejose pusėse,  3 operacijos. Tik kad man jau loristai padėt nebegalėjo,  mane zandikaulistai operavo, 2 kart Kaune Kubilius, trečia kart Vilniuje Baseckas. Siaip ir jums būtų ne pro šalį pas žandikaulių chirurgą pasikonsultuoti, tik tam reikia kompiuterine tamografija turet. Man iki šiol ir žandą paskauda ir sekretas teka istisai ir dar gerklę skauda reguleriai, nes sekretas naktį gerklėje užsistovi.

Va av ir as jau apie veido ir zandikauliu chirurgus galvojau. Bet sako turi LOR kliniku pas juos pasiusti. O ka dare tie veido chirurgai jums? Kokia priezasti, kad jie operavo?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2015 03 05, 11:18)
Va av ir as jau apie veido ir zandikauliu chirurgus galvojau. Bet sako turi LOR kliniku pas juos pasiusti. O ka dare tie veido chirurgai jums? Kokia priezasti, kad jie operavo?

Priežastis tą, kad pagal tai ką pamatė kompiuterinėje tamografijoje nusprende, kad čia zandikauliu chirurgo darbas, nes reikėjo ir prie dantų lysti. O trečią kart kai operavo tai į santariskese loristai buvo issikviete iš zalgirio klinikos zandikaulista ir bendrų sutarimu nusprendė, kad čia labiau zandikaulistu sritis, nes teko dar ir danties viesune iš vidaus nupjauti ir plombuoti.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2015 03 05, 10:22)
Priežastis tą,  kad pagal tai ką pamatė kompiuterinėje tamografijoje nusprende,  kad čia zandikauliu chirurgo darbas, nes reikėjo ir prie dantų lysti. O trečią kart kai operavo tai į santariskese loristai buvo issikviete iš zalgirio klinikos zandikaulista ir bendrų sutarimu nusprendė,  kad čia labiau zandikaulistu sritis, nes teko dar ir danties viesune iš vidaus nupjauti ir plombuoti.

O tai ka jie tam zandikauliui dare? Ka tiems dantims dare? per pirmas dvi operacija? Man plaukai siausaisi. Ir visos operacijos su narkoze?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2015 03 05, 11:26)
O tai ka jie tam zandikauliui dare? Ka tiems dantims dare? per pirmas dvi operacija? Man plaukai siausaisi. Ir visos operacijos su narkoze?

Visos su narkoze, gramde sinusus, nueme cistas
Atsakyti
Tik grizau is poliklinikos LOR. Pagaliau paeme paseli . Gal dar ir rezonansa days po atsakymu , nes kazka minejo bigsmile.gif
Atsakyti