Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

QUOTE(dangutex @ 2012 01 30, 19:47)
Pasiimk atostogas ir issigulek. Neleisk virusams isibegeti. Sveikateles Tau 4u.gif

Mano darbas, deja, nepalankus atostogoms unsure.gif Leidžia tik tada, kai galima, o galima tik vasarą. Kaip nors. Jei matysiu, kad nekas, nerūpės man nei nubyrėję lt
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 30, 17:28)
Siandien dar nusiunte akusere pasidaryti ehoskopa nemokamai valstybineje poliklinikoje

Man, žinok, nei karto dar nežiūrėjo echoskopu klininkoj, kur prisirašius. Kai pirmą kartą nuėjau, sakau va turiu iš privačios nuotraukytę, kur matosi kada daryta echo, kiek laiko, ir kada numatoma gimdymo data. Kitą kartą nuėjau, tai buvo gal savaitė po genetikų tyrimo, padaviau visus genetikės surašytus lapus ir viskas. Mano gydytoja laikosi nuomonės, kad dažnai nėra ko echo žiūrėti. Tai jei prieš tai būnu žiūrėjus, net netikrina.
Tai gal ir tu pabandyk taip, pasižiūrėsi echo VA ar pas genetikus ir parodysi poliklinikoj nuotraukytą. Man kažkurį kartą VA gydytoja atspausdino iš aparačiuko papildomą info su visais leliaus išmatavimais. Sako -gal tavo gydytojai reikia, o jei reikia galiu ir aprašymą padaryti. Juk ji žino, kad šeimos klinikoj nėščiosios kortelė užvesta, o pas ją į VA ateinu echoskopu pasitikrint.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 01 30, 19:28)
Jau pradejo visokios mintys negeros i galva listi, kad cia del to, kad crinona nustojau vartoti todel dabar  atsilieka verysad.gif

Tai tegul lenda atgal tos negeros mintys. O crinonas juk ne patį vaisių maitina, kad jis augtų ar neaugtų, bet nėštumą palaiko,sąlygas tinkamas padeda sukurti.
Mažiau jaudinkis 4u.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif sakykite merginos, o kaip jums su svorio augimu? nes man priaugo tik koks kilogramas ar pusantro, bet liemuo kazkaip vis sunkiau iziurimas g.gif ..ar cia taip ir turi buti g.gif taip atrodau lyg buciau kokius 5 kg priaugus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 01 30, 19:58)
Kerzaka, su pusiaukele tave  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Pačiai dar nesitiki ax.gif Jei ne vis didejantis pilvukas, bei dūkstantis pilvinukas, iš vis būtų sunku patikėti ax.gif
Per paskutines dvi savaites pilvukas paaugo jau nemažai. Man atrodo, kad dabar kiekvienas jau mato, kad laukiuosi. Nors darbe dar nieks nepriėjo paklausti. Tai arba kolegos labai kuklinasi, arba jiems atrodo, kad gerai pavalgius lotuliukas.gif O svoris tai grįžo į prieš nėtumą buvusį, nes pradžioj buvau numetusi 3 kg. Tai dabar pradiniame lygmeny. Bet skaičiau, kad nuo dabar pradės sparčiai didėti g.gif
Atsakyti
idejau kelias foto is fotosesijos smile.gif

su gera TA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2012 01 30, 19:24)
Viskas bus gerai mirksiukas.gif Mano skaiciukai ir buvo dideli, galvojom, kad du bus, bet taip pat liko tik vienas maziukas/e. As tiesiog manau, kad musu mazuliukai labai stiprus, kad tokius didelius skaiciukus parodo wub.gif Ir zinok as pati gerai jauciuosi smile.gif Linkiu, kad ir tau taip butu 4u.gif
O man kaip tik daugelis mergaite pranasauja smile.gif Pamatysim ar jie teisus ir ka tas aukstas HCG reiskia mirksiukas.gif

Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif
Ne, dabar tikrai nesimylim, jauciu reikia pilnu 12 sav sulaukt, o ir po to ziuresim, turbut bus baisu tongue.gif O kas bus, tai net nespeliosiu, nebent labai aiskiai pati pajausciau..dabar svarbu, kad tik augtu sekmingai 4u.gif
Paguodet del biuletenio. Jei darbe bus pravalas, tai tikrai prasysiuos. Nes man nervai ir nestumas atrodo visiskai nesuderinami dalykai.
Nestumo pazyma, man regis, neprivaloma. Cia tik tam, kad isigaliotu darbo kodekso lengvatos, jei kam tokios aktualios (pvz, stiuardesems, kas naktines pamainas dirba, kad pas gyd darbo metu isleistu ir t.t.). Jei darbe niekas to netiki ir nesupranta, tada tokia pazyma yra istatymas.
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 30, 20:58)

jetus, kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 30, 21:58)
su gera TA thumbup.gif

Gražu wub.gif O pilvukas tai visai nedidukas. smile.gif
Papildyta:
Kerzaka pusė kelio įveikta. Su tuo ir sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 01 30, 20:10)
laba vakara    4u.gif  sakykite merginos, o kaip jums su svorio augimu?  nes man priaugo tik koks kilogramas ar pusantro, bet liemuo kazkaip vis sunkiau iziurimas  g.gif ..ar cia taip ir turi buti  g.gif  taip atrodau lyg buciau kokius 5 kg priaugus  doh.gif

Bonama, taip ir turi buti, man svoris krito iki 12 savaites, o figura keitesi smile.gif smile.gif smile.gif

Labas
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2012 01 30, 20:58)
su gera TA thumbup.gif

l. grazu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 30, 18:40)
Na stai, mergaites, as jau po vizito.

Koks fainas jausmas, tas pirmas zvilgsnis i leliuka wub.gif SU gera TA wub.gif

QUOTE(Bonama @ 2012 01 30, 20:10)
laba vakara    4u.gif   sakykite merginos, o kaip jums su svorio augimu?  nes man priaugo tik koks kilogramas ar pusantro, bet liemuo kazkaip vis sunkiau iziurimas  g.gif ..ar cia taip ir turi buti  g.gif   taip atrodau lyg buciau kokius 5 kg priaugus  doh.gif

as nieko nepriaugusis, o pilvas styro issiputes, skaiciau, kad cia daugiau susije su duju kaupimusi, o ne su gimda, nors 10 savaite jinai jau mazgaud greifrukto dydzio rolleyes.gif o dar lasiniu reike aplinkui mano kazkur pradingusi juosmeni nepadeda schmoll.gif Sako, kad antra karta gimda greicau pleciasi, bet kad as gimdziau pries 12 metu doh.gif realiai galiu apciuopti suapvalejusia gimda wub.gif

Gyriausi ar nesigyria, kad dopleri uzsisakiau mastau.gif nu nepamenu nors uzmusk doh.gif

P.s. priejo MB sako ka rasai, ai sakau nieko idomaus, pradejo skaityti ir sako kas cia buvo technineje apziroje, tu.... sakau dabar ne, bet mes jau buvom 3 kartus hihihi.gif liko vaikinas nesuprates laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 30 sausio 2012 - 22:14
QUOTE(Streamy @ 2012 01 30, 14:08)
n va yra ir pliusu pasirodo 4u.gif

Spaudimas mano vis dar 140/90, bet cia matuojuosi elektriniu, nu nepasitikiu as jais, mB nupirko rankini, ta normalu, tai laukiu kada gris ax.gif  ir nusipirkau doppleri, tai dabar lauksiu kada atsius  rolleyes.gif

mano jau keli men. 130/80, ar cia l.blogai?
gine nieko nesako
ber mano visada budavo aukstesnis
Atsakyti