Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrelio nėštukės

Sveikutes mergytes 4u.gif Net pavargau kol viska perskaiciau biggrin.gif Na ir veiksmas pas jus cia vyksta thumbup.gif Svarbiausia kad dideliu blogybiu niekam nenutiko nestuke.gif Na o mes visa savaitgali sode praleidom. Tik vakar gryzom. thumbup.gif Vaizdai nerealus. Musu merginos (kalytes) prisilakste iki soties. Prisikvepavau tyro oro kad net nestukine sloga sumazejo mirksiukas.gif O is to didelio judesiuku laukimo cirkas jau gavosi. Sekmadieni lenkiausi stalciu atidaryti ir staiga kaip spyre kaskas is vidaus, kad net surikau. blink.gif Neskaudziai, bet kaip profas futbolistas biggrin.gif MB net issigando pribego prie manes ir klausineja, kas nutiko, gal i ligonine vesti .... lotuliukas.gif Po to ramybe. O dabar toks jausmas, kad burbulai pilve plaukioja blush2.gif net nezinau ar cia judesiukai skaitosi ar ne g.gif
Visoms geros dienos 4u.gif geru emociju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sontelis: 31 sausio 2012 - 12:22
QUOTE(Sontelis @ 2012 01 31, 13:21)
Sveikutes mergytes 4u.gif  Net pavargau kol viska perskaiciau biggrin.gif  Na ir veiksmas pas jus cia vyksta thumbup.gif  Svarbiausia kad dideliu blogybiu niekam nenutiko nestuke.gif  Na o mes visa savaitgali sode praleidom. Tik vakar gryzom.  thumbup.gif Vaizdai nerealus. Musu merginos (kalytes) prisilakste iki soties. Prisikvepavau tyro oro kad net nestukine sloga sumazejo mirksiukas.gif  O is to didelio judesiuku laukimo cirkas jau gavosi. Sekmadieni lenkiausi stalciu atidaryti ir staiga kaip spyre kaskas is vidaus, kad net surikau.  blink.gif  Neskaudziai, bet kaip profas futbolistas biggrin.gif MB net issigando pribego prie manes ir klausineja, kas nutiko, gal i ligonine vesti ....  lotuliukas.gif  Po to ramybe. O dabar toks jausmas, kad burbulai pilve plaukioja  blush2.gif  net nezinau ar cia judesiukai skaitosi ar ne g.gif 
Visoms geros dienos 4u.gif  geru emociju  thumbup.gif

Su pirmu spyriu, tai gal futbolistas ir auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 01 31, 11:56)
Man atrodo vakar musu leliukas jau pirmus bumptelejimus parode, man i ranka 2 kartus, o MB teko tik vienas. Nezinau, ar tai tikrai jie buvo, bet jausmas nerealus. Juk taip laukiu

Su pirmais bumt thumbup.gif
Mano mažutėlis vis dažniau duoda suprasti, ka su juo viskas gerai. Jausmas toks, lyg muilo balionai pilve sproginėtų. Verčia šypsoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pasislėpusi, šiandien jau nėra taip blogai. Jaučiuosi kur kas geriau, bet kosulys, sloga vis dar...
Linkiu, kad gulimo rėžimo neprireiktų, galėtum ir pasaugoti save labiau. Ko vyras negali su šluota paskraidyt? O tokiu laiku man irgi mausdavo, bet aš ir judėdavau perpus lėčiau, ir gulėdavau kur kas daugiau.
Užtat dabar tikrai energijos kur kas daugiau, nors pilvas didėja, atrodo, dienom. Po savaitės pamatė sesuo, tai negalėjo patikėt, kad taip greit auga.

Dar apie svorį... teturiu pora kg plius prie buvusio svorio. Bet pastaruoju metu jis kur kas greičiau ir pradėjo kilti, per pusę mėnesio užsiauginau kilogramą.
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2012 01 31, 17:43)
Su pirmais bumt  thumbup.gif
Mano mažutėlis vis dažniau duoda suprasti, ka su juo viskas gerai. Jausmas toks, lyg muilo balionai pilve sproginėtų. Verčia šypsoti  biggrin.gif

Po poros savaitėlių galvosi, kad kamuolį pilve mušinėja biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2012 01 31, 16:46)
Po poros savaitėlių galvosi, kad kamuolį pilve mušinėja  biggrin.gif  wub.gif

Tada jau tikrai neliks jokių abejonių, kad pilve tikrai kažkas gyvena ir jaučiasi kaip namie biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai mergaites siandien nusiteikusios:)
Geros naujienos su tais pirmais spyriais, is kart ir as savo pima prisiminiau 4u.gif, irgi buvo labai keista.
O mane siandien i dekreta jau isleido, visai nesigailiu kad i darba nebereikia, nes taip sunku darbe buti po pietu, taip norisi pogulio ir patinginiauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2012 01 31, 18:10)
Geros naujienos su tais pirmais spyriais, is kart ir as savo pima prisiminiau 4u.gif, irgi buvo labai keista.
O mane siandien i dekreta jau isleido, visai nesigailiu kad i darba nebereikia, nes taip sunku darbe buti po pietu, taip norisi pogulio ir patinginiauti smile.gif

Oi sveikinu su dekretu. Dabar poilsis, pogulis, tinginiavimas ir visas laikas sau bei leliukui.
As labai laukiu dekreto, kiekviena diena skaiciuoju..... o dar taip toli.....
Atsakyti
dangutex, as taip pat galvojau oi kaip ilgai laukti, bet tas laikas taip greitai prabego. Nors as truputi sugudravau smile.gif, as gulejau ligonineje savaite, pas mane dvyniai, tai gydytojai pasakiau kad labai jau man sunku, nors dar taip nera, kai noriu galiu eiti kaip arklys smile.gif, bet mane paprotino kas anksciau leliukus gimde, kad sodrai i tave nusispjauti, ar tu dabar iseisi ar veliau, pinigai bus tik po 4 men. Tai man dabar eina 28 svaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2012 01 31, 17:10)

sveikinu su atostogomis 4u.gif galesi ilsetis, ruostis maziuku atejimui smile.gif

pirmi bumsiukai, nuostabus jausmas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 31 sausio 2012 - 17:34
QUOTE(nanataa @ 2012 01 31, 18:31)
dangutex, as taip pat galvojau oi kaip ilgai laukti, bet tas laikas taip greitai prabego. Nors as truputi sugudravau smile.gif, as gulejau ligonineje savaite, pas mane dvyniai, tai gydytojai pasakiau kad labai jau man sunku, nors dar taip nera, kai noriu galiu eiti kaip arklys smile.gif, bet mane paprotino kas anksciau leliukus gimde, kad sodrai i tave nusispjauti, ar tu dabar iseisi ar veliau, pinigai bus tik po 4 men. Tai man dabar eina 28 svaite smile.gif

Nu reiks ir man gal ka pachimicinti. Aciu, minti davei. Sunku darbe sedeti, visa diena prie kompo, antroje dienos puseje pozos sau patogios jau neberandu. Akusere buvo uzsiminusi, kad galbut anksciau mane i dekreta reikes isleidineti. Butu fain. Dar turiu atostogu prikaupusi, bet laikau jas kad jeigu ka vietoj biuletenio panaudociau, o jei liks prisidursiu prie dekreto.
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2012 01 31, 19:10)

O mane siandien i dekreta jau isleido,

Super thumbup.gif Kaip tau gerai, net baltas pavydas ima smile.gif
O kodėl pinigėliai tik po 4 mėn? Ta prasme, iškart neišmoka?
Ir dar vienas toks klausimas iš atostogų srities. Kada vaiką auginant sueina dveji metai? Ar nuo vaiko gimimo ar kažkaip kitaip skaičiuojama. Turiu aš daugiau kaip 60 dienų atostogų... Kaip čia man protingiau pasielgti, dar nesugalvojau.
Atsakyti
Gal ne taip parasiau, pinigai bus is karto uz 4 men i prieki (mano dekretas skaitosi nuo siandien iki 2012-06-04), o paskui jie vel kazkaip ji tes, man dar irgi cia zalias miskas. Isejau kaip ir kvailokai pagalvosit, bet nenorejau kad i mano pajamas paimtu gruodi, nes jis man ziauriai nuostolinas( 2 savaites biletenio), tai paprasiau kad butinai siandien, o jeigu iseinu vasari, man tada ima gruodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanataa: 31 sausio 2012 - 18:53